TRR
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2005
- Κριτικές
- 7
- Like
- 894
- Πόντοι
- 81
μια χαρα ανεβαινουν. πολύ ωραια φωτο.Sorry, βάζω φωτό αλλά δεν ανεβαίνουν
Μόνο από τηλ κλείνονται τα ραντεβού, ευχαριστώ πολυΑγαπητη Ελενα, είμαι καινούργιος στο δικό σας νήμα. Δεν μου λέτε, ο αριθμός που έχετε στην υπογραφή σας ισχύει και σε Viber/What's Up; Κλείνονται και από εκεί ραντεβού ή μόνο κλήσεις/SMS;
Ναι έχει 2 κουμπιά, νομίζω πως έχεις δίκιο. Κι αν πατήσεις offline, κι εκεί μετά έχει από κάτω online ,κουμπί, που είναι το ίδιο χωρίς να έχει κουμπί αριθμού ΡΙΝ, οπότε αγοράζεις κάρτα που μπορείς να στείλεις άλλου, ΔΕΝ ΦΟΡΤΙΖΕΙΣ ΤΟΝ λογαριασμό σου ετσι. Λογικά δηλ το σκέφτεται κανείς.Για το θέμα της αγοράς paysafe ηλεκτρονικά, όπως το καταλαβαίνω και χωρίς να θέλω να πάρω κανέναν στο λαιμό μου, πηγαίνεις στη επιλογή "Αγορά PIN", αγορά online και πρέπει να μην είναι τσεκαρισμένο το κουτάκι που λέει να προστεθεί το PIN αυτόματα στο λογαριασμό σου. Λογικά έτσι μπορείς να το στείλεις αλλού χωρίς να το χρησιμοποιήσεις ο ίδιος.
Αν έχει κάποιος εμπειρία και διαφωνεί ας το πει. Αγορά offline, που είδα να αναφέρεται πιο πριν, απλά σε πηγαίνει στα διαθέσιμα καταστήματα της περιοχής.
Εκει ειναι κυκλαδίτικο νησί του Αιγαίου πελάγους !!!!!!Τι είναι κει ;
Ποιο;Εκει ειναι κυκλαδίτικο νησί του Αιγαίου πελάγους !!!!!!
Χαχαχαχα !!! Ειχα μεινει καποιες Σελιδες Πισω !.... Τιποτα ! Περαστικος απο το νημα ειμαι ! Ολα Καλα !!!!!!!
Αυτό που γράφεις στην υπογραφή, σωστόΧαχαχαχα !!! Ειχα μεινει καποιες Σελιδες Πισω !.... Τιποτα ! Περαστικος απο το νημα ειμαι ! Ολα Καλα !!!!!!!
Ευχαριστω ! - Και Δεν το Γραφω Απλα !! Το Εννοω !!!!Αυτό που γράφεις στην υπογραφή, σωστό
A σ' ευχαριστώ πολύ!Κι εσυ εισαι Δυνατος τυπος !!! = Ξεκαθαρος και Αληθινος![]()
Για πείτε μας φίλτατε λίγες παραπάνω λεπτομέρειες. Το παρελθόν σας είναι ολίγον βεβαρημένο, και δυσκολεύομαι να σας πιστέψω.μην στέλνετε paysafe..
εμενα μου φαγε τα λεφτα από την paysafe και ραντεβου δεν έγινε με δικιά της υπαιτιότητα.
ντροπη σου να κλέβεις τα λεφτα από την paysafe!!!
N T Ρ Ο Π Η Σ Ο Υ
Άσχετα με την paysafe, δεν είσαι επικίνδυνος να μεταδώσεις τον HPV αφού λες πως έχεις περάσει κονδυλώματα? Δεν είναι λίγο καφρίλα το να κλείνεις ραντεβού?μην στέλνετε paysafe..
εμενα μου φαγε τα λεφτα από την paysafe και ραντεβου δεν έγινε με δικιά της υπαιτιότητα.
N T Ρ Ο Π Η Σ Ο Υ
τα κονδυλώματα που μου κόλλησε η άννα γεροντάκι (αφου με την ηλικία της μόνο πιπινάκι δεν την λες), έχω κάνει καυτηριασμό και έχουν εξαφανιστει. Είμαι φορέας του HPV όπως και το 90%που ασχολούντε με το άθλημαΆσχετα με την paysafe, δεν είσαι επικίνδυνος να μεταδώσεις τον HPV αφού λες πως έχεις περάσει κονδυλώματα? Δεν είναι λίγο καφρίλα το να κλείνεις ραντεβού?
Ελπίζω να σε να σε κάνει μπλοκ.
Πόσα λεφτά τύπε;μην στέλνετε paysafe..
N T Ρ Ο Π Η Σ Ο Υ