Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 349K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να εξαιρεθεί ο @tellystalone6969 από την επικείμενη ψηφοφορία για τον Πιστοποιημένο Mρ. Μαλάκα 2025;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    25
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.473
Πόντοι
5.506
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ

Αιτούμαι απονομή του βαρύτιμου τροπαίου ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Από τη στιγμή που αναστήθηκε για χάρη μου το πτώμα του @★ Tony xx ★ πιστεύω πως δικαιωματικά μου ανήκει, εγώ και ακόμα ένας τύπος με κάποιον Λάζαρο το έχουμε καταφέρει.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
19.221
Πόντοι
2.606
Αυτο λες εσυ; Το οτι εδωσε τοσες νομικες συμβουλές σε μελη αγνωστα εδω μεσα, ενω θα εβρισκε δικιο να ελεγε, περάστε απο το γραφειο μου, αφηστε και 50 ευρω φιλικη τιμη στην γραμματεα μου, να τα πουμε.

Ο αλλος ενα τηλεφωνο πουτανας του ζητας και δεν σου απαντάει. Μονο σου παταει αγάπη στο button.
O χασοδίκης είναι γαμω τα άτομα με κολλήματα παραπληγικού στα πολιτικά βέβαια αλλά έχει βοηθήσει πολύ κόσμο έχει το σεβασμό μου είναι καλή πάστα ανθρώπου και πανέξυπνος

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.574
Πόντοι
4.636

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
19.221
Πόντοι
2.606
:2funny::2funny::2funny:
Το ξέρω ρε μπαγασάκο οτι είσαι κιμπάρης!
Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα κινητά (android παρακαλώ, όχι με κουμπάκια) που εφοδίαζες εκδιδόμενες κυρίες, "για είσαι ασφαλής" όπως έλεγες.
Ούτε θα ξεχάσω ρε που περιέθαλπες άλλες εκδιδόμενες στο (παλιο) μαγαζί σου, όταν τις απειλούσε ο άλλος αρχιμαλάκας ο "γιατρός".
Βέβαια δεν του έκανες και τίποτα, τελικά.

Ρε, μπας και είσαι όλο λάδι και από τηγανήτα τίποτα;;;:think::think::think:
Ο γιατρός ήταν ο γιανεβανης ;

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.660
Πόντοι
3.846
Επιστρέφω γιατί κάπου δεν υποφέρονται εδώ μέσα ορισμένοι - αν στείλει νέο μήνυμα τρώει ΠΛΟΚ...

Για δείτε αν συνεργαστείτε μαζί του, εγώ του έγραψα χθες ότι ΔΕΝ ενδιαφέρομαι κι ούτε θα γίνω γελοίος στα κορίτσια μου.
Και σβήνω το dm (αποχώρησα) χωρίς να κρατήσω screenshot.

ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΘΑ ΤΑ ΦΑΕΙ Η ΛΑΙΔΗ, ΨΑΡΕΨΕ ΑΛΛΟΥ...

Άντε και καλός καναδικός τάρανδος...
Αν θέλει λέω στα ξαδέλφια να τον πάρουν εκεί στην Οττάβα και μετά πάει Μανιτόμπα να βρει την άκρη του..

ΨΨ @Maximilien @athinaios44 @dimigoall @πολυζωης @Kompotis etc

Συνημμένα

• Screenshot_20241229-010558.png
    Screenshot_20241229-010558.png
    437,1 KB · Εμφανίσεις: 25
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.660
Πόντοι
3.846
Γαμησε μας ρε Καλαματιανε
Ψιτ άσε το δικηγόρο - δεν είναι δικό σου νήμα, για δες μπας και βολέψεις τον άλλον που με ζάλισε στα dm, επειδή είμαι μπατίρης...
Μπορεί να σε/σας εξυπηρετεί κι εκεί πάνω ή κανονίστε ραντεβού στην Τεγέα, ε μετά στείλε το ζευγάρι να το μαρκαλήσει κανένα τραγί στο Μαίναλο...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.172
Πόντοι
28.246
Ψιτ άσε το δικηγόρο - δεν είναι δικό σου νήμα, για δες μπας και βολέψεις τον άλλον που με ζάλισε στα dm, επειδή είμαι μπατίρης...
Μπορεί να σε/σας εξυπηρετεί κι εκεί πάνω ή κανονίστε ραντεβού στην Τεγέα, ε μετά στείλε το ζευγάρι να το μαρκαλήσει κανένα τραγί στο Μαίναλο...
Ρε συ, μηπως επεσες απο καμια ελια και καρφωσες με το κεφαλι; Δεν σε πιανω τι λες.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.660
Πόντοι
3.846
Δεν σε πιανω τι λες.
Γκαβός ή τον ηλίθιο παριστάνεις;
Ορίστε και το dm (2η φορά το δείχνω).

@Elganador ΑΝΤΕ ΠΗΔΗΞΟΥ με τα λάηκ, βάλε τα στον πάτο σου μαζί με τις κριτικές σου κάθε μέρα, που θα με ειρωνευτείς έμμεσα ΠΛΟΚ μας το έπαιζες και δήθεν φίλος, καλά η Μπαρόκα είναι ήδη αποδυτήρια από χρόνια...
Κάτσε να ψάξω και τα υπόλοιπα να σας διαβολοστείλω κυριακάτικα και ψάξτε το προφίλ μου σαν κωλοτρυπίδες να σχολιάζετε πίσω από την πλάτη μου...
ΡΕ ΟΥΣΤ...

Συνημμένα

• Screenshot_20241229-010558.png
    Screenshot_20241229-010558.png
    437,1 KB · Εμφανίσεις: 18
Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.660
Πόντοι
3.846
Θείε με τρέλανε η Μικρή είπαμε :cry:
Αλλά αυτός τι θέλει από εμένα και στέλνει 2η φορά dm, ενώ του είπα ότι ΔΕΝ ενδιαφέρομαι.
Δεν φταίω Θείε, αυτοί με ενοχλούν πρώτοι γι'αυτό συνεχώς ΠΛΟΚ...

(παρεμπιπτόντως δήλωσε ότι μένει κοντά μου αν σε εξυπηρετήσει Αθήνα κάνε του διαφήμιση)

Dilfaros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2024
Like
1.427
Πόντοι
206
Τουλάχιστον την πουτάνα του την είδες; Αξίζει ή είναι καμιά γκρανκάσα;

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Κριτικές
8
Like
19.574
Πόντοι
4.636
Θείε με τρέλανε η Μικρή είπαμε :cry:
Αλλά αυτός τι θέλει από εμένα και στέλνει 2η φορά dm, ενώ του είπα ότι ΔΕΝ ενδιαφέρομαι.
Δεν φταίω Θείε, αυτοί με ενοχλούν πρώτοι γι'αυτό συνεχώς ΠΛΟΚ...

(παρεμπιπτόντως δήλωσε ότι μένει κοντά μου αν σε εξυπηρετήσει Αθήνα κάνε του διαφήμιση)
αυτην που τσιμπαει προκαταβολες ...

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.660
Πόντοι
3.846
Δεν ξέρω μην με ρωτάτε εγώ είμαι πιστό παιδάκι διότι η Λαίδη :rose: θα είναι το στανταράκι μου ως call girl και για συμπλήρωση πάμε στα ρωσσίδια, εμ 250χλμ μας χωρίζουν :confused:
Στο πρώτο dm (βασικά το ίδιο τίτλο είχε - είπαμε το έσβησα) ο διάλογος ήταν:

- Και τώρα τι θες;
Να κάνω 250 χλμ να έρθω Αθήνα ή να κατέβεις Καλαμάτα;
- Δίπλα σου είμαι.
- Δεν ενδιαφέρομαι πηγαίνω μόνος χωρίς συστάσεις, καλό βράδυ.
- ΟΚ ό,τι ναναι, καλά Χριστούγεννα.

Και δεν περνούν 24 ώρες και ξαναστέλνει...
Ε ρωτήστε τον εσείς (όσοι ενδιαφέρονται)...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.172
Πόντοι
28.246
Ρε συ Ντουνταρά!

Επικοινωνεί καθόλου η ντούντα σου με το μυαλό σου;
Στην Μεσσηνια την ελια την ραβδίζουμε. Η κοπανησε το κεφαλι του με το ραβδι ή επεσε από το δεντρο πανω οπως ειχε ανεβει να κοψει κανενα κλαρι.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.660
Πόντοι
3.846
Στην Μεσσηνια την ελια την ραβδίζουμε.
Σκασμός ρεζίλι της Μεσσηνίας - σου έδωσα ανακωχή πρόσφατα παρόλο που πρωτασχολήθηκες μαζί μου στο νήμα της, θες να ψάχνω κογιότ;
Έχω μνήμη και μπορώ να το βρω εύκολα, άρα πάψε να εκτίθεσαι.
Προφανώς και θες να με εκνευρίσεις για να βγω εκτός εαυτού και να με ΠΛΟΚ η μεροληπτική Διαχείριση - όμως δεν στο κάνω!

Υ. Γ. Κουμμουνιστής είσαι;
Αν ναι εξηγείται η απεχθέστατη συμπεριφορά σου.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.172
Πόντοι
28.246
Σκασμός ρεζίλι της Μεσσηνίας - σου έδωσα ανακωχή πρόσφατα παρόλο που πρωτασχολήθηκες μαζί μου στο νήμα της, θες να ψάχνω κογιότ;
Έχω μνήμη και μπορώ να το βρω εύκολα, άρα πάψε να εκτίθεσαι.
Προφανώς και θες να με εκνευρίσεις για να βγω εκτός εαυτού και να με ΠΛΟΚ η μεροληπτική Διαχείριση - όμως δεν στο κάνω!

Υ. Γ. Κουμμουνιστής είσαι;
Αν ναι εξηγείται η απεχθέστατη συμπεριφορά σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom