sex volcano
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 207
- Like
- 67.799
- Πόντοι
- 48.917
φιλε-Ζαχαριαδη δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι ΣΑΡΩΝΕΙ η Πατριωτικη ΔΕΞΙΑ παντου;Εμφανίστηκε κ ο @tony xx
Eπιτελους να παίρνει τα πανω της η αριστερή πτέρυγα του σαη διότι επικράτησαν τα δειξιακια
Διώξανε τιμή διώξανε κ βιταμ.κ.εμεινα μόνος να παλεύω με τους εατ -εσαμιτες
Έρχεται ο Αρμαγεδδών της δεξιάς

φιλε-Ζαχαριαδη δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι ΣΑΡΩΝΕΙ η Πατριωτικη ΔΕΞΙΑ παντου;
ΥΓ..ηρθαν και οι ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ θα βγει και η προφητεια![]()
ετσι και το φτιαξει ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑΗ πλουτοκρατία της δεξιάς θα μπει στα χρονοντούλαπο της ιστορίας ...ξεκινά νέο σοβιέτ
Θα ψηφίσεις κόμμα ντε γκρεσιας ;;![]()

Συντοπίτης σου ;;; Από Κρήτη ή Γλυφάδα ο Παύλος;;ετσι και το φτιαξει ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ![]()
ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣΣυντοπίτης σου ;;; Από Κρήτη ή Γλυφάδα ο Παύλος;;![]()

Βασιλικός είσαι;; Νόμιζα μόνο οι βλάχοι οι Μανιάτες κ οι Σαρακατσάνοι είναι βασιλικοί πλέον ;;ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ![]()
ειμαι με την ΔημοκρατιαΒασιλικός είσαι;; Νόμιζα μόνο οι βλάχοι οι Μανιάτες κ οι Σαρακατσάνοι είναι βασιλικοί πλέον ;;![]()

τυπε "μεγαλο" ελληνα ψαχνει και το αλανι στο νημα που θελει να του φισταρουν την κωλαρα....για κανονισε του ρε συ κονε!ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ![]()
τι σχεση εχει το ανοιγμα σηραγγας ρε με τους Πριγκηπες;τυπε "μεγαλο" ελληνα ψαχνει και το αλανι στο νημα που θελει να του φισταρουν την κωλαρα....για κανονισε του ρε συ κονε!
μονο "μεγαλοι " ελληνες μπορουν....τι σχεση εχει το ανοιγμα σηραγγας ρε με τους Πριγκηπες;![]()
αναρχοαυτονομε φιλε μου συνελθε,ΣΥΝΕΛΘΕμονο "μεγαλοι " ελληνες μπορουν....

ο άλεξ δεν βρίζει ποτέ
αλλά σε συζητήσεις έχει εκφράσει απόψεις που είναι άξιες για σκουπίδισμα
K εγώ ....με τη δημοκρατίας της 7 Νοεμβρίου του 1917ειμαι με την Δημοκρατια![]()
θες αυγουλακια βραστα εσυK εγώ ....με τη δημοκρατίας της 7 Νοεμβρίου του 1917![]()

γιατι ρε συ εισαι αρνητικος ,ενα χερι βοηθειας θα δωσει στην τελικη ο μεγαλος αυτος ελλην σε ενα συμπολιτη του που εχει αναγκη.....αναρχοαυτονομε φιλε μου συνελθε,ΣΥΝΕΛΘΕ![]()
αυτά είναι που τον έχουν χρίσει παντοκράτορα του διαγωνισμούΌσον αφορά τη συμπεριφορά του στα πολιτικά νήματα, το έχω ήδη αναφέρει πολλάκις.
Καφέ ή άσπρα ;θες αυγουλακια βραστα εσυ![]()
Να ψωνιστητε ??πιο κάτω στην Συγγρού εκεί πάνε όλοιωωω!!! θα μας δωσεις και αμοιβη σουλα!!! πες μου που εχεις το μαγαζι στην γουβα να παρω το καραβι να ερθουμε με τα αδερφια και τα ξαδερφια μου να την παρουμε. θα........... '''ψωνισουμε''' κιολας