ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2025
- Like
- 991
- Πόντοι
- 81
χριστος ανεστη κοπελαρα μου
ολα τα καλα σου ευχομαι
ολα τα καλα σου ευχομαι
Kαλο καλοκαιρι μουναρα!Άντε, καλό καλοκαίρι!!!!
αχχχχ αυτη η παραλια τι εχει δειΆντε, καλό καλοκαίρι!!!!
Εδώ είμαστε, κάποιοι δεν φύγαμε ποτέ για Πάσχα και μας άρεσε πολύ έτσι ήρεμη που ήταν η Αθήνα.Καλά, που πήγαν όλοι; Δεν γυρίσατε από διακοπές ακόμη;
Μ'αρέσεις μωρό γιατί τα λες όμορφα και αρχιδάτα..Να ενημερώσω ότι το Σαββατοκύριακο αν έχει ζέστη, ήλιο και καλή μέρα ΔΕΝ ΔΟΎΛΕΥΩ εκτός από ειδικές περιπτώσεις. Ίσως Σάββατο να μπορώ, ΜΌΝΟ από 14.00 - 18.00 κι αυτό ΑΝ ΠΑΡΕΤΕ PAYSAFECARD από την προηγούμενη και το κανονίσουμε από την προηγούμενη μέρα. Κι αυτό γιατί ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ το ΣΚ και δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω για να έρθω κάπου. Κυριακή ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ, ίσως εκτός ελαχίστων περιπτώσεων για ειδική περίσταση. Οι υπόλοιποι παρακαλώ μην με παίρνετε τηλ χωρίς λόγο.ι
Αυτή είναι η Έλενα Τίμια με μπεσα πανέμορφη,κορμαρα πύραυλος στις υπηρεσίες της &&&& αρκεί και εμείς να είμαστε σωστοί απέναντι της, αυτά για όσους δεν την ξέρουν και δεν ξέρουν τι διαμάντι είναι και πόσο αξίζει μια γνωριμία μαζί της!!!Μ'αρέσεις μωρό γιατί τα λες όμορφα και αρχιδάτα..
Έσσεται ήμαρ..
εγω θελω να την συναντησω εδω και αρκετο καιροΑυτή είναι η Έλενα Τίμια με μπεσα πανέμορφη,κορμαρα πύραυλος στις υπηρεσίες της &&&& αρκεί και εμείς να είμαστε σωστοί απέναντι της, αυτά για όσους δεν την ξέρουν και δεν ξέρουν τι διαμάντι είναι και πόσο αξίζει μια γνωριμία μαζί της!!!
μοα ρωγα ξεφυγε ελενιτσα....Να ενημερώσω ότι το Σαββατοκύριακο αν έχει ζέστη, ήλιο και καλή μέρα ΔΕΝ ΔΟΎΛΕΥΩ εκτός από ειδικές περιπτώσεις. Ίσως Σάββατο να μπορώ, ΜΌΝΟ από 14.00 - 18.00 κι αυτό ΑΝ ΠΑΡΕΤΕ PAYSAFECARD από την προηγούμενη και το κανονίσουμε από την προηγούμενη μέρα. Κι αυτό γιατί ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ το ΣΚ και δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω για να έρθω κάπου. Κυριακή ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ, ίσως εκτός ελαχίστων περιπτώσεων για ειδική περίσταση. Οι υπόλοιποι παρακαλώ μην με παίρνετε τηλ χωρίς λόγο.ι
Ελενα μας ισχυει ακομη η προσφορα σου?Συνεχίζεται, μέχρι να πέσει η βενζίνη και να τελειώσει ο πολεμοσ χιχι. Αλήθεια.
Η ομορφιά η θυληκοτητα και η χάρη σου είναι ασυλληπτη ΜΟΝΑΔΙΚΗ!!!Hello guys!!!!
ΚαλημέραHello guys!!!!
ωραιο ξενοδοχειο...εχει και δεντρακια απεξω... βόρεια ειναι?Hello guys!!!!
Όχι, Mirantaωραιο ξενοδοχειο...εχει και δεντρακια απεξω... βόρεια ειναι?