πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.756
- Πόντοι
- 16.131
θα παει εχει ευαισθητη ψυχηΡε άντε και γαμήσου.
θα παει εχει ευαισθητη ψυχηΡε άντε και γαμήσου.
καλα εκανες αυτος θα παρει στεμα και εσυ θα παρεις εναΔυνατός παίκτης ο πολυζωης.. του εχωσα ενα μονοκούκι μπας και τον βοηθήσω να πάρει το πολυπόθητο στέμα![]()

που να ξεκινησει να γραφει και το αυτιστικο ο αθηναιος....![]()
θα παει εχει ευαισθητη ψυχη

Τάσαρε Λεβεντομαλάκα μου, εδώ είσαι? Ανησύχησα βρε ψυχή!

Τάσαρε Λεβεντομαλάκα μου, εδώ είσαι? Ανησύχησα βρε ψυχή!
Ευτυχώς ζεις! Έλα, μαλάκα της καρδιάς μας, ρίξε μερικά μπινελίκια, τραμπούκισε, απείλησε και πες απίστευτα ψέμματα!
Δείξε ποιος είσαι!!!![]()
Εσενα παλι δεν σε πιστευει κανενας πουλχερια μου....ολοι ακομα και οι δικοι σου εχουν καταλαβει τι κοταρα εισαι.![]()

Μονο για σενα τυπε γιατι εισαι μελος της κλικας μας!!!ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ: ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΚΙΦ ΤΟΥ ΕΝΤΟΥΡΟ/ΙΑΚΩΒΟΥ κλπ με σενσουαλ χορό του λιλα; το θέλω για το νέο γουόκ στρατιώτη του σαη μπιρλα. και εκτος αυτού πιστεύω ότι ο κοσμάκης που διαβάζει ίσως έχει βαρεθεί το γκιφ με το χοντρό πούστη που χορεύει λάτιν. πρέπει να γίνεται μια ανανέωση στην επιχειρηματολογία κάποιες φορές![]()
Σωγαμπρους ευτυχως λιγους εκει εχεις το στεμμαπαραγουμε περισσοτερους μαλακες απο οσους μπορουμε να καταναλωσουμε...
ειστε ολοι νικητες στις καρδιες μας...απλα ενας θα παρει τον τιτλο...
![]()

Βασικα εσυ να πας σε κανενα νεκροθαφτη να σκαψει ενα λακο και να πεσεις μεσα.....ειναι κριμα να βασανιζεσαι.Τελικά έχετε πολύ μίσος μέσα σας, που το μετατρέπετε σε ανεξέλεγκτη οργή. Αυτό σε συνδυασμό με την κοπρολαλία που επιδεικνύετε και την μανιώδη ενασχόλησή σας με ομοφυλοφιλικές πρακτικές, ίσως να σημαίνει ότι έχετε απωθήσει έναν ή και περισσότερους παρά φύση βιασμούς σας κατά το παρελθόν. Επειδή όμως δεν είμαι φωτεινός παντογνώστης όπως εσείς και υπάρχει μια μικρή περίπτωση να σφάλω, γιατί δεν πάτε να σας δεί και κάνας συνάδελφός σας διαφορετικής ειδικότητας; Κάνας πρωκτολόγος άς πούμε.![]()
ναι εχειΤελικά έχετε πολύ μίσος μέσα σας, που το μετατρέπετε σε ανεξέλεγκτη οργή. Αυτό σε συνδυασμό με την κοπρολαλία που επιδεικνύετε και την μανιώδη ενασχόλησή σας με ομοφυλοφιλικές πρακτικές, ίσως να σημαίνει ότι έχετε απωθήσει έναν ή και περισσότερους παρά φύση βιασμούς σας κατά το παρελθόν. Επειδή όμως δεν είμαι φωτεινός παντογνώστης όπως εσείς και υπάρχει μια μικρή περίπτωση να σφάλω, γιατί δεν πάτε να σας δεί και κάνας συνάδελφός σας διαφορετικής ειδικότητας; Κάνας πρωκτολόγος άς πούμε.![]()

ρε μαλακαΜονο για σενα τυπε γιατι εισαι μελος της κλικας μας!!!
![]()

Μπράβο Τάσαρεεεεεε
Δείξε τι εστί ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ, τι εστί ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ !!!
Αυτός είναι ο Τάσαρος που αγαπήσαμε!
Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ
ΠΟΛΥΖΩΗΣ
Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
Ατουταλέρ Τσατσουλίνο

tΒασικα εσυ να πας σε κανενα νεκροθαφτη να σκαψει ενα λακο και να πεσεις μεσα.....ειναι κριμα να βασανιζεσαι.![]()

Να σου πω αργησες να μου πεταξεις γελακια κατω απο τα ποστ μου....να μην επαναληφθει.ρε μαλακα![]()