You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mr. Μαλάκας 2024
- Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 275K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
sex volcano
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 202
- Like
- 55.822
- Πόντοι
- 47.293
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 29.674
- Πόντοι
- 6.256
Γιατι μπασταρδι ο συγκεκριμενος εβρισε νεκρο ανθρωπο δικο μου....και ακομα και σε αυτον τον σκατοψυχο ανθρωπο το μετανοιωσα και το διεγραψα.Εσυ παλι μουνοπανακι ουτε τα αρχιδια δεν εχεις οταν το κανεις να το γραφεις κανονικα και πετας τα ΞΠΓ.Γιατι βγαζεις και συ το αναρχιδο μουνοπανο απο μεσα σου και κανεις ακριβως τα ιδια με αυτα που μυξοκλαις.
Πουστρακο....
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 46.216
- Πόντοι
- 10.411
εθνικος ύμνος μας

kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.687
- Πόντοι
- 2.636
η ψηφοφορια γιατι γραφει βαρωνος μινχαουζεν?
ποιος ΑΜΕΑ ειναι υπευθυνος?
ποιος ΑΜΕΑ ειναι υπευθυνος?
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 29.674
- Πόντοι
- 6.256
Και γαμιας σου να τα γραφεις ολα Γερομπισμπικη....κανα σκυλο πηρες να εχεις παρεα;Μακάρι να τανε!
Τραπεζοκόμος ή τραυματιοφορέας. Ούτε καν νοσοκόμος χειρουργείου.
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.687
- Πόντοι
- 2.636
νομιζω οτι σε αυτη τη φαση πρεπει να ψηφιστουν οι ενεργοι...Σύντομη ανακοίνωση :
Η ψήφος μου ήταν και παραμένει ως εξής με την ακριβή σειρά προτεραιότητας :
1. Αλεξ
2. Μπαρόκ
3. Τέλλυσταλονε
4. Ντάιμα
5. Ζανκλόντ
Θέλω να εκφράσω την λύπη μου δεν πήρα αρκετές ψήφους για την επόμενη φάση...το σαιτ φαίνεται ότι τηρεί πιστά τις παραδόσεις και θα διακριθούν ξανά οι επαγγελματίες του είδους.
Εύχομαι καλές γιορτές και με το μαλακό τα ξύδια άγιες μέρες είναι![]()
οι μαλακιες του 2023 δε πρεπει να ψηφιζονται το 2024...
δεν εχουμε να κανουμε με τη χρυση μπαλα του μπου.κομ
το εργο που κρινεται πρεπει να ειναι επικαιρο και οχι διαχρονικο
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 29.674
- Πόντοι
- 6.256
Ελα Μπιχλα ξαναηρθα λιγο πριν σχολασω...κρυψου παλι και ξαναβγαινεις να κανεις το κοκορακι μολις ξελογκαρω.Mαλλον τελειωσε το act απο το duo χλαπατσα με το ΕΠΙΚΟ χιουμορακι και θα συνεχισει το σκουπιδι-λακης σολο...
Αφηστε οτι εχετε ευχαριστηση στα παλικαρια μην παει χαμενος τοσος κοπος...

Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 29.674
- Πόντοι
- 6.256
Εκανε τετοια πραγματα ο Γερομπισμπικης;Αποκλειεται δεν το πιστευω!Σε λιγο θα μας πεις οτι ανοιγε πριβε ομαδες και καλουσε συγκεριμενα ατομα για να κοροιδευει καποια αλλα ατομα που σημερα κωλογλυφει....Κανένα κολλητιλίκι, χοντρέ. Μπερδεύεσαι. Εσύ τους έκανες παρέα, εσύ πήγαινες στα τραπέζια τους (και έφερνες και άλλους απρόσκλητους χωρίς να πάρεις την άδεια του μάστερ!).
Μόνοι σας τα αποκαλύπτατε εδώ, μαρτυραγατε χωρις ξυλο.
Εγώ δεν προσπάθησα ποτέ να έχω επαφές μαζί του. Αυτός μου έστελνε προσωπικά μηνύματα επειδή έκραζα τον Άλεξ και μου έδινε συγχαρικια . Σήμερα, βέβαια, το παίζει φίλος του και τον υπερασπίζεται, αλλά αυτό δεν έχει σημασία
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 46.216
- Πόντοι
- 10.411
Έχω την εντύπωση πως είναι μέσα με άλλο nick αλλά όχι με σιγουριάΜένει να εμφανιστεί ένας
Alpula να ολοκληρωθεί το πακέτο![]()
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.686
- Πόντοι
- 16.131
Ο ένας έδινε τον άλλον....Εκανε τετοια πραγματα ο Γερομπισμπικης;Αποκλειεται δεν το πιστευω!Σε λιγο θα μας πεις οτι ανοιγε πριβε ομαδες και καλουσε συγκεριμενα ατομα για να κοροιδευει καποια αλλα ατομα που σημερα κωλογλυφει....![]()
[
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 24.924
- Πόντοι
- 6.056
Δεν γίνονται αυτά.Εκανε τετοια πραγματα ο Γερομπισμπικης;Αποκλειεται δεν το πιστευω!Σε λιγο θα μας πεις οτι ανοιγε πριβε ομαδες και καλουσε συγκεριμενα ατομα για να κοροιδευει καποια αλλα ατομα που σημερα κωλογλυφει....![]()
Όπου να'ναι θα γράψετε και ότι
ο Cretan336 , είναι ο Lefteris38 .
Ενώ όλοι ξέρουμε, ότι δεν έχουν καμία σχέση .
Απλά είναι από την Κρήτη . Αμφότεροι .
Και απλά δεν πάνε και οι δύο στην Κρήτη.
Επειδή κάποιες προτιμήσεις τους, δεν είναι δημοφιλείς εκεί .
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.686
- Πόντοι
- 16.131
Μα απόλυτη σιγουριά ζεί ανάμεσα μαςΈχω την εντύπωση πως είναι μέσα με άλλο nick αλλά όχι με σιγουριά![]()
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.365
- Πόντοι
- 8.645
Μην παιρνεις αερα εσυ, κατσε ησυχα. Εχουμε και για τη δικια σου γουνα ραμματαΟ ένας έδινε τον άλλον....
[
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.708
- Πόντοι
- 566
Σε κάθε διαγωνισμό έστηνες παράγκες χωρίς την μούρη σου τραλαλακη ..... μη κουνας δακτυλο ρε χαμένε ....πόσες ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΕΒΑΛΑ ΕΓΩ ΣΚΟΥΠΙΔΙ
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.686
- Πόντοι
- 16.131
Έλα ρε τι λες τρέμω. .λιονταρακο παίξε άλλου μπάλα ποιος και τι περνει άστοΜην παιρνεις αερα εσυ, κατσε ησυχα. Εχουμε και για τη δικια σου γουνα ραμματα
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 49.103
- Πόντοι
- 33.405
Και γαμιας σου να τα γραφεις ολα Γερομπισμπικη....κανα σκυλο πηρες να εχεις παρεα;![]()
Πως τελείωσε;;;
Χωρίς το τελικό αστειάκι από τον κλαρινιτζή, ότι μας έκανε τους κώλους σαν κουλούρι Θεσσαλονίκης;;;
Αααα... Όλα κι όλα. Αν δεν ολοκληρωθεί το νούμερο, δεν δίνω φράγκο.![]()
@Μπιρλας
Τώρα που ολοκλήρωσε ο Χελωνονιντζάκιας κλαρινιτζής το νούμερο, δώστε τους κάνα δίφραγκο κι από μένα, γιατί δεν πληρώθηκα ακόμα τα μεροκάματα, και θα σας τα δώσω την πρωτοχρονιά, από αυτά που θα βγάλω ζητιανεύοντας έξω από τη Μητρόπολη μετά τη Θεία Λειτουργία.
anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.564
- Πόντοι
- 4.636
ο alpula ελιωσε στο φερετρο που τον φυτεψα ...?Κανένα κολλητιλίκι, χοντρέ. Μπερδεύεσαι. Εσύ τους έκανες παρέα, εσύ πήγαινες στα τραπέζια τους (και έφερνες και άλλους απρόσκλητους χωρίς να πάρεις την άδεια του μάστερ!).
Μόνοι σας τα αποκαλύπτατε εδώ, μαρτυραγατε χωρις ξυλο.
Εγώ δεν προσπάθησα ποτέ να έχω επαφές μαζί του. Αυτός μου έστελνε προσωπικά μηνύματα επειδή έκραζα τον Άλεξ και μου έδινε συγχαρικια . Σήμερα, βέβαια, το παίζει φίλος του και τον υπερασπίζεται, αλλά αυτό δεν έχει σημασία
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.336
- Πόντοι
- 6.256
τα φαντάσματα του παρελθόντος έρχονται να μας στοιχειώσουν με τους κλώνους τους σήμερανομιζω οτι σε αυτη τη φαση πρεπει να ψηφιστουν οι ενεργοι...
οι μαλακιες του 2023 δε πρεπει να ψηφιζονται το 2024...
δεν εχουμε να κανουμε με τη χρυση μπαλα του μπου.κομ
το εργο που κρινεται πρεπει να ειναι επικαιρο και οχι διαχρονικο

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 301
- Εμφανίσεις
- 16K