Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 84.357
- Πόντοι
- 12.756
το εχω παρατηρησει και εγω οτι τελευταια αργει ..κάτι πρέπει να συμβαίνειΝα σου πω αργησες να μου πεταξεις γελακια κατω απο τα ποστ μου....να μην επαναληφθει.![]()

το εχω παρατηρησει και εγω οτι τελευταια αργει ..κάτι πρέπει να συμβαίνειΝα σου πω αργησες να μου πεταξεις γελακια κατω απο τα ποστ μου....να μην επαναληφθει.![]()

Σατανικο....εκανες tag τον Ρετρο για να το δει να συγχιστει και να πιασεις κουβεντουλα.Στα ΚΑΠΗ στα μαθανε αυτα τα κολπα Γερομπισμπικη;Αντελήφθην.
Βρίσκεστε σε απόλυτη άρνηση.
Από την άλλη όμως ο κ. @RETRO βρίσκεται σε καλό σημείο. Όλο και κάτι για βιασμό του υπονόησε στην κατάθεση ψυχής που προέβει σχετικά με την προσαγωγή του στο αστυνομικό τμήμα. Κακώς βέβαια που δεν το κατήγγειλε άμεσα. Η αστυνομική βία έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις.![]()

Και εσυ αργεις ρε αρχιντι κανονισε να εχουμε αλλα και διαλυθει η κλικα....το εχω παρατηρησει και εγω οτι τελευταια αργει ..κάτι πρέπει να συμβαίνει![]()
....ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ CALL GIRL
Περισσότερες πληροφορίες και βιογραφικό να αποστείλουν οι ενδιαφερόμενες με pm/dm
Επίσης να φτιάχνει μηλόπιττα όπως η Εύα Μπράουν στον Αδόλφο
Παντρειές ΓΙΟΚ![]()
τι κανει το σεροκελ;

Δηλαδη πριν ηταν ΤΕΝΕΚΕΣ?Αυτο θες να πεις μισθωτε?καλα εσυ εισαι μαλακοκαυλης..
τι 10 ΒΡΕ αχαιρευτε με το μουλωχτο μουνοπανο
και 2 που πηρες πολλες ειναι αφου εισαι ευγενης,μελισταλαχτος και καλος συζητητης πλεον![]()

Τι να του κλασει αυτουνου το Seroquel...αυτος ειναι πλεον στα Aloperidin.
τσεκαρει την οξυτητατι κανει το σεροκελ;![]()

σας παρακαλω κυριεΔηλαδη πριν ηταν ΤΕΝΕΚΕΣ?Αυτο θες να πεις μισθωτε?![]()
THERE CAN BE ONLY ONE......παραγουμε περισσοτερους μαλακες απο οσους μπορουμε να καταναλωσουμε...
ειστε ολοι νικητες στις καρδιες μας...απλα ενας θα παρει τον τιτλο...
![]()
Κατσαριδοκτονο θέλει αυτός
Για τραυματιοφορέας .... ξέρεις αρκετά από φαρμακολογία μωρή λινάτσα.Τι να του κλασει αυτουνου το Seroquel...αυτος ειναι πλεον στα Aloperidin.
Πολυ καλο φαρμακο για διπολικους αλλα και για ασθενείς με ανοιατι κανει το σεροκελ;![]()
ταμίας στα Γκουντις ειναι τυπεΓια τραυματιοφορέας .... ξέρεις αρκετά από φαρμακολογία μωρή λινάτσα.
Δεν έχω ελέγξει τα posts του TheSaint για σένα το τελευταίο 8ωρο .
Σε αναγνωρίζει ως τραυματιοφορέα ;
ή μήπως σε έχει κάνει καντινιέρη εξωτερικών ιατρείων ;
ή έχεις φτάσει βοηθός περιπτερά έξω από κέντρο υγείας ;
Πρέπει να το μελετήσω ενδελεχώς !

Απέναντι από κέντρο υγείας, νοσοκομείο ή ΙΚΑ ;;;ταμίας στα Γκουντις ειναι τυπε![]()