nikosvita314
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2021
- Like
- 1.800
- Πόντοι
- 206
Έγινε ρε αγαπουλη κ μάζεψε τά σάλια σου γιατί σού τρέχουν στο πάτωμα.μπραβο το βρηκεςτωρα πουλο
και αν ποτε μεινεις απο δουλεια ψαχνω για εναν σκληρο αντρα σαν εσενα
![]()
Έγινε ρε αγαπουλη κ μάζεψε τά σάλια σου γιατί σού τρέχουν στο πάτωμα.μπραβο το βρηκεςτωρα πουλο
και αν ποτε μεινεις απο δουλεια ψαχνω για εναν σκληρο αντρα σαν εσενα
![]()
Έγινε ρε αγαπουλη κ μάζεψε τά σάλια σου γιατί σού τρέχουν στο πάτωμα.
Αντε ρε βλακα που κατάλαβες ότι επειδή σου λέμε όλοι τράβα παρακάτω είμαστε αγαπουληδες. Τράβα να την παίξεις για να ηρεμήσεις καουμπόι του πληκτρολόγιου.Εννοείται πως φεύγω αλλά εσείς ή αγαπούληδες πετιεστε σαν τής πουτσες βλέπω.
ΚαλόΑνάσταση
Όσο κ να τήν γλύφετε τσάμπα δεν πρόκειται να σάς κάτσει παρτο χαμπάρι Τρίμαλακα που πετιεσαι σάν τήν πουτσα.Αντε ρε βλακα που κατάλαβες ότι επειδή σου λέμε όλοι τράβα παρακάτω είμαστε αγαπουληδες. Τράβα να την παίξεις για να ηρεμήσεις καουμπόι του πληκτρολόγιου.
Ρε ανόητε τύπε με μυαλό αμοιβαδα αν δεν καταλαβαίνεις τι εννοεί με την κάρτα ότι και να σου πούμε δεν θα το καταλάβεις. Και δεν έχω πυρότουβλο ανάγκη να μου κάτσει κανένας. Αντε μου στο διαολο μπετοβλακαΚαλό
Όσο κ να τήν γλύφετε τσάμπα δεν πρόκειται να σάς κάτσει παρτο χαμπάρι Τρίμαλακα που πετιεσαι σάν τήν πουτσα.
Μνπνο κοίτα....
Είσαι 100% σωστός σε αυτά που γράφεις!Μνπνο κοίτα....
Παρακολουθώ καιρό το νήμα της κυρίας, δεν μιλάω γιατί αν αρχίσω...ορισμένους δεν θα τους ξεπλένει ούτε ο Δούναβης!
Αυτό που γίνεται εδώ ειναι η ντροπή του αρσενικού γένους!
Η ντροπή (μας) προσωποποιημένη (από απρόσωπους ψευτόμαγκες του πληκτρολογίου)!!
Το μπούλινγκ που δέχεται αυτό το "κορίτσι" είναι άνευ προηγουμένου και απορώ ΠΩΣ Η ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ του σάιτ το ανέχεται & το επιτρέπει...
Ελπίζω να δει κάποιος από αυτούς το μνμ μου και να αναλάβει δράση...όπου δράση=ban σε όποιο αρχίδι μπαίνει κ κοροϊδευει, βρίζει, κακοποιεί λεκτικά την Έλενα (και οποιοδήποτε άλλο κορίτσι βέβαια)!
Αυτά.... Να ξέρεις ότι αυτή η αηδία που συντελείται στο παρόν νήμα, με έχει ξενερώσει απίστευτα (συνολικά στο σάιτ)!!
Είναι ένας ακόμα λόγος που έχω "αραιώσει" τον τελευταίο καιρό!
....συμφωνω μεχρι κεραιας!Μνπνο κοίτα....
Παρακολουθώ καιρό το νήμα της κυρίας, δεν μιλάω γιατί αν αρχίσω...ορισμένους δεν θα τους ξεπλένει ούτε ο Δούναβης!
Το μπούλινγκ που δέχεται αυτό το "κορίτσι" είναι άνευ προηγουμένου και απορώ ΠΩΣ Η ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ του σάιτ το ανέχεται & το επιτρέπει...
Ελπίζω να δει κάποιος από αυτούς το μνμ μου και να αναλάβει δράση...όπου δράση=ban σε όποιο αρχίδι μπαίνει κ κοροϊδευει, βρίζει, κακοποιεί λεκτικά την Έλενα (και οποιοδήποτε άλλο κορίτσι βέβαια)!
Αυτά.... Να ξέρεις ότι αυτή η αηδία που συντελείται στο παρόν νήμα, με έχει ξενερώσει απίστευτα (συνολικά στο σάιτ)!!

συμφωνω με Odin και εγω....συμφωνω μεχρι κεραιας!
Εχω συναντηθει με την ΚΥΡΙΑ, γνωρισα εναν εξαιρετικο ανθρωπο που μου χαρισε ενα απιστευτο βραδυ (και δεν εννοω μονο ερωτικα)!!!
Οσοι την γνωρισαμε, ξερουμε την καθαρη ψυχη της, αλλα ειπαμε "δυσκολο ρουχο το παντελονι, θελει αρχιδια για να μεινει στην θεση του".
![]()
Βρε λιγδιαρη ακόμη εδώ είσαι..... τελικά μια φορά μαλακας πάντα μαλακαςΚαλό
Όσο κ να τήν γλύφετε τσάμπα δεν πρόκειται να σάς κάτσει παρτο χαμπάρι Τρίμαλακα που πετιεσαι σάν τήν πουτσα.
Δεν συμβαίνει μόνο στο νήμα αυτό σε διάφορα νήματα υπάρχουν τέτοια κυρίως σε αυτά που οι κοπέλες ασχολούνται να συζητήσουν τις διάφορες αντιδράσεις.Μνπνο κοίτα....
Ας πει ότι άλλο θέλει είναι σαν να μιλάμε σε τοίχο.Εαν μου επιτρεπεις την παρεμβαση βεβαια. Γιατι χαλιεσαι φιλαρακι. Αστον να γραφει ! Νομιζεις πως σε τετοια ειδους σχολια δινει κανεις σημασια? Γραφει τι νομιζει και εμεις αντιστοιχως τα παιρνουμε σοβαρα η οχι
Ποίο μαλακας από εσένα πάντως δεν είμαι μουνογλυφτη.Βρε λιγδιαρη ακόμη εδώ είσαι..... τελικά μια φορά μαλακας πάντα μαλακας
Λιγδιαρη τελικά το σκέφτηκα θα σε βγάλω στον κλαρί είσαι ότι πρέπει για κλόουν σε τσίρκοΠοίο μαλακας από εσένα πάντως δεν είμαι μουνογλυφτη.
Αγνόησε τον μην το συνεχιζουμεΛιγδιαρη τελικά το σκέφτηκα θα σε βγάλω στον κλαρί είσαι ότι πρέπει για κλόουν σε τσίρκο
Εσύ ούτε για κλόουν δεν κάνεις αγαπουληΛιγδιαρη τελικά το σκέφτηκα θα σε βγάλω στον κλαρί είσαι ότι πρέπει για κλόουν σε τσίρκο
Εκτός από μπινελικια σάς στραποναρη κι'ολλας χαχαχα.Τεσπα στο μόνο που συμφωνώ είναι στο μήν το συνεχίζουμε γιατί βλέπω το έχετε κάνει σήριαλ.Αλλα αν θέλετε συνεχίστε το γράψτε ότι θέλετε δεν ξανά μπαίνω στο Τρίπακη να σάς απαντήσω κ να ξανά πέσω στο επίπεδο σάς με φανατικούς αγαπούληδες - Φασίστες δεν ξανά ασχολούμαι.Αγνόησε τον μην το συνεχιζουμε
Θα μπει η Έλενα αε 2 μερες και θα αρχίσει τα μπινελίκια
τι κανει η κορμαρα;