ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.195
- Πόντοι
- 201
υπερ-μουναρος !!!!!Καλημέρα!!!! Κρύο λίγο, αλλά για σας έβγαλα αυτές τις φωτό ...
υπερ-μουναρος !!!!!Καλημέρα!!!! Κρύο λίγο, αλλά για σας έβγαλα αυτές τις φωτό ...
Είσαι μια οπτασία ,μια Θ Ε Α!!!!!!!Καλημέρα!!!! Κρύο λίγο, αλλά για σας έβγαλα αυτές τις φωτό ...
Κρύο... Καιρός για σκι, και μετά για ξεσκι...Καλημέρα!!!! Κρύο λίγο, αλλά για σας έβγαλα αυτές τις φωτό ...
Ναι, όποιος πάει για σκι, ας με πάρει τηλ να πάμε μαζί.Κρύο... Καιρός για σκι, και μετά για ξεσκι...
Το καλύτερο παιδί είσαιΝαι, όποιος πάει για σκι, ας με πάρει τηλ να πάμε μαζί.
Καλημέρα Έλενα αστέρι!!!Καλημέρα!!!!
Καλημέρα!!!!
Καλημέρα!!Καλημέρα!!!!
οταν λες Γλυφαδα εννοεις στα ξενοδοχεια η Μιραντα η Κρυσταλ?Έως το τελος της εβδομάδας 70 ευρώ ΜΟΝΟ !!! για 1 ώρα χωρίς αναλ, στη Γλυφάδα, με 10 ευρώ προκαταβολή.
στην τουαλέτα του KFCοταν λες Γλυφαδα εννοεις στα ξενοδοχεια η Μιραντα η Κρυσταλ?
Το ρούφαγα όλο όπως ειναιΚαλημέρα!!!! Κρύο λίγο, αλλά για σας έβγαλα αυτές τις φωτό ...
ναι πες μας να ζητήσουμε και συγγνώμη τώραΟύτε ένας δεν πήρε τηλ, ούτε με 70 ευρώ. Σε άλλες πάτε με τα διπλάσια. Οκ ευχαριστώ πολύ. Δεν έχω να φάω πάλι, ευχαριστώ πολύ
Να δώσετε λεφτά για ραντεβού Δεν έχουμε να φάμε. Αλλιώς οκ πάτε που που περνάτε ωραία. Όποιος θέλει να στείλει φαγητά για μένα και τα ζωάκια.ναι πες μας να ζητήσουμε και συγγνώμη τώρα
Τωρα αλήθεια το λες αυτό??Να δώσετε λεφτά για ραντεβού Δεν έχουμε να φάμε. Αλλιώς οκ πάτε που που περνάτε ωραία. Όποιος θέλει να στείλει φαγητά για μένα και τα ζωάκια.
Παντα λέω αλήθεια εδώ, δυστυχώς δεν με εκτιμούν γιατί δεν έχω γνωριμίες, και δεν δίνω μίζες κλπ και δωρεάν fucks. Έτσι γίνεται παντού. Τώρα έχω πάλι μεγάλο πρόβλημαΤωρα αλήθεια το λες αυτό??
Νομίζω οτι το σημαντικότερο πρόβλημα εύρεσης πελατών είναι η περιοχή που κάνεις τα ραντεβού κ τίποτα άλλο για κάποιον που θέλει να σε συναντήσει.Ούτε ένας δεν πήρε τηλ, ούτε με 70 ευρώ. Σε άλλες πάτε με τα διπλάσια. Οκ ευχαριστώ πολύ. Δεν έχω να φάω πάλι, ευχαριστώ πολύ
Ούτε ένας δεν πήρε τηλ, ούτε με 70 ευρώ. Σε άλλες πάτε με τα διπλάσια. Οκ ευχαριστώ πολύ. Δεν έχω να φάω πάλι, ευχαριστώ πολύ
καλησπερα σου πες τιμη για 2ωρο στο Λακομπα για αυριο!Ούτε ένας δεν πήρε τηλ, ούτε με 70 ευρώ. Σε άλλες πάτε με τα διπλάσια. Οκ ευχαριστώ πολύ. Δεν έχω να φάω πάλι, ευχαριστώ πολύ
Nαι καλα. Δεν θέλω να συνεχίσω την κουβέντα, ευχαριστώ πολύΝομίζω οτι το σημαντικότερο πρόβλημα εύρεσης πελατών είναι η περιοχή που κάνεις τα ραντεβού κ τίποτα άλλο για κάποιον που θέλει να σε συναντήσει.