Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 330K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Να εξαιρεθεί ο @tellystalone6969 από την επικείμενη ψηφοφορία για τον Πιστοποιημένο Mρ. Μαλάκα 2025;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    25
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.357
Πόντοι
12.756
Φαγωθηκατε με τροβαδούρο ....
Έχει μπει στο μάτι του αντίσθενη ....κανείς δεν ξεφεύγει από τις δαγκάνες του ..εν τω μεταξύ με τροβαδούρο κ βιταμ έχει φάει κόλλημα δυνατό ο αντι:confused::cry::cry:

Μην με παραθέτεις γιατι θα σε κάνω μαριονέτα και μετά δεν σε ξεπλενει ουτε ο ποταμός Ακονκάγκουα

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
66.940
Πόντοι
48.917

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
13.851
Πόντοι
2.886
:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

ρε μαλάκα τρελάθηκες ;; σε έχω για ξύπνιο άνθρωπο.
Ποιες μαριονιετες να έχω ;
Εσενα και τον Χελ (αυτους πρεπει να εννοει) ; που με εσενα εχω ενα πμ που σε ρωταω αν ο Pablo ηταν ο Τραβαδουρος ( το βρηκα το πμ , ενα εχουμε ) ή με τον @Hellraiser4Ever που δεν εχω κανένα πμ ;
Μαλάκα μου αυτοι βλεπουν φαντασματα ναπουμε , μαζευονται 5 μαζι συνεργασία για να μπορεσουν να ανοιξουν ενα πακέτο kinder bueno που μέσα εχει 2 τεμαχια και κανουν α-μπε-μπα-μπλομ ποιος θα φαει :coffee:

Ικανο τον εχω να πει οτι εχω κολεγιαλα με Λαιον7 ναπουμε , και να τον πιστεψουν οι αλλοι οι αυτιστικοι :tooth:

Παει να κανει το γνωστο τρυπακι/ανακατωστρα ναπουμε , ενα κομματι τυπου διαίρει και βασίλευε, στρατηγικη του 1975 :tooth:

Pablo !

Αυτό ήταν το επόμενο νικ του Τροβαδούρος !

pablo_picasso_1.jpg

ΚΑΜΙΑ σχέση με τον παγκοσμίως γνωστό Πάμπλο Πικάσσο !

Ο Τροβαδούρος ή Πάμπλο , είναι παγκοσμίως άγνωστος
χασομέρης, με ψηλή χοληστερίνη και ζάχαρο,
λόγω μασαμπούκας και πιοτού ! :2funny:
:2funny::2funny::2funny:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.485
Πόντοι
6.256
Καποιοι μαλακες που ηθελα να τους ψηφισω αλλαξαν την εικονα στο προφιλ τους και δεν τους θυμαμε και δεν μπορω αν και το ηθελα να τους ψηφισω. Κι ετσι ψηφισα τον γερο -χαζουλη μικροτσουνο και τον Κλαουντια. :confused:
Τον Zebu , που είναι τσάτσος τους, γιατί δεν τον ψηφίζεις ;
Θα νοιώσει παραπεταμένος.
Πρέπει να τον ψηφίσεις.
Είναι ο Φρέντο Κορλεόνε της φαμίλιας.
1735253942774.jpeg

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.357
Πόντοι
12.756

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
66.940
Πόντοι
48.917
Ρε μουνηδες χαμουτζηδες τώρα που σας βρίσκω εδώ όλους ...αξίζει το χιονοδρομικό Καλάβρυτα ; Πχ έχει παρτάκια κ μπάρς όπως ο Παρνασσός ή είναι πιο οικογενειακό ;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.448
Πόντοι
5.506
Αχ το κοριτσάκι, έβαλε τα κλάματα, κάποιος ραντάρ777 που προφανώς δεν είναι από τους κλώνους που έλεγε ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ, το ΧΑΖΟ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΑΣΕ ΧΩΡΙΣ ΞΥΛΟ, τον ψήφισε. Αχού το, το κακόμοιρο. :cry::cry:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.485
Πόντοι
6.256
Ρε μουνηδες χαμουτζηδες τώρα που σας βρίσκω εδώ όλους ...αξίζει το χιονοδρομικό Καλάβρυτα ; Πχ έχει παρτάκια κ μπάρς όπως ο Παρνασσός ή είναι πιο οικογενειακό ;
Πολύ πιο οικογενειακό . Αν είσαι βόρειος, γιατί να μην πας Καϊμακτσαλάν ;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.357
Πόντοι
12.756
Αχ το κοριτσάκι, έβαλε τα κλάματα, κάποιος ραντάρ777 που προφανώς δεν είναι από τους κλώνους που έλεγε ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ, το ΧΑΖΟ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΑΣΕ ΧΩΡΙΣ ΞΥΛΟ.

Στ αρχιδια μου εντελως
Καλά εκανε και με ψηφισε
προφανως ειναι κανα μέλος που αισθάνθηκε οτι μονο μια ψηφος δεν του φτανει και εριξε και δευτερη , κανενα προβλημα.

Εσυ βεβαια το εχεις λυσει αυτο το θεμα , χτυπώντας ταβανι κορυφης ειναι λεπτομέριες οι ψηφοι , τι με 51 τι 151 , δεν εχει διαφορά πιά , το εχεις ρίξει στην τρελιτσα οτι δεν σε νοιαζει :tooth::tooth:

Α ρε τενεκε

• Like
Αντιδράσεις: RETRO

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
66.940
Πόντοι
48.917
Πολύ πιο οικογενειακό . Αν είσαι βόρειος, γιατί να μην πας Καϊμακτσαλάν ;
Στο βορά όλα οικογενειακά είναι ...σαν φύση τα σπάει το Πισοδέρι...
Πρέπει να κατέβω Αίγιο για αυτό ρωτώ

• Αγάπη
Αντιδράσεις: barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.448
Πόντοι
5.506
Στο βορά όλα οικογενειακά είναι ...σαν φύση τα σπάει το Πισοδέρι...
Πρέπει να κατέβω Αίγιο για αυτό ρωτώ
Μόνο Πισοδερι, Καιμακτσαλαν δεν είναι για σκι, άσε το χαζό να γράφει ότι διαβάζει στο Ίντερνετ.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.798
Πόντοι
28.246
Στ αρχιδια μου εντελως
Καλά εκανε και με ψηφισε
προφανως ειναι κανα μέλος που αισθάνθηκε οτι μονο μια ψηφος δεν του φτανει και εριξε και δευτερη , κανενα προβλημα.

Εσυ βεβαια το εχεις λυσει αυτο το θεμα , χτυπώντας ταβανι κορυφης ειναι λεπτομέριες οι ψηφοι , τι με 51 τι 151 , δεν εχει διαφορά πιά , το εχεις ρίξει στην τρελιτσα οτι δεν σε νοιαζει :tooth::tooth:

Α ρε τενεκε
Νιπλη, ηρεμησε. Την αλλαξα την ψηφο απο εσενα . Την εριξα σε αλλον.

Προσεχε τι θα πεις γιατι ησουνα σε αποσταση αναπνοης απο εμενα να με βγαλεις εκτος 8αδας...
Και ο αλλος που του την εριξα το ίδιο βεβαια.

Ηρεμησε τωρα.

Εμενα και να με ψηφιζες, παλι ο ιδιος θα ημουνα απέναντι σου.

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
66.940
Πόντοι
48.917
Μόνο Πισοδερι, Καιμακτσαλαν δεν είναι για σκι, άσε το χαζό να γράφει ότι διαβάζει στο Ίντερνετ.
Νομίζω σε πίστες μετά τον Παρνασσό είναι το φαλακρό κμη Βασιλίτσα
Σε παρτάκια Καϊμακτσαλάν και 3-5 πηγάδια
Σσ για βόρεια ελλαδα

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
15.919
Πόντοι
3.556
Μην είμαστε αδικοι

Εντάξει είναι χιλιογαμημενος με ένα κωλο σαν υδροσωλήνα που μαζεύει το νερό στις στέγες του Άμστερνταμ , αλκοολικός , άπλυτος, λιγδιάρης και σημαδεμένος στον κωλο από την παντόφλα της γυναίκας του που τον πήρε με προξενιό και ακόμα κλαίει, αλλα ξέρει από ταξίδια

Μας έλεγε για τη Βουδαπέστη επι Γκρομπατσοφ και για ένα χειμώνα που σάρωσε την Ευρώπη , 4 μέρες.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.357
Πόντοι
12.756

Προσεχε τι θα πεις γιατι ησουνα σε αποσταση αναπνοης απο εμενα να με βγαλεις εκτος 8αδας...

Ηρεμησε τωρα.

τυπε στ αρχιδια μου , δεν το ειπα για την βγαλεις , δεν ζητησα αυτο , την λογικη σου ηθελα να καταλαβω , ολα καλα , ας την εκει που ηταν βαριεμαι ρε μαλακα
να διαβαζω κατεβατά Μπαρόκ μετα που θα σκουζει ναπουμε
Ειναι κουραστικος

• Like
Αντιδράσεις: RETRO

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.448
Πόντοι
5.506
Στ αρχιδια μου εντελως
Καλά εκανε και με ψηφισε

Α ρε τενεκε
Εγώ χαζούλη είμαι εδώ από την ΑΡΧΗ του νήματος και πουλάω τρελίτσα από τότε που έκανα εγγραφή, δεν εμφανίστηκα ξαφνικά με τη συμμορία μόλις άρχισαν να σφίγγουν τα γάλατα να κλαψουρίζω γιατί με ψήφησαν. Παίζει να είμαι και ο μόνος που τη μπουμπουνηξα στον εαυτό μου για το τρολαρισμα και δεν έχω στείλει κανένα πιμι, δεν έχω κάνει καμία ομάδα και παρεάκι σε πιμια, ούτε έχω κανέναν που υποστηρίζω η μιλάω να συζητάμε για κλωνάρια.

Αιντε τώρα, έμεινες και μόνος, οι άλλοι κοιμούνται, βριζόμαστε το πρωί ξανά.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.357
Πόντοι
12.756

Ηρεμησε τωρα.

οριστε μαλακα , ξεκινησε ηδη , εσυ φταις να ξερεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom