MrEco
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5.324
- Πόντοι
- 5.595
δε με νοιαζει τυπεΗ κρίσιμη ερώτηση τύπε είναι ... θες να μπεις στη λίστα ;
αν θες απαντα αν οχι ισως σε ξαναρωτησω καποια στιγμη
δε με νοιαζει τυπεΗ κρίσιμη ερώτηση τύπε είναι ... θες να μπεις στη λίστα ;
αν περάσεις από το νέο νήμα που ανοίξαμε για τον ένα και μοναδικό αυθεντικό διαγωνισμό μιστερ μαλακα φορεβερ, υπόσχομαι ότι θα απαντηθούν όλες σου οι ερωτήσειςδε με νοιαζει τυπε
αν θες απαντα αν οχι ισως σε ξαναρωτησω καποια στιγμη

Αν μου εξηγησεις το λογο υπαρξης του νηματος ευχαριστως.Λεει για ψηφοφορια και ψηφοφορια δε βλεπω.Σε τι θα διεφερε αν υπηρχε με αυτην εδω?αν περάσεις από το νέο νήμα που ανοίξαμε για τον ένα και μοναδικό αυθεντικό διαγωνισμό μιστερ μαλακα φορεβερ, υπόσχομαι ότι θα απαντηθούν όλες σου οι ερωτήσεις
![]()
Mr Μαλακας forever!!! - bourdela.com forum
Ανοιγω αυτο το νημα για να το καπαρωσει ο πουτσος μου και να κανει οτι γουσταρω.Τιμη μου να αγωνιστω για την ομαδα σκουπιδιασματος.Ρετρο κανε αυτα που σου ειπα.Δεν σου ειπα τιποτα αλλα ειμαι σουρας οποτε μην δινεις σημασια.www.bourdela.com
στο νέο διαγωνισμό που ανοίξαμε τυπε θα είναι ενεργός. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ καλέ μου φίλε. αρκεί να στηρίξεις την προσπάθεια μαςΠου να ηταν ενεργος ο Βιταμ και να εγραφε δεν θα προλαβαινε να μαζευει ψηφους![]()
θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση μετά τις 03.00 σήμερα.Αν μου εξηγησεις το λογο υπαρξης του νηματος ευχαριστως.Λεει για ψηφοφορια και ψηφοφορια δε βλεπω.Σε τι θα διεφερε αν υπηρχε με αυτην εδω?

ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, αυτοί οι κλώνοι που ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ όλη μέρα μας ψηφίζανε ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ αγκαζέ, ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.Για το John Gurdon
(άγγλος νομπελίστας για ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗ)
που διαφήμιζε ότι θα με ψηφίσει ...
άχνα ... δεν είδε τίποτε ... δεν άκουσε τίποτε .... ούτε για τον dev ... boborikos ... SPAWN .... και τόσους άλλους κλώνους ....
ΣΟΥ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΦΙΛΕ μου που δύσκολα θα αρνηθείς….ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, αυτοί οι κλώνοι που ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ όλη μέρα μας ψηφίζανε ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ αγκαζέ, ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.

Εμένα δε θα με βάζεις στην ίδια πρόταση με το λακη-γιουβαρλακη-κοτολακη-ξεφτιλακη-γκεουλακη. ΕΜΕΝΑ.καλά τώρα.....κάτι αναπούρνες κάτι πολυζώιδες κάτι κωστάκιδες που προσπάθησαν δεν έχουν καμία τύχη μπροστά στους τιτάνες που λέγονται λάκης και μπαρόκ. Για να λέμε και την αλήθεια
καλέ μου φίλε καλησπέρα. θα ήθελα με το παρόν να σε ενημερώσω για ένα νέο εγχείρημα, μια νέα νότα αισιοδοξίας στο σαη. πρόκειται για το ΝΕΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ ΦΟΡΕΒΕΡ.Χρόνια πολλα και σε σενα. Να χαιρεσαι οσους αγαπάς και να σε χσιρονται οσοι σε αγαπουν.

ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ βήμα και έρθεις δίπλα εγγυώμαι θα υπάρχει πάντα το φαγητό που θες φίλε μου. ΠΑΝΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ . ΠΑΝΤΑΕμένα δε θα με βάζεις στην ίδια πρόταση με το λακη-γιουβαρλακη-κοτολακη-ξεφτιλακη-γκεουλακη. ΕΜΕΝΑ.

Ρε μλκ, τόσο πολύ σας πόνεσε η φετινή διοργάνωση του @The Saint* ;Ανοιξαμε και σας περιμενουμε τυποι....
![]()
Mr Μαλακας forever!!! - bourdela.com forum
Ανοιγω αυτο το νημα για να το καπαρωσει ο πουτσος μου και να κανει οτι γουσταρω.Τιμη μου να αγωνιστω για την ομαδα σκουπιδιασματος.Ρετρο κανε αυτα που σου ειπα.Δεν σου ειπα τιποτα αλλα ειμαι σουρας οποτε μην δινεις σημασια.www.bourdela.com
θες την ωμή αλήθεια? αντέχεις?Εμένα δε θα με βάζεις στην ίδια πρόταση με το λακη-γιουβαρλακη-κοτολακη-ξεφτιλακη-γκεουλακη. ΕΜΕΝΑ.
Τυπε ο ντιντης αρχισε παλι τα ταγκ στον Γεροξεκουτη για ενισχυσεις....ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ βήμα και έρθεις δίπλα εγγυώμαι θα υπάρχει πάντα το φαγητό που θες φίλε μου. ΠΑΝΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ . ΠΑΝΤΑ![]()
Αρκεί να μην περιέχει στην ίδια πρόταση τον ξεκωλιασμενο.θες την ωμή αλήθεια? αντέχεις?![]()

Σου πατησα λαικ. Αλλα κρυψτο μην το δει ο Χελωνονιτζακης.Ρε μλκ, τόσο πολύ σας πόνεσε η φετινή διοργάνωση του @The Saint* ;
κάποτε ο λάκης σου έριχνε στα αυτιά ούτε τον πλησιάζες αλλά από όταν αποφάσισες να υιοθετηθείς από τον άλεξ και ξεκίνησες τις μαλακίες για τα τέμπη και την καρυστιανού έγινες ο Νο1 πρωταθλητής στις καρδιές όλων μας.Αρκεί να μην περιέχει στην ίδια πρόταση τον ξεκωλιασμενο.![]()

Η καμήλα δεν κοιτάζει την δικια της καμπούρα.
Το ιδιο και η κοτα.

H κοτα δεν εχει καμπουρα ρε βλακα Παρκαδορε....Η καμήλα δεν κοιτάζει την δικια της καμπούρα.
Το ιδιο και η κοτα.
Κιοτευει ομως.H κοτα δεν εχει καμπουρα ρε βλακα Παρκαδορε....![]()