Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 26.386
- Πόντοι
- 6.256
το λεει δεν το λεει?Η παρέμβαση σου ήταν καίρια
αρα τα μαζευουμε μαλλον τελειωσαμε εδω

το λεει δεν το λεει?Η παρέμβαση σου ήταν καίρια

πιστευω οδοντογιατρος εχει ρεύμα.....Σε ποιο άλογο να βάλω τα λεφτά μου μαν ?

Οι κανόνες άλλαξαν, δεν βλέπεις από κάτω τον άλλο και πως τηρήθηκεευτυχως ομως εχει προνοησει η επιτροπη και γιαυτο και για ολα παιδια
στην πρωτη σελιδα τα λεει ξεκαθαρα
μην του μεινει κανα κουσουρι απο το ρουφηγμαΟι κανόνες άλλαξαν, δεν βλέπεις από κάτω τον άλλο και πως τηρήθηκε
@athinaios44 , Χοχλιούς θα φας αν και μόνο αν τους αφήσουν οι Αλβανοπακιστανοί.......
Από βροχή πάντως πάμε καλά τώρα και αν συνεχίσει έτσι μισό κιλό ο κάθε σαλίγκαρος θα είναι.
Αν φας έχεις να ρουφήξεις..........

Ε μα τον κερατά με τα σιχαμάτα που τρώειμην του μεινει κανα κουσουρι απο το ρουφηγμα![]()

Με καλαμακι τα ρουφάειμην του μεινει κανα κουσουρι απο το ρουφηγμα![]()
ο λακης? μεσα τελικο ειναι με 3πλη ισοβαθμιαΟι κανόνες άλλαξαν, δεν βλέπεις από κάτω τον άλλο και πως τηρήθηκε![]()
πιστευω οδοντογιατρος εχει ρεύμα.....![]()
Όχι ρε, για τον κανόνα με τις φανερές ψηφοφορίες γράφω αλλά ναι το τελικό αποτέλεσμα είναι πως ο Λάκαρος θα είναι νικητής.ο λακης? μεσα τελικο ειναι με 3πλη ισοβαθμια
και μετα τους κουραμπιεδες για να γινειΜε καλαμακι τα ρουφάει

εχει αποσυρθει ησύχως στο μπουντουάρ του, γιατι οι επομενες τελευταίες ωρες ειναι κρισιμες...Και ρεύμα έχει, και τρεχούμενο νερό, και φυσικό αέριο, και ηλιακό θερμοσίφωνα, και οπτική ίνα.
Τα πάντα έχει ο οδοντίατρος. Μην κοιτάς εμείς που μένουμε σε τρώγλες με εξωτερική τουαλέτα χωρίς πιγκάλ.![]()

και μετα τους κουραμπιεδες για να γινει![]()

για μενα ο νικητης θα ειναι ο ανναπουρναςΌχι ρε, για τον κανόνα με τις φανερές ψηφοφορίες γράφω αλλά ναι το τελικό αποτέλεσμα είναι πως ο Λάκαρος θα είναι νικητής.
Ότι κι αν προκύψει![]()

εχει αποσυρθει ησύχως στο μπουντουάρ του, γιατι οι επομενες τελευταίες ωρες ειναι κρισιμες...![]()

θα φλεξάρει γκάνυ αν παιχτεί καμιά στραβή...το νου σου γεροκαράφλα....Μακιγιάρεται και προβάρει μπρος στον καθρέπτη τον ύφος που θα εκφωνήσει τονεπικήδειοεπινίκιο λόγο του;![]()
Νταξμωρετωραναουμ, καλά και δίκαια παλικάρια είναι αυτοί της επιτροπής.για μενα ο νικητης θα ειναι ο ανναπουρνας![]()
re παπαρα δεν βλεπεις μπασκετ?μονο εγω θα βγαλω τη χολη μου με το χαλι μας?θα φλεξάρει γκάνυ αν παιχτεί καμιά στραβή...το νου σου γεροκαράφλα....
για μενα ο νικητης θα ειναι ο ανναπουρνας![]()

οχι δεν βλεπωre παπαρα δεν βλεπεις μπασκετ?μονο εγω θα βγαλω τη χολη μου με το χαλι μας?
θα φλεξάρει γκάνυ αν παιχτεί καμιά στραβή...το νου σου γεροκαράφλα....