Να μην στο χαλάσω επίσης, αλλά είναι τελείως αντικρουόμενο να με χαρακτηρίζεις ως ομοφυλοφιλο απο την μια και απο την άλλη να θεωρήσεις υποτιμητικό που πήγα σε οίκους ανοχής, αν και κάνετε την ίδια εργασία. Έτσι και αλλιώς δεν μπορείς να με υποτιμήσεις. Υποτιμάς τις συναδέλφους σου, όμως... Και τουλάχιστον αυτές λαμβάνουν ότι ζητήσουν απλά και παρέχουν τις υπηρεσίες τους ετσι απο αρχαιοτάτων χρόνων. Οπότε δεν είναι χατήρι ότι μου έκαναν και τους έκανα ή ότι κάνει ο οποιοσδήποτε μαζί σου και με όποια άλλη εκδιδόμενη, ούτε είναι χάρη, ευκολία ή ότι άλλο, παρά μόνον μια απλή συναλλαγή.Δεν με νοιάζει καθόλου τι λές για εμένα, καθώς δεν έχεις καμία αξία στην καθημερινότητά μου (μόνο στην δική μου καθημερινότητα, όχι γενικά... γενικά όπως όλοι μας έχεις την αξία σου), αλλά καλό είναι να μην πετάς καρφιά για εμάς που πάμε και σε μπουρδέλα και κατα συνέπεια σε όσες είναι εκεί μέσα, ανεξάρτητα απο το τι κάνουν και πως το κάνουν. Άλλωστε το ίδιο το site έχει όνομα bourdela και όχι call girls ή κάτι αντίστοιχο... Εγω θα πώ ότι χωρίς πολλά πολλά πέτυχα τον στόχο μου με αυτές που υποτιμάς, εκείνες πήραν ότι τους αναλογεί απο τα χρήματα που έδωσα και εσύ στο τέλος της ημέρας είσαι αυτό που ορίζεται ως spoiled goods απο την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και αυτό δεν θα αλλάξει εύκολα. Πραγματικά είναι λυπηρό μια νέα και όμορφη γυναίκα, με καλές επιδόσεις σε αυτό που κάνει (όπως λένε όσοι κατάφεραν να συναντηθείτε πριν σε πιάσει κρίση), να μην έχει υπομονή και ικανότητα διαχείρισης του εαυτού της. Όχι δεν είναι ταμπεραμέντο αυτό, αλλά πρόβλημα που πέρα απο την πλάκα χρήζει φροντίδας. Οι διπολικές διαταρραχές είναι μάστιγα στις μέρες μας και σοβαρά σου μιλάω να το κοιτάξεις, γιατί κάποια στιγμή δεν θα υπάρχει κάποιος που απλά παραθέτει σε ένα forum απόψεις και στοιχεία, αλλά κάποιος ο οποίος έχει επίσης πρόβλημα και μπορεί να σου κάνει κακό, όπως και εσύ μπορεί να κάνεις κακό στον εαυτό σου. Δεν θα απαντήσω κάτι άλλο. Και το εννοώ αυτό. Φυσικά αν συνεχίσεις να βρίζεις θα αναφέρονται τα post σου. Σε κάθε περίπτωση φρόντισε να κοιτάξεις τον εαυτό σου και να δουλέψεις μαζί του, με τον ίδιο τρόπο που δουλεύεις και με το σώμα σου.