sex volcano
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 207
- Like
- 66.940
- Πόντοι
- 48.917
Λείπουν κ οι πύρινοι λόγοι του Νταϊμα σε αυτό το νήμα
Μάς απαξιει επιδεικτικα
Μάς απαξιει επιδεικτικα
αμα συνεχισεις εκτος θεματος με πιστες σκι και μαλακιες τουμπανα θα σε ταραξω στις αναφορεςΛείπουν κ οι πύρινοι λόγοι του Νταϊμα σε αυτό το νήμα
Μάς απαξιει επιδεικτικα
Η λογικη μου ειναι ακριβως η ιδια με την λογικη του διαγωνισμου. Ψηφιζουμε το αρχιδι που μας εκανε την ζωη δυσκολη ολο το χρονο.τυπε στ αρχιδια μου , δεν το ειπα για την βγαλεις , δεν ζητησα αυτο , την λογικη σου ηθελα να καταλαβω , ολα καλα , ας την εκει που ηταν βαριεμαι ρε μαλακα
να διαβαζω κατεβατά Μπαρόκ μετα που θα σκουζει ναπουμε
Ειναι κουραστικος
Κατά βάθος σε αγαπαειοριστε μαλακα , ξεκινησε ηδη , εσυ φταις να ξερεις
Φαλακρό δυνατό αλλά ταξίδι ολόκληρο, Βασιλίτσα η καβλα του απάτητου, Παρνασσό δεν πολυτρελαινομαι, Καιμακ 9 στις 10 800 μποφόρ αέρα, 3-5 πηγάδια τίμιο. Αν δε μετακόμιζαν όλοι οι βλαχοσαλονικιοι ομαδικώς, Μπανσκο Ουμπερ άλλες.Νομίζω σε πίστες μετά τον Παρνασσό είναι το φαλακρό κμη Βασιλίτσα
Σε παρτάκια Καϊμακτσαλάν και 3-5 πηγάδια
Σσ για βόρεια ελλαδα
Η λογικη μου ειναι ακριβως η ιδια με την λογικη του διαγωνισμου. Ψηφιζουμε το αρχιδι που μας εκανε την ζωη δυσκολη ολο το χρονο.
Εδωσα και τροφη στον Λακη. Θα το βρει σίγουρα... Τι...
Μη γανιεσαι έτσι διότι ήδη ο αντί με έχει κίτρινη κάρτα απτις προάλλες που έβριζα του Radiohead στο μουσικό νήμα ..αμα συνεχισεις εκτος θεματος με πιστες σκι και μαλακιες τουμπανα θα σε ταραξω στις αναφορες
ΝΕΤΑ ΣΚΕΤΑ ΣΤΟ ΛΕΩ
Μη γανιεσαι έτσι διότι ήδη ο αντί με έχει κίτρινη κάρτα απτις προάλλες που έβριζα του Radiohead στο μουσικό νήμα ..![]()
Αύριο ξαναπάω Μπάνσκο κ ήμουν pojiana Brasov ..σαν τα παρτάκια του Παρνασσού δεν έχει πουθενά ...Φαλακρό δυνατό αλλά ταξίδι ολόκληρο, Βασιλίτσα η καβλα του απάτητου, Παρνασσό δεν πολυτρελαινομαι, Καιμακ 9 στις 10 800 μποφόρ αέρα, 3-5 πηγάδια τίμιο. Αν δε μετακόμιζαν όλοι οι βλαχοσαλονικιοι ομαδικώς, Μπανσκο Ουμπερ άλλες.
Τσιμπησες μιαΑύριο ξαναπάω Μπάνσκο κ ήμουν pojiana Brasov ..σαν τα παρτάκια του Παρνασσού δεν έχει πουθενά ...
Noμιζω αν εμπαινε με τα σεντονια θα εγραφε 30-40 σελιδες το νημαΛείπουν κ οι πύρινοι λόγοι του Νταϊμα σε αυτό το νήμα
Μάς απαξιει επιδεικτικα
+2Φοβερό άσμα.
Άκου εκεί κίτρινα κάρτα επειδή έβρισα τους Radiohead

Μην βριζεις τους ψηφοφορους σου που σε τιμουν. Κανονικα θα επρεπε να τους φιλας το χερι τωρα.
Το παίζει ιστορία τώρα που βράδιασε και δεν μαζεύει πολλούς ψήφους η Κλαούντια ;να διαβαζω κατεβατά Μπαρόκ μετα που θα σκουζει ναπουμε
Εμενα παντως με βλεπεις. Δεν σε πειραζω οσο ειναι ο δισγωνισμος πανω. Σεβομαι τα ψηφαλακια σου και ως Κατσαπλιας και ως Τσιγκολελετος. Το ευχαριστώ ειναι λιγο. Ακόμα και να την σηκωσω φέτος, θα δωσω τον καλυτερο μου εαυτό ολο το 2025 για να με βοηθησεις να την ξανα παρω και του χρονου.![]()
ειπαμε να τιναξουμε το νημα στον αερα και το ποσοστο μου επεσε σε μονοψηφιο τυπε...
ο κοσμος ντεμεκ διψαει για αιμα και μαδομουνι, αλλα μονο για να τρωει πατατακια απο τον καναπε του και οχι για να συμμετεχει...
τελος οι αποκαλυψεις για το 2024
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΛΙΟΛΙΟΥ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ!
(με ραλλη οσοι θελουν, να ανοιξουν υπερυθρες)

Λαδάκη ... φτιάξε print screen απόΟ Μπαρόκ