Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 24.657
Κουκλα εισαιHello!!!
Θεά!, Δυστυχώς το Σαββάτο δεν κατάφερα να σε βρώ στο τηλέφωνο να κανονισουμε ραντεβού, στο επόμενο ταξίδι ελπίζω να είμαι πιο τυχερός...Hello!!!
Γεια σου αστέρι και στην εμφάνιση και στην καρδιά!!Hello!!!
Καλησπέρα κορίτσι μου,ακριβως τα ίδια είχα γραψει και εγώ τις προαλλες,να πάνε σε μπουρδέλο-στούντιο,και πέσανε κιολας να με φάνε,μου την είπαν και απο πάνω. Δεν μπορούμε να τσεκάρουμε μηνύματα ολη την ωρα επίσηςΆμα έχετε περιορισμένο χρόνο να καλείτε 1-2 μέρες πριν για να κλείνουμε ραντεβού, ιδίως ΣΚ πλέον πάμε για μπάνιο, οπότε λίγο δύσκολα για ραντεβου, Κυριακή με τίποτε και με την κίνηση εκτός αν είναι ιδιαίτερη κατάσταση, τώρα, Σάββατο ίσως κι αυτο. Εκτός αν τώρα το καλοκαίρι έχει συννεφιά και δεν πάω θάλασσα, τότε έρχομαι οκ. Καταλαβαίνετε ότι έχουμε κι εμείς μια ζωή, ένας άνθρωπος που καλεί ΣΚ και θέλει και άμεσα σε, 1,2 ώρες δηλαδή πραγματικά ορισμένες φορές αναρωτιέμαι, απευθύνεστε σε ανθρώπους η σε τίποτε ρομπότ, η περίπτερα, η ντελιβερι να σας φέρουν πίτσα? Ειλικρινά, καλά κάνουν κάποιες και δεν απαντούν ποτέ, ούτε καν βσιμπερ. Είναι τόσο μειωτικο για μια γυναίκα, αλλά μάλλον αυτοί που καλούν έτσι θεωρούν εμάς άτομα κατώτερα, γι αυτό. Φυσικά εντάξει, άτομα μη σεβαστικα δεν πρόκειται τουλάχιστον εμένα ποτέ να με συναντήσουν. Όποιος βιάζεται νσ γαμησει επίσησ Υπάρχουν κι άλλα μέρη όπου προσφέρονται αντίστοιχες λύσεις γαμησιου, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πατε κει? Να πάτε κει. Τεσπα food for thought
Νομίζω ότι 4 ώρες πριν είναι το ελάχιστο ,που πρέπει να ενοχλούμε για να κλείσουμε κάποιο ραντεβού εκτός αν η κοπέλα ανάφερει ρητά κάτι διαφορετικό. Φυσικά η ευγένεια και ο σεβασμος την συνομιλία είναι αδιαπραγμάτευτα. Για τις ημέρες θα των ραντεβού θα έκανε τα πράγματα ποιο εύκολα για όλους αν κάπου η κοπέλα ανάφερει τις μέρες που είναι διαθέσιμη όπως έκανε τώρα η Ναόμι.Άμα έχετε περιορισμένο χρόνο να καλείτε 1-2 μέρες πριν για να κλείνουμε ραντεβού, ιδίως ΣΚ πλέον πάμε για μπάνιο, οπότε λίγο δύσκολα για ραντεβου, Κυριακή με τίποτε και με την κίνηση εκτός αν είναι ιδιαίτερη κατάσταση, τώρα, Σάββατο ίσως κι αυτο. Εκτός αν τώρα το καλοκαίρι έχει συννεφιά και δεν πάω θάλασσα, τότε έρχομαι οκ. Καταλαβαίνετε ότι έχουμε κι εμείς μια ζωή, ένας άνθρωπος που καλεί ΣΚ και θέλει και άμεσα σε, 1,2 ώρες δηλαδή πραγματικά ορισμένες φορές αναρωτιέμαι, απευθύνεστε σε ανθρώπους η σε τίποτε ρομπότ, η περίπτερα, η ντελιβερι να σας φέρουν πίτσα? Ειλικρινά, καλά κάνουν κάποιες και δεν απαντούν ποτέ, ούτε καν βσιμπερ. Είναι τόσο μειωτικο για μια γυναίκα, αλλά μάλλον αυτοί που καλούν έτσι θεωρούν εμάς άτομα κατώτερα, γι αυτό. Φυσικά εντάξει, άτομα μη σεβαστικα δεν πρόκειται τουλάχιστον εμένα ποτέ να με συναντήσουν. Όποιος βιάζεται νσ γαμησει επίσησ Υπάρχουν κι άλλα μέρη όπου προσφέρονται αντίστοιχες λύσεις γαμησιου, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πατε κει? Να πάτε κει. Τεσπα food for thought
Ε μα, καλα τα λέμε μεις, κορόιδα ψάχνουν, αλλα Τι το φχαριστιουνται να ρχεται fast food η αλλη?Καλησπέρα κορίτσι μου,ακριβως τα ίδια είχα γραψει και εγώ τις προαλλες,να πάνε σε μπουρδέλο-στούντιο,και πέσανε κιολας να με φάνε,μου την είπαν και απο πάνω. Δεν μπορούμε να τσεκάρουμε μηνύματα ολη την ωρα επίσης
Ελα ρε συ!!!!Ατομα χωρις πτυχιο ανωτατης σχολης δεχεσαι ?
Εσύ τον κωλο μου τον γλύφεις?Κωλο γλυφεις?
Δεν παρέχω οχι κι επίσης δεν θα έχει συννεφιάΑνετα.Γιατι νομιζεις οτι σε ρωτησα απαξιωτικα?Να μαθω αν παρεχεις την εν λογω υπηρεσια ηθελα για να κλεισω μαζι σου το σ/κ,εαν εχει συννεφια φυσικα.
χυσε να πιω τα υγρα σου!Hello!!!
Ωραίο βυζίHello!!! Ζεστη
Όχι τόσο πολύ στον ήλιο. Αμαρτία είναι να την κάψεις την κορμάρα σουHello!!! Ζεστη
Είσαι Θ Ε Α!!!!!!!!!Hello!!! Ζεστη