Νέα

Μπρατισλάβα. Ξέρετε κάτι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leonidas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 176
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.909
Πόντοι
3.556
μακρια από την μπρατισλαβα συναγωνηστες.. για σεξοτουρισμο δεν το συζηταω καν. ειναι μικρη πολη και σε μια ημερα μπορεις να την γυρισεις ολη. ολο το νταβαντουρι γινετε στην παλια πολη. οι γκομενες μουναρες αλλα δεν βλεπουν και με πολύ θετικο ματι τους τουρίστες εχουν χαλασει την πιατσα σε όλα τα επίπεδα οι αγγλοι τουρίστες. μακρια από στριπτιτζαδικα μεγαλη απατη θα σας κλεψουν, θα σας φανε τα ρεστα, άλλες τιμες πριν αλλες μετα και αν πας να μιλησεις θα σου φερουν τους μπραβους. και στα 2 κωλομπαρα που πηγαμε ακριβως το ιδιο πραγμα εγινε.. και καποιοι αγγλοι που δικαιως φωναζαν εφαγαν και ξυλο από τους μπραβους μπροστα μας...ΜΑΚΡΙΑ συναγωνιστες

Καλά τα λες. Αυτή ακριβώς τη φήμη έχουν τα κωλάδικα της Μπρατισλάβα σύμφωνα με γνώστες, αν και δεν έχω τσεκάρει εγώ αυτοπροσώπως τα εκεί μαγαζιά .

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
744
Πόντοι
86
καλησπερα γνωριζει κανεισ πως ειναι η κατασταση σε κοσιτσε μπρατισλαβα {πολη,διασκεδαση,γκομενες,τιμες} δεν εννοω για σεξ επι πληρωμη
Οι σλοβακοι σαν λαος ειναι μαλακιδες και εθνικιστές,δύσκολα να σε δεχτούν ως ξενο ακομα και παρέα να σου κανουν η ακόμα και να σε προσλάβουν για δουλειά.
Τους ουκρανους τους φέρονται πιο καλα λογω των καταστάσεων και η χωρα εχει γεμίσει 250χιλιαδες.
Η μπρατισλαβα είναι μια συμπαθητική πολη 500χιλιαδων με ωραιο κεντρο το σταρε μεστό οι τιμες λογικές οχι υπερβολικά υψηλες επίσης μακρια απο τα μαγαζιά με παραδοσιακο φαγητό πανακριβο αγευστο και κλέφτες.
Οι σλοβακες ειναι σαν τις υπολοιπες σλαβες δεν θα πω ποιο όμορφες δυσκολα να ξεχωρίσεις σλοβακα με πολωνη η τσεχα π.χ ακομα και με ουκρανη.
Επίσης εντύπωση μου κανει πολλες φορανε γυαλια μυωπιας δεν φορανε φακους δεν μπορω να καταλαβω.
Απο νυχτερινή ζωη λιγα πράγματα εκτος και αν πας στα προάστεια στο ρεζινοφ η στο νοβε μιεστο σε μπαρακια εκει πιο τοπικα οχι τοσο τουριστικά οπου εκει θα τα σκάσεις για να πηδησεις ουκρανη παρα σλοβακα πορνη και προσοχή πινουν και ορμανε οι σλοβακοι.

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
744
Πόντοι
86
Έχεις πάει αρχηγέ?λένε ότι είναι ωραία καθαρη και ήρεμη χωρα
.εντύπωση μου κάνει από αυτά που διαβάζω..ότι όλοι οι Έλληνες λεφταδες φανατικοί των ελλεινιδων..σαν τρελοί κάνουν για ξένες..όλοι αυτοί που ρωτάνε ινφο για μπρατισλαβα και πως θα βρούνε Σλοβάκα γκόμενα..σίγουρα ψηφίσανε ελλεινιδες αντί για αλβανίδες..
Ναι δεν μπορω να πω οτι ειναι και τοσο ουαου,αγγλικό δεν μιλανε,οι γκόμενες ειναι κλειστές γενικα τίποτα πολλα λογια για το τίποτα.
Απο εδω καλύτερα βεβαια αλλα Πολωνία καλύτερα

Lasufin

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Κριτικές
2
Like
744
Πόντοι
86
Ξερω σλοβακα που ψαχνεται οποιος ενδιαφέρεται σε π.μ...

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
118.356
Πόντοι
46.423

Nikosfet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2025
Like
899
Πόντοι
81
Καλησπέρα σας θέλω να πάω 3-4 μέρες 21-24 Δεκεμβρίου με φίλο μου η Μπρατισλάβα η Κρακοβία η Μάλτα που είναι καλύτερα για διασκέδαση και σεξοτουρισμό; Οποία πληροφορία πολύτιμη ευχαριστώ!

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
12.956
Καλησπέρα σας θέλω να πάω 3-4 μέρες 21-24 Δεκεμβρίου με φίλο μου η Μπρατισλάβα η Κρακοβία η Μάλτα που είναι καλύτερα για διασκέδαση και σεξοτουρισμό; Οποία πληροφορία πολύτιμη ευχαριστώ!
Σεξοτουρισμο και κρακοβια και Μπρατισλάβα κράτα μικρό καλάθι,μη περιμένεις πολλά.
Αν μπορούσες να πας Μινσκ Λευκορωσία θα σου έλεγα ναι από Ευρώπη.
Αλλιώς πας νοτιοανατολικη Ασία
Τώρα από γκόμενες καλύτερα να πας κρακοβια,πόσο πολλές κοπέλες πιο νυχτερινή ζωή,Μπρατισλάβα λίγα πράγματα και συντηρητικά.
Εγώ μένω μπρνο Και το θεωρώ καλύτερο από Μπρατισλάβα και ειδικά Πράγα πολύ πιο νυχτερινή ζωή.
Με λίγα λόγια Κρακοβία αφού το έθεσες μετάξι των 2 πόλεων

Nikosfet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2025
Like
899
Πόντοι
81
Σεξοτουρισμο και κρακοβια και Μπρατισλάβα κράτα μικρό καλάθι,μη περιμένεις πολλά.
Αν μπορούσες να πας Μινσκ Λευκορωσία θα σου έλεγα ναι από Ευρώπη.
Αλλιώς πας νοτιοανατολικη Ασία
Τώρα από γκόμενες καλύτερα να πας κρακοβια,πόσο πολλές κοπέλες πιο νυχτερινή ζωή,Μπρατισλάβα λίγα πράγματα και συντηρητικά.
Εγώ μένω μπρνο Και το θεωρώ καλύτερο από Μπρατισλάβα και ειδικά Πράγα πολύ πιο νυχτερινή ζωή.
Με λίγα λόγια Κρακοβία αφού το έθεσες μετάξι των 2 πόλεων
Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση φίλε μου , έκανα ένα μικρό λάθος Βαρσοβία ήθελα να γράψω. Το ιδανικό θα ήταν Ασία που λες και εσύ ταυλανδη, και Λευκορωσία αλλά θέλει μπάτζετ καλό. Για Βαρσοβία λοιπόν ξέρουμε κάτι;

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
12.956
Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση φίλε μου , έκανα ένα μικρό λάθος Βαρσοβία ήθελα να γράψω. Το ιδανικό θα ήταν Ασία που λες και εσύ ταυλανδη, και Λευκορωσία αλλά θέλει μπάτζετ καλό. Για Βαρσοβία λοιπόν ξέρουμε κάτι;
Ναι θες να σου πω μαγαζια νυχταδικα?
Επίσης εγώ στη Πολωνία παίζω μπάλα με ντοπιες σε σπα και σε ακουπαρκ ακβαπαρκ τα λένε
Επίσης στα μολ να ξέρεις γίνεται καλό νταραβερι έχει πληθώρα κοριτσιών
Αλλά αν πας ξεκινά να μαθαίνεις πολωνικές λέξεις με τα αγγλικά θα βρεις πολλές που δεν τα μιλάνε
Ψάξε διαδίκτυο για σπα και άκου πάρκο και να πας εκεί.
Σλοβακία ξέχνα την είναι νεκροταφείο εκτός από κοσιτσε αν πας μόνο σκ.
Από Πολωνία καλά είναι και κρακοβια, εγώ κρακοβια πάω συχνά βαρσαβα έχω πάει 2 φορές μόνο
Επίσης καλά τώρα είναι να πας και ζακοπανε Πολωνία η αραχωβα της Πολωνίας χιονοδρομικά κλπ και μουνι φουλ

Nikosfet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2025
Like
899
Πόντοι
81
Ναι θες να σου πω μαγαζια νυχταδικα?
Επίσης εγώ στη Πολωνία παίζω μπάλα με ντοπιες σε σπα και σε ακουπαρκ ακβαπαρκ τα λένε
Επίσης στα μολ να ξέρεις γίνεται καλό νταραβερι έχει πληθώρα κοριτσιών
Αλλά αν πας ξεκινά να μαθαίνεις πολωνικές λέξεις με τα αγγλικά θα βρεις πολλές που δεν τα μιλάνε
Ψάξε διαδίκτυο για σπα και άκου πάρκο και να πας εκεί.
Σλοβακία ξέχνα την είναι νεκροταφείο εκτός από κοσιτσε αν πας μόνο σκ.
Από Πολωνία καλά είναι και κρακοβια, εγώ κρακοβια πάω συχνά βαρσαβα έχω πάει 2 φορές μόνο
Επίσης καλά τώρα είναι να πας και ζακοπανε Πολωνία η αραχωβα της Πολωνίας χιονοδρομικά κλπ και μουνι φουλ
Ναι αμέ ότι ξέρεις να μου πεις για Βαρσοβία θα με βοηθήσει ευχαριστώ, ( μπουρδελα έχει; )

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
12.956
Ναι αμέ ότι ξέρεις να μου πεις για Βαρσοβία θα με βοηθήσει ευχαριστώ, ( μπουρδελα έχει; )
Όχι δεν είχα δει μπουρδελα
El koktel και veles bar αυτά μου άρεσαν σαν μπαράκια
Αλλά σου είπα σπα και ακουα παίζεται καλύτερο παιχνίδι

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
12.956
Όχι δεν είχα δει μπουρδελα
El koktel και veles bar αυτά μου άρεσαν σαν μπαράκια
Αλλά σου είπα σπα και ακουα παίζεται καλύτερο παιχνίδι
Δίπλα από το veles έχει και το Άντζελς καραοκε και είχα δει κάτι διμερές πήγαιναν μέσα αλλά δεν πήγα γιατί είχα ξεφραγκιαστει

Nikosfet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2025
Like
899
Πόντοι
81
Τέλεια σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
12.956
Υπάρχει δρόμος πιάτσα ;
Βαρσαβα δεν ξέρω φίλε πήγα 2 φορές δεν άκουσα για πιάτσα ούτε είδα.
Η Πολωνία δεν είναι Ελλάδα με ναρκωτικά και τζάνκι στους δρόμους ούτε πορνεία με μπουρδελα.
Εκεί με αγγελίες θα βρεις πολλές αλλά ακόμα και σε μπαντου τιντερ κλπ θα βρεις επίσης πολλές έτοιμες.
Επειδή μένω μπρνο με βολεύει καλύτερα η κρακοβ και ειχε τύχει να τσεπωσω ουκρανη κρακοβ σε μια μέρα σε ένα μπαρ,δεν είναι όμως εύκολα και θα ρίχνεις για πλάκα
μάθε κάποιες πολωνικές λέξεις βασικές επικοινωνίας γιατί αγγλικά δεν είναι πλήρως διαδεδομενα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom