πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 104.697
- Πόντοι
- 16.131
Yes my name bond janes bindΠολυζώη εσυ ;
Yes my name bond janes bindΠολυζώη εσυ ;

Τι περιλαμβάνει το μενού!?Ανοιξαμε και σας περιμενουμε τυποι....
![]()
Mr Μαλακας forever!!! - bourdela.com forum
Ανοιγω αυτο το νημα για να το καπαρωσει ο πουτσος μου και να κανει οτι γουσταρω.Τιμη μου να αγωνιστω για την ομαδα σκουπιδιασματος.Ρετρο κανε αυτα που σου ειπα.Δεν σου ειπα τιποτα αλλα ειμαι σουρας οποτε μην δινεις σημασια.www.bourdela.com
Τυπε εγω μαγειρας ειμαι αλλα αμα αρχισεις τηγανητα,σαλτσες και καφεδες θα στουμπωσεις....Πω ρε μαλακες , Τρίτη φορά σήμερα στον πορσελάνινο θρόνο. Τι στο διάολο
Μπορεί κάποιος να κάνει μια παλικαρια να γράψει στο Λακη εκ μέρους μου , γιατί με έχει στη λίστα του ;
Ξέρω ότι το δουλεύει το κωλαντερο νύχτα μέρα , ίσως ξέρει και από χεσιμο
αααα οκ οκ, είναι οι αμερικανο που κατεβάζω , οκ να μην φοβάμαιΤυπε εγω μαγειρας ειμαι αλλα αμα αρχισεις τηγανητα,σαλτσες και καφεδες θα στουμπωσεις....
Ρε σαλτα γαμησου κι εσυ.Τύποι μη σνομπάρετε τον kostakis...
Μελετήστε τας γραφάς
Χρόνια Πολλά Ζέμπου !Ρε σαλτα γαμησου κι εσυ.
Χρόνια πολλα και σε σενα. Να χαιρεσαι οσους αγαπάς και να σε χσιρονται οσοι σε αγαπουν.Χρόνια Πολλά Ζέμπου !
Βασιλόπιτα να φέρεις... όχι σαν τον άλλο τον γύφτο με την μπύραΧρόνια Πολλά Ζέμπου !

Γνωρίζει κανένας γιαΆμα είσαι ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ και κατάφερες τα κλωνάρια ΣΟΥ να ΣΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ δε σου φταίει κανείς.Αφού οι ψήφοι ΗΤΑΝ ΦΑΝΕΡΕΣ .... τι αναρωτιέσαι εσύ ;;;
Μόνοι οι κλώνοι που ψήφισαν εμένα, δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους.
Τον φάγανε οι κλικεςΔεν γίνεται τελικός χωρίς ΖΑΝ ΚΛΩΝΤ ΒΙΤΑΜ, είναι η επιτομή της μαλακίας
Θα σε προτείνω σε διαγωνισμούς να ξες...Ρε σαλτα γαμησου κι εσυ.
Κανονικά αυτός ειναι ο τελικός...Τον φάγανε οι κλικες
Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της
τυπε με το μπαρδον μόλις άνοιξε νέος διαγωνισμος στο σαητ.Θα σε προτείνω σε διαγωνισμούς να ξες...

Τυπε θελουμε σκληρο χυστη Αθηναιο να κανει ολιγολεπτα διαλειματα και να ανακοινωνει τα αποτελεσματα....δεν παμε ετσι πουθενα!!!τυπε με το μπαρδον μόλις άνοιξε νέος διαγωνισμος στο σαητ.
![]()
Mr Μαλακας forever!!! - bourdela.com forum
Ανοιγω αυτο το νημα για να το καπαρωσει ο πουτσος μου και να κανει οτι γουσταρω.Τιμη μου να αγωνιστω για την ομαδα σκουπιδιασματος.Ρετρο κανε αυτα που σου ειπα.Δεν σου ειπα τιποτα αλλα ειμαι σουρας οποτε μην δινεις σημασια.www.bourdela.com
αν θέλεις μπορείς να μας τον κάνεις πάσα
έχουμε αρκετές κενές θέσεις .
τα πρώτα ναυάγια που θα κάνουν τσεκ ιν θα απολαύσουν αρκετά προνόμια .![]()
Που να ηταν ενεργος ο Βιταμ και να εγραφε δεν θα προλαβαινε να μαζευει ψηφουςΚανονικά αυτός ειναι ο τελικός...
Zan - mostakis
Αγαθομαλάκας vs Μαλακοmalaka