Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 24.643
Θεά κι Αγία σε κάθε θρησκεία
Αυτα ειναι Χριστουγεννα
Τι κορμάρα!
ΕΙΣΑΙ ΜΟΥΝΑΡΑ. ΤΕΛΟΣNα σας ενημερώσω ότι όλο το διάστημα των γιορτών δουλεύω, επίσης μπορείς κάποιος να πληρώνει προκαταβολή με paypal εκτός από paysafecard από το περίπτερο. Για Γλυφάδα 10 ευρώ προκαταβολή.
Χρόνια σου πολλά..χρόνια πολλά σε όλους..να είσαι πολύχρωμη και όμορφη,για πολλά χρόνια ακόμα..Καλημέρα!!!! Καλά Χριστούγεννα, Χρόνια Πολλά και καλά,σε όλους, να περάσετε τέλεια σήμερα και τις επόμενες ημέρες!!!!!
Α σ ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Χρόνια Πολλά!!!!Χρόνια σου πολλά..χρόνια πολλά σε όλους..να είσαι πολύχρωμη και όμορφη,για πολλά χρόνια ακόμα..
Χρόνια Πολλά με υγεία,αγοράζεις μια paysafe αυτή έχει ένα νούμερο πάνω το στέλνεις το νούμερο στην κοπέλα αυτά.Καλημέρα χρόνια πολλά . Να ρωτήσω δεν καταλαβαίνω πως μπορείς να μεταφέρεις λεφτά μέσω paysafe; Δεν βρίσκω την διαδικασία
Ελένη μου, καλή πρωτοχρονιά καρδιά μου!Happy New Year to all!!!!! Υγεία, πάνω απ' όλα, Ευτυχια, χαρούμενες στιγμές, ευημερία εύχομαι σε όλους σας!!!!! Πολλά φιλιαααα!!!!!
Καλή χρονιά κούκλα μου!Happy New Year to all!!!!! Υγεία, πάνω απ' όλα, Ευτυχια, χαρούμενες στιγμές, ευημερία εύχομαι σε όλους σας!!!!! Πολλά φιλιαααα!!!!!
Καλή Χρονιά Χρόνια Πολλά με υγεία και χαρά!!Happy New Year to all!!!!! Υγεία, πάνω απ' όλα, Ευτυχια, χαρούμενες στιγμές, ευημερία εύχομαι σε όλους σας!!!!! Πολλά φιλιαααα!!!!!
Happy New Year to all!!!!! Υγεία, πάνω απ' όλα, Ευτυχια, χαρούμενες στιγμές, ευημερία εύχομαι σε όλους σας!!!!! Πολλά φιλιαααα!!!!!
Καλή Χρονιά με υγιεία και ευτυχία ΑΣΤΕΡΙ!!!Γεια σας ....καλή Χρονιά που μας μπήκε!!!!!