Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 24.647
Ούτε με 50 δεν έρχεστε χιχι,μόνο αμα σαςπληρωσω έρχεστε χιχι, πω και δεν έχω λεφτά50 ευρώ για 1 φορά Γλυφάδα έως 40 λεπτα
Ούτε με 50 δεν έρχεστε χιχι,μόνο αμα σαςπληρωσω έρχεστε χιχι, πω και δεν έχω λεφτά50 ευρώ για 1 φορά Γλυφάδα έως 40 λεπτα
+20 το κωλαράκι;;;Ούτε με 50 δεν έρχεστε χιχι,μόνο αμα σαςπληρωσω έρχεστε χιχι, πω και δεν έχω λεφτά
Συν 100+20 το κωλαράκι;;;
καλοοοοΣυν 100
Τι εννοείς;Δεν έχουμε τηλέφωνο. Χασαμε
Ότι οποιος δεν διαθέτει τηλ να σε πάρει, χάνει .Τι εννοείς;
Άρα όλοι αυτοί που έπαιρναν βαιμπερ είναι μούφα Ε; Καλά έκανα και το έσβησα και ησύχασαΌτι οποιος δεν διαθέτει τηλ να σε πάρει, χάνει .
Το viber δεν προϋποθέτει ναχεις κάρτα sim
Όχι απαραίτητα. Μια χαρά είναι το viber .αρκεί να θέλεις τα όρια στην καυλανταΆρα όλοι αυτοί που έπαιρναν βαιμπερ είναι μούφα Ε; Καλά έκανα και το έσβησα και ησύχασα
Οι καλοί (?) πελάτες που ξέρουν τι κορίτσι - σπαθί είσαι δεν θα έχουμε πρόβλημα να σου στείλουμε τη προκαταβολή!!Nα ενημερώσω ότι δέχομαι κάρτες paysafecard και των 15 ευρώ, 20 ευρώ προκαταβολή, η και PAYPAL. Ανάλογα το άτομο. Επίσης καλοί πελάτες που γνωρίζω κι από πιο παλιά ίσως να μην δώσουν προκαταβολή. Θα το βλέπουμε αυτό κατά τη συννενόηση.
Εσύ είσαι αρχοντας. Σε κάποιους σαν κι εσένα δεν θα έπαιρνα, αλλά και πάλι, οι σωστοί δεν έχουν θέμα , από μόνοι τους κάνουν αυτό για να νιώθουν όλοι καλά, τι να συγκρίνουμε τώρα. Πότε κάποιος από τους κύριους δεν δημιούργησε πρόβλημα με αυτό, ίσα ίσα. Κι εγώ με τη σειρά μου αν δω κάποιον ετσι, μια- δύο, από μόνη λέω να μην παίρνει κάρτα τις επόμενες φορές.Οι καλοί (?) πελάτες που ξέρουν τι κορίτσι - σπαθί είσαι δεν θα έχουμε πρόβλημα να σου στείλουμε τη προκαταβολή!!
ΥΓ Όλα καλά με τη σημερινή βροχή?
Ρε συ τι γυμναστική κάνεις και είσαι έτσι φέτες ?.... Hello!!!?
Διάφορα....Ρε συ τι γυμναστική κάνεις και είσαι έτσι φέτες ?
"Φωτιά στα Σαββατόβραδα" με το κορίτσι χθες!!.... Hello!!!?
ναι αλλά δεν έχει δουλειά150 γράφετε κυρία μου