Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
σε λιγο θα μοιρασει αυτογραφακαι απο μενα χρονια πολλα ελενα, δωσε μου μια και το λινκ της αγγελιας σου παρακαλω
Χρόνια Πολλά με υγεία και ευτυχία σού εύχομαι είσαι αστέριΕυχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές και τα μηνύματα στον κινητο μου, κι ανταποδίδω, σας ευχαριστώ πολύ!!!
Ναι θα σας βγάλω άμεσα, πήρα καινούριο τηλέφωνο δώρο δηλαδή, ουαου τηλ όποτε θα, είναι καλές φαντάζομαι, θα βγάλω τώραΚαμια καινούργια φωτογραφία Έλενα?
Ποιος είστε?Ανυπομονώ να έρθω Αθήνα να την ξαναδώ. Έχουν περάσει χρόνια, αλλά είχα περάσει πολύ ωραία!
μας καβλωσες μεσημεριατικα!εισαι τρελη καβλα!.... Hello, νομίζω ότι στις φώτο, η καθαρότητα είναι τέλεια, σεις τι λέτε? Φυσικά θα βγάλω κι άλλες και στη θάλασσα κλπ και προσεχώς, πως σας φαίνονται οι πρώτες αυτές?
Είσαι τρέλλα κοριτσάρα!!!.... Hello, νομίζω ότι στις φώτο, η καθαρότητα είναι τέλεια, σεις τι λέτε? Φυσικά θα βγάλω κι άλλες και στη θάλασσα κλπ και προσεχώς, πως σας φαίνονται οι πρώτες αυτές?
Έργο τέχνης!!.... Hello, νομίζω ότι στις φώτο, η καθαρότητα είναι τέλεια, σεις τι λέτε? Φυσικά θα βγάλω κι άλλες και στη θάλασσα κλπ και προσεχώς, πως σας φαίνονται οι πρώτες αυτές?
Όταν έχεις αυτοπεποίθηση κ το δείχνεις!.... Hello, νομίζω ότι στις φώτο, η καθαρότητα είναι τέλεια, σεις τι λέτε? Φυσικά θα βγάλω κι άλλες και στη θάλασσα κλπ και προσεχώς, πως σας φαίνονται οι πρώτες αυτές?
Είσαι αστέρι γυναίκα φωτιά υπέροχη Έλενα!!.... Hello, νομίζω ότι στις φώτο, η καθαρότητα είναι τέλεια, σεις τι λέτε? Φυσικά θα βγάλω κι άλλες και στη θάλασσα κλπ και προσεχώς, πως σας φαίνονται οι πρώτες αυτές?
Τέλεια η ανάλυση των φώτο σου. Είναι κι αυτά τα tan lines που έχεις τα οποία σε κάνουν φωτιά και λαύρα ρε μωρό!.... Hello, νομίζω ότι στις φώτο, η καθαρότητα είναι τέλεια, σεις τι λέτε? Φυσικά θα βγάλω κι άλλες και στη θάλασσα κλπ και προσεχώς, πως σας φαίνονται οι πρώτες αυτές?
Πολύ θα ήθελα να σε φωτογραφίζω, είναι έργο τέχνης αυτό το σώμα....... Hello, νομίζω ότι στις φώτο, η καθαρότητα είναι τέλεια, σεις τι λέτε? Φυσικά θα βγάλω κι άλλες και στη θάλασσα κλπ και προσεχώς, πως σας φαίνονται οι πρώτες αυτές?
Ψηντρή βασιλιτζιά μου τζιαι αερούσα μου.... Hello, νομίζω ότι στις φώτο, η καθαρότητα είναι τέλεια, σεις τι λέτε? Φυσικά θα βγάλω κι άλλες και στη θάλασσα κλπ και προσεχώς, πως σας φαίνονται οι πρώτες αυτές?
ααα καλημέρα! τί ωραία που είναι αυτή η καντάδα, ειναι κυπριακά ή από την Κρήτη? Πολύ γλυκό, σ ευχαριστώ πάρα πολύ!Ψηντρή βασιλιτζιά μου τζιαι αερούσα μου
Εσσού ννα με πελλανεισ καμωματούσα μου
Στην σκάλα που ξεββαίννεισ να ξέββαιννα κι εγιώ
Σκαλίν και σκαλοπάτιν να σε γλυκοφιλώ
Κύπροααα καλημέρα! τί ωραία που είναι αυτή η καντάδα, ειναι κυπριακά ή από την Κρήτη? Πολύ γλυκό, σ ευχαριστώ πάρα πολύ!