Τι να διαβάσεις... Τώρα που σε απαξιώνει τελείως δεν έχει κανένα νόημα ή συμφέρον για εσένα..Σε ξεφτιλίζει εδώ ώρες και δεν έχεις πεί τίποτε ουσιαστικό. Αυτόν τον τύπο δεν τον ξέρω... Χέστηκα κιόλας να τον μάθω. Παίζει να μην έχω κάνει ούτε ένα reaction ή να μην έχουμε αντάλλάξει κάποια άποψη. Εδώ σε έχει κάνει σουρωτήρι και παρέθεσε υλικό. Παρά τα όσα λες, δεν σε καντηλιάζει. Εσυ δεν μας έδειξες κάτι άλλο, αλλα πας να κάνεις την νυχτα μέρα.Τον λές λούγκρα, του λές να πάει να γαμηθεί και άλλα τέτοια και αυτός απλα με το παραπάνω σε εκμηδένισε.... Και πήγες να του την πείς ότι πήγε σε μπουρδέλα; Σε site που έχει αυτό το όνομα; Είσαι σοβαρή;Και να σου πώ την αλήθεια, πάω και εγώ και με άντρες. Ποιά είσαι εσύ, όμως, που θα χαρακτηρίσεις έτσι ανθρώπους σαν και εμένα ως βρισιά; Και πίστεψέ με, είμαστε πολλοί που βρισκόμαστε εδώ και επίσης αρκετοί που στον έχουμε δώσει. Μαζί έχουμε βρεθεί 5-6 φορές τα τελευταία 2 χρόνια. (δεν θα μπώ στην διαδικασία να ανεβάσω sceenshots, μιας και είδαμε αρκετά απόψε... πιθανόν περισσότερα απο όσα έπρεπε ή θέλαμε).Μια χαρά παίρνεις τα λεφτά μου -έπαιρνες μάλλον γιατί δεν... πλέον- και μια χαρά μιλάμε με μηνυματα και συνεννοούμαστε και δεν ισχύει ότι άλλη μπαρούφα γράφεις εσύ και ο σκύλος σου ο Σορόκος. Κατα την γνώμη μου ο συναγωνιστής Iceman το τράβηξε περισσότερο απο όσο θα ήταν φρόνιμο, πρέπον ή σπατάλη χρόνου, όμως μας έδειξε πως δεν μπορείς να βάλεις φρένο στον εαυτό σου, πως ανοίγεις το στόμα σου και δεν ξέρεις τι λες και πως αν δεν πάει κάποιος με τα νερά σου, για εσένα έχει αυτός το πρόβλημα και τον στολίζεις. Δεν γίνεται να έχουν όλοι πρόβλημα με εσένα και εσύ να είσαι πάντα η σωστή, ενώ οι άλλοι να είναι άνανδροι, πουσταριά, γυναικωτοί, φλώροι και με έλλειψη αρχιδιών. Αν δεν ήθελες πολυπλοκότητες, απλά παίρνε μόνο μετρητά και τέλος. Εδώ για ένα απλό λάθος έκανες χαμό και στην επικοινωνία σας και εδώ και έπεσες και σε περίπτωση που σε έβγαλε στα μανταλάκια. Λίγο αν τον ψάξεις θα δείς ότι και εκείνος είναι μια μορφή σταυροφόρου και ρίχνει σκατό με επιχειρήματα, που εσύ δεν κάνεις. Δεν μπορείς να απαιτείς κλήσεις απο ανθρώπους όταν γουστάρεις. Δεν μπορεί κάποιος να σηκώσει το τηλέφωνο όταν θέλεις εσύ, καθώς μπροστά είναι συνάδελφοι, παιδιά, σκυλιά, φιλοι και δεν μπορεί να μιλάει για γαμήσια. Και εσύ αντίστοιχα αν δεν μπορείς να μιλήσεις στο τηλέφωνο, δεν μιλάς. Και δεν είναι καθόλου κακό αυτό, καθώς έχουμε ολοι μια καθημερινότητα και πρέπει να γίνει σεβαστή. Δεν ξέρω τι γίνεται με εσένα... Το ανησυχητικό είναι πως απο κοντά ΔΕΝ είσαι έτσι και όντως αυτό δείχνει διπολικότητα και πρέπει να ελεγχθεί.