ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2025
- Like
- 1.069
- Πόντοι
- 201
πολυ καλα εγω θα καλεσω συντομοταταΌποιος θέλει καλεί κι αναφέρει το κουπόνι προσφοράς ναι για Γλυφάδα.
καλο μηνα Ελενα μας
πολυ καλα εγω θα καλεσω συντομοταταΌποιος θέλει καλεί κι αναφέρει το κουπόνι προσφοράς ναι για Γλυφάδα.
Δε σε ξέρω αλλά μου κινείς το ενδιαφέρον.Τι εννοείς;
Μας καβλωσες βραδιατικα !!!Hello!!!
Ανάβεις φωτιές!!!Ατελείωτη κορμάρα γυμνασμενη& μαυρισμένη που δεν χορταινεις να την κοιτάς και να την θαυμάζεις!!!!!!!Hello!!!
Καλησπέρα κοριτσάρα μουHello!!!
Τι κουπόνι προσφοράς δεν κατάλαβαΌποιος θέλει καλεί κι αναφέρει το κουπόνι προσφοράς ναι για Γλυφάδα.
Απίστευτη σωματαραHello!!!
Hello!!!
σωματαρα απίστευτη!!!Hello!!!

Θεϊκό κορμί για πολλά φιλιά και χάδια να μην το χορταινεις με τίποτα.Ελεναρα είσαι η απόλυτη ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ σε όλα σουHello!!!
Αν συναντηθείς μαζί της σε ξεν/χείο στη Γλυφάδα, η χρέωσή της είναι στα € 70 για 1 ώρα, χωρίς πρωκτικό (που είναι +€ 20), αυτό εννοεί.Τι κουπόνι προσφοράς δεν κατάλαβα

Πως και δεν σε έχω συναντήσει ακόμα ανάμεσα σε τόσες θνητές ;;;Hello!!!
Θα εκπλαγεις ευχάριστα!!Δεν πρόκειται για μια κοινή θνητή ΑΛΛΑ για μια ΘΕΑ την Θέα Αφροδίτη θα έλεγα!!Πως και δεν σε έχω συναντήσει ακόμα ανάμεσα σε τόσες θνητές ;;;
Στην επόμενη κάθοδο μου από τον Ολυμπο θα βρεθούμε οπωσδήποτε.
⚡️
Θα τη χαρακτηρισω θεα οταν ανακαληψω οτι τα κανει ΟΛΑ χωρις ενδοιασμους.Θα εκπλαγεις ευχάριστα!!Δεν πρόκειται για μια κοινή θνητή ΑΛΛΑ για μια ΘΕΑ την Θέα Αφροδίτη θα έλεγα!!
Ναι τα κανουμε όλα και σε τιμη ασυναγώνιστη , σκούπισμα, γαμησι , φαι, , κρεμάω πολυελαίους, βάφω κλπ.....δεν φτάνει που δεν πληρώνετε, τα θέλετε κι όλα τζάμπα να πούμεΘα τη χαρακτηρισω θεα οταν ανακαληψω οτι τα κανει ΟΛΑ χωρις ενδοιασμους.
Εως τοτε ,,,,,
Πεστα Χρυσοστόμη πεστα γιατί πολύ καιρό θέλω να τα γράψω...άλλου 150αρια 200αρια και κάποιοι παρακαλάνε κι όλας και Στ' αστέρια ψυχή και σώματι κάνουν κονξες και ζητάνε προσφορές και παπάδες......και για να προλάβω και κάποιους που θα πεταχτούν από το 97 είμαι στην νυχτα με δικό μου μαγαζί με κοπέλες και ξέρω τι λέω&δεν έχω κάποιο συμφέρον αλλά δεν μπορώ και την αδικία ,όλες τις κοπέλες πρέπει να σεβόμαστε και ιδιαίτερα τα αστέρια σαν την Έλενα.Ναι τα κανουμε όλα και σε τιμη ασυναγώνιστη , σκούπισμα, γαμησι , φαι, , κρεμάω πολυελαίους, βάφω κλπ.....δεν φτάνει που δεν πληρώνετε, τα θέλετε κι όλα τζάμπα να πούμε
Φανταζομαι μιλατε για καποιον κοινο θνητο διοτι οπως ειπα αρχικα εκτος οτι δεν εχουμε συνεβρεθει ποτε στο παρελθον κατα συνεπεια δε με γνωριζεταιΝαι τα κανουμε όλα και σε τιμη ασυναγώνιστη , σκούπισμα, γαμησι , φαι, , κρεμάω πολυελαίους, βάφω κλπ.....δεν φτάνει που δεν πληρώνετε, τα θέλετε κι όλα τζάμπα να πούμε