Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 29.986
- Πόντοι
- 6.256
αν έχει ξεφουσκώσει είναι επειδή μας έπιασαν οι ευγένειες και δεν σκουπιδιάζουμε αρκετά για να κρατήσουμε το διψασμένο για αίμα κοινόΞεφούσκωσε, στον τελικό και αν
αν έχει ξεφουσκώσει είναι επειδή μας έπιασαν οι ευγένειες και δεν σκουπιδιάζουμε αρκετά για να κρατήσουμε το διψασμένο για αίμα κοινόΞεφούσκωσε, στον τελικό και αν
Σκέφτομαι να κάνω και μια δήλωση οριστικής αποχώρησης από το σαη με χαιρετουρες και δάκρυα να πάρει φωτιάτο βράδυ το θρεντ θα έχει περισσότερη τηλεθέαση και από τον τελικό του τσάμπιονς λιγκ

Μα παιδί μου, όταν εσείς οι νεολαίοι πάτε με τη ρυζογκοφρέτα να κάνετε παπάρα στο αίμα τι άλλο περιμένεις.....αν έχει ξεφουσκώσει είναι επειδή μας έπιασαν οι ευγένειες και δεν σκουπιδιάζουμε αρκετά για να κρατήσουμε το διψασμένο για αίμα κοινό
τώρα δε θέλω να σπεκουλάρω αλλά νομίζω ότι αποκαλείς τον ντάιμα γκόλουμΘα πεσει η Μορντορ?![]()
δεν αρκεί....πρώτα θέλει να δηλώσεις ότι θα αφανίσεις όσους έχουν το ίδιο επώνυμο στον τηλεφωνικό κατάλογο, μετά να χέσεις 12 τάφους και στο τέλος να δηλώσεις ότι αποχωρείς για πάντα μέχρι τον επόμενο κλώνο σουΝομίζω πάντως ότι και
Σκέφτομαι να κάνω και μια δήλωση οριστικής αποχώρησης από το σαη με χαιρετουρες και δάκρυα να πάρει φωτιά![]()

για όλα σας φταίνε οι ρυζογκοφρέτες μήπως αυτές υπέγραψαν και τα μνημόνια?Μα παιδί μου, όταν εσείς οι νεολαίοι πάτε με τη ρυζογκοφρέτα να κάνετε παπάρα στο αίμα τι άλλο περιμένεις.....
Σκέφτομαι να κάνω και μια δήλωση οριστικής αποχώρησης από το σαη με χαιρετουρες και δάκρυα να πάρει φωτιά![]()

Μπαρόκ μη φύγεις, θα φαρμακωθώΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ
ΚΑΤΟΠΙΝ ΩΡΙ ΜΟΥΣΚΕΨΕΩΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΗΘΗ, ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝΕ, ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΛΗΤΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ.
ΤΟ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΘΛΗΤΩΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ.
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΝΙΧΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ
ΜΠΑΡΟΚ.
![]()
Στηρίζω.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ
ΚΑΤΟΠΙΝ ΩΡΙ ΜΟΥΣΚΕΨΕΩΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΗΘΗ, ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝΕ, ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΛΗΤΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ.
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΝΙΧΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ
ΜΠΑΡΟΚ.
![]()
Τίποτα σπουδαίο μωρέ, μια μικρή διόρθωση στην ψηφοφορίαΚι εγώ στηρίζω...
Τι στηρίζουμε?

Ένας μαλακας είσαι και ήσουν και θα παραμείνεις ...... χαζός και τρύπιος....δεν είναι τυχαίο το όνομα που έβαλες ΤΣΙΜΠΟΎΚΙΣετοιμάσου πλυσου χτένισε την σουφρα σου έρχεται η ημέρα πληρωμών

Δεν ξέρω, δε γνωρίζω, δεν καταλαβαίνω αλλά στηρίζω...Τίποτα σπουδαίο μωρέ, μια μικρή διόρθωση στην ψηφοφορία![]()
Αμάν αυτά τα δεν, μαζεμένα έπεσαν.Δεν ξέρω, δε γνωρίζω, δεν καταλαβαίνω αλλά στηρίζω...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ
Αιτούμαι απονομή του βαρύτιμου τροπαίου ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Από τη στιγμή που αναστήθηκε για χάρη μου το πτώμα του @★ Tony xx ★ πιστεύω πως δικαιωματικά μου ανήκει, εγώ και ακόμα ένας τύπος με κάποιον Λάζαρο το έχουμε καταφέρει.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ
ΜΠΑΡΟΚ.
![]()

Ωωωωω, βαριέμαι να σκέφτομαι...Αμάν αυτά τα δεν, μαζεμένα έπεσαν.
Αφού αποχωρεί ο @barock να πάνε οι ψήφοι του στον τελευταίο.
Αλφαβητικά![]()

Από ανατροπή σε ανατροπή είμαστε εδώ μέσα....