Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 24.647
Ok 150150 γράφετε κυρία μου
Ok 150150 γράφετε κυρία μου
Τι ώρα περίπου σάς βολεύει καλύτερα την Τρίτη?Ok 150
Μη συζητάς
Που μένετε κύριεΤι ώρα περίπου σάς βολεύει καλύτερα την Τρίτη?
Που μένετε κύριεΤι ώρα περίπου σάς βολεύει καλύτερα την Τρίτη?
Στέλνω σε π.μ. για ευνόητους λόγουςΜη συζητάς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Που μένετε κύριε
Που μένετε κύριε
Συμφωνώ απόλυτα κορίτσια σαν την Έλενα σπανίζουν και σαν εμφάνιση και σαν ήθος και συμπεριφορά.Γιατί κατεβάζεις την τιμή ρε κοριτσάρα; Αφού αξίζεις παραπάνω
Θεϊκό κορμί!!!!
Μα τι κορμάρα έχεις κούκλα!!!
Καλησπέρα Έλενα. Την Κυριακή που μας έρχεται για μιάμιση ώρα στον Πρίαμο Μεταμόρφωση πόσο είναι το κόστος ;; Ευχαριστώ πολύ.
Οκ αλλά δεν μπορώ να μαντέψω. Στο viber απαντάς?Έχω και PAYPAL
Δεν έρχομαιΓειά σου Έλενα κέντρο προς Γαλάτσι μένω
Αν έρθω να σε πάρω εγώ?Δεν έρχομαι
ΟχιΑν έρθω να σε πάρω εγώ?
Οκ
Δεν μένω κέντρο αγάπη μπορώ να σου στείλω ακριβής οδό να δεις που είμαι. Και ότι άλλο θέλεις για να μην έχεις αμφιβολίες.Δεν πάω σε σπίτια στο κέντρο σε διαμέρισμαρα κλπ κι αν δεν ξέρω κάποιον , είμαι επιλεκτική λόγω φόβου
Χαχα μην ξσνασχοληθεισ μαζί μου ΤσίπηΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΖΘα σου στείλω και 10 ευρώ έξτρα πριν έρθεις για τις βενζίνες σου.
Έχεις απόλυτα δικηο και για όσους σε γνωρίζουμε πιστεύω ότι η αξία σου είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτά που ζητάς.Νομίζουν δω να πούμε ότι επειδή δεν έχουμε δουλειά θα παρακαλάμε να μας γαμησουν τζάμπα ολοι οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ βρωμιλοι, η ότι θα παρακαλάμε γενικά , η ότι θα κινδυνευουμε πηγαίνοντας σε κωλοσπιτα να πούμε , άντε τώρα . Άντε γεια
Νομίζουν δω να πούμε ότι επειδή δεν έχουμε δουλειά θα παρακαλάμε να μας γαμησουν τζάμπα ολοι οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ βρωμιλοι, η ότι θα παρακαλάμε γενικά , η ότι θα κινδυνευουμε πηγαίνοντας σε κωλοσπιτα να πούμε , άντε τώρα . Να πάτε να βρείτε αλλού να γαμησετε αντίστοιχη με μενα τζάμπα μπρος. Άντε γεια