dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 67
- Like
- 119.495
- Πόντοι
- 39.911
Πανούλη ψήφισες ?Καλησπερα κυριε Ελευθέριε
Κοχλιοί λέγονται.

Οι κλώνοι σού ?

Πανούλη ψήφισες ?Καλησπερα κυριε Ελευθέριε
Κοχλιοί λέγονται.

Μάλλον κάτι δεν έχετε κατανοήσει.
Πηγαίντε στο μπάνιο και πείτε μπροστά στον καθρέπτη για 10 φορές με δυνατή φωνή : ΕΙΜΑΙ Ο ΑΤΕΝΕΖΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ, και μετά ελάτε να δούμε αν έπιασε το πλασέμπο.![]()

Σιγα τον Μακιαβελι ρε μαλακα κ εσυ που ειχε και μεθοδο, τα νυχια του ετρωγε απο την αγωνια ενω ειχε τρουπωσει παρακαλωντας το θεο να μην ξαναχρειαστει να παρακαλαει για εξαιρεσεις παλι.Και τωρα που περασε η μπορα σεργιανιζει με τουπε σαν τον Αλεξ μετα το 41 τακατο.Αλλα δεν φταιει κανας αλλος,εγω κ ο Αθηνεζος φταιμε που δεν φτιαξαμε απο καμια 10ρια κλωνους ο καθενας

Ας ενημερώσει κάποιος αν έκανε λαικ ο επαίτης
Πάλι καλά ...Έκανε. ΕΚΑΝΕ!
βαδιζει στον δρομο της Λακοτρελας...Έκανε. ΕΚΑΝΕ!

βαδιζει στον δρομο της Λακοτρελας...
ιγκνορ,γελακια,ασχετα ποσταρισματα και καλα δεν τρεχει τιποτα κλπ![]()

αν εισαι εσωκλειστος με μια πινεζα και με ΓΙΓΑΝΤΟΟΘΟΝΕΣ να διασκεδαζεις ΜΟΝΟ ετσι κατανταςΚρίμα!
Δεν του άξιζε τέτοια κατάντια.![]()

εχει και καλο κετερινγκ παντως,να τα λεμε ολααν εισαι εσωκλειστος με μια πινεζα και με ΓΙΓΑΝΤΟΟΘΟΝΕΣ να διασκεδαζεις ΜΟΝΟ ετσι καταντας![]()
εχει και καλο κετερινγκ παντως,να τα λεμε ολα
Τι τσιμπησες μαν?εχει και καλο κετερινγκ παντως,να τα λεμε ολα
εχω γραψει στο αντιστοιχο θρεντ , τωρα απογευμα με τον καφε κατι μπακλαβαδακια πολυ καλαΤι τσιμπησες μαν?
Μετά από 3ημερες συζητήσεις με παγκόσμιο πολυεθνικο όμιλο και με αυτούς που πρέπει από εδώ είμαστε πολύ κοντά στην συμφωνία διεξαγωγής του διαγωνισμού για το 2025.παρακαλω
νταξ το kraven εβλεπα μαλακια ειναι μην το δειτε
παμε εδω στο θεμα μας![]()
Όχι συχνά, έχει ρίξει όμως κι αυτός αρκετά γαμωσταυρίδια και καντήλια.ο άλεξ δεν βρίζει ποτέ
αλλά σε συζητήσεις έχει εκφράσει απόψεις που είναι άξιες για σκουπίδισμα