Μυστες τα φωτα σας πλεασεεε ερχετε ο γιος μου 18χρονον απο Καναδα 1μηνα Αθηνα για διακοπες εχω κανει ενα μινι προγραμα αλα θα ηθελα και σεις να προτινετε κατι ευχαριστω...λεο να τον παω Ακροπολη Σαλαμινα Χαλκιδα Αγιστρη Ναυπλιο μονοημερη με καραβη υδρα αιγινα πορος αλλα ειναι 1μηνας ειναι πολλες ι μερες δεν ξερω οτι προτινετε καλοδεχουμενο...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προτάσεις για θάλασσα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Tzonis13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8
- Εμφανίσεις 303
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4.137
- Πόντοι
- 746
Να σε πώ ρε τύπε παίζει να με πάρεις και εμένα για παιδί σου και ας μην κάνεις όλα αυτά που λές,κάνε τα μισά.
Αδερφε περα απο τι πλακα εχω πολλα χρονια να τον δο 7χρονια περιμενα να γινει 18 να ταξιδεψι μονος του να με δει απο κοντα και θελω να τον ευχαριστισο οσο γινετε..!!!!!!Να σε πώ ρε τύπε παίζει να με πάρεις και εμένα για παιδί σου και ας μην κάνεις όλα αυτά που λές,κάνε τα μισά.
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4.137
- Πόντοι
- 746
Να πάτε στις κυρίες τότε να γίνει άντρας.
Δόξα τα λεφτά κοπέλες υπάρχουν.
Δόξα τα λεφτά κοπέλες υπάρχουν.
Nubic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 11
- Like
- 23.074
- Πόντοι
- 6.246
Μπορείτε να πάτε και Σούνιο, να δείτε το ναό του Ποσειδώνα, να πάτε καμιά παραλία όπως Port Arthur και ταβέρνα εκεί κοντά.
Επίσης για να μην ξενερώσει το παιδί πήγαινέ το κανένα Mall, και κανένα Σταύρος Νιάρχος στο Φάληρο εκεί που είναι η Λυρική θα του αρέσει.
Επίσης για να μην ξενερώσει το παιδί πήγαινέ το κανένα Mall, και κανένα Σταύρος Νιάρχος στο Φάληρο εκεί που είναι η Λυρική θα του αρέσει.
Σποράδες, Σκιάθο, Σκόπελο , Αλόννησο και μετά Πήλιο ορεινό και παραθαλάσσιο.Μυστες τα φωτα σας πλεασεεε ερχετε ο γιος μου 18χρονον απο Καναδα 1μηνα Αθηνα για διακοπες εχω κανει ενα μινι προγραμα αλα θα ηθελα και σεις να προτινετε κατι ευχαριστω...λεο να τον παω Ακροπολη Σαλαμινα Χαλκιδα Αγιστρη Ναυπλιο μονοημερη με καραβη υδρα αιγινα πορος αλλα ειναι 1μηνας ειναι πολλες ι μερες δεν ξερω οτι προτινετε καλοδεχουμενο...
Πιατσοχαλάστρα$
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.615
- Πόντοι
- 3.846
Με το καλό να έρθει στα πάτρια εδάφη, τώρα μια και είναι η πρώτη φορά εννοείται να επισκεφθεί την Ακρόπολη που είναι το σήμα κατατεθέν της Ελλάδας...
Από εκεί και πέρα, αν σας βγάζει ο χρόνος τότε ελάτε προς Αρχαία Ολυμπία μεριά και διανυκτέρευση στο Costa Navarino. Λίγο παρακάτω είναι η περίφημη παραλία της Βοϊδοκοιλιάς (ψάξτε τη στο Google).
Καλά να περάσετε σε ό,τι αποφασίσετε, έχω έρθει κι εγώ στα εκεί μέρη πριν πολλά πολλά χρόνια (Μόντρεαλ) για να δω το συγγενολόι.
Από εκεί και πέρα, αν σας βγάζει ο χρόνος τότε ελάτε προς Αρχαία Ολυμπία μεριά και διανυκτέρευση στο Costa Navarino. Λίγο παρακάτω είναι η περίφημη παραλία της Βοϊδοκοιλιάς (ψάξτε τη στο Google).
Καλά να περάσετε σε ό,τι αποφασίσετε, έχω έρθει κι εγώ στα εκεί μέρη πριν πολλά πολλά χρόνια (Μόντρεαλ) για να δω το συγγενολόι.
Τελευταία τροποποίηση:
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 38.458
- Πόντοι
- 10.656
Ελπιζω να τα σηκωνει η τσεπη σου ολα αυτα που εχεις σχεδιασει 
Να τον πας προς Πειραικη μερια να φατε σε ταβερνα καλαμαρακια ψαρακια να τον μυησεις στα τσιπουρα. Γκουγκλαρε τα events του καλοκαιριου στην Αθηνα, καθε βδομαδα (μην πω σχεδον καθε μερα) εχει και διαφορετικες συναυλιες, ειτε ελληνικα/εντεχνα/ραπ ειτε ξενα ονοματα που μπορει να τα ξερει κιολας (gorillaz, 3 days grace, pantera κτλ). Αμα συμπιπτει κανα ευρωπαικο προκριματικο προς τελος ιουλιου, να τον παρεις μαζι γηπεδο, αν και βλεπω το 13 στο nickname σου και θα του βγουν τα ματια του δολιου
Δεν πειραζει, να δει λιγη καλτιλα και μπινελικια.
Αν εχεις οικειοτητα μαζι του, μια μπουρδελοτσαρκα ή καμια βιζιτα θα ελεγα επιβαλλεται
Κατα τα αλλα ορεξη να χεις... Δελφοι, Λουτρακι, Αιγινα, Σπετσες, ολα διπλα ειναι, κλεινεις airbnb διημερακια δεξια αριστερα, βλεποντας και κανοντας.
Ρωτα και τον μικρο τι θελει να κανει, τι κανει γενικοτερα στη ζωη του... Καθε μερα μεσα σε ενα αμαξι να τρεχετε σε αλλη παραλια μπορει να βαρεθει. Δειξτου και τα κατατοπια να βγει καμια τσαρκα μονος του στο κεντρο (ερμου κτλ) να κανει το κομματι του ελευθερος. Το κινητο θα το παιζει στα δαχτυλα οποτε δεν γινεται να χαθει με ΜΜΜ ή ταξι αν χρειαστει. Ή αραξε για εναν καφε εκει κοντα εσυ, και αμολησε τον να βλεπει μουνακια και βιτρινες.
Αμα εχεις και κανενα συγγενη/γνωστο με παιδια σε παρομοια ηλικια, καντους το κονε να εχει παρεα, να βγουν για κανα ποτακι μονοι τους

Να τον πας προς Πειραικη μερια να φατε σε ταβερνα καλαμαρακια ψαρακια να τον μυησεις στα τσιπουρα. Γκουγκλαρε τα events του καλοκαιριου στην Αθηνα, καθε βδομαδα (μην πω σχεδον καθε μερα) εχει και διαφορετικες συναυλιες, ειτε ελληνικα/εντεχνα/ραπ ειτε ξενα ονοματα που μπορει να τα ξερει κιολας (gorillaz, 3 days grace, pantera κτλ). Αμα συμπιπτει κανα ευρωπαικο προκριματικο προς τελος ιουλιου, να τον παρεις μαζι γηπεδο, αν και βλεπω το 13 στο nickname σου και θα του βγουν τα ματια του δολιου
Δεν πειραζει, να δει λιγη καλτιλα και μπινελικια.Αν εχεις οικειοτητα μαζι του, μια μπουρδελοτσαρκα ή καμια βιζιτα θα ελεγα επιβαλλεται
Κατα τα αλλα ορεξη να χεις... Δελφοι, Λουτρακι, Αιγινα, Σπετσες, ολα διπλα ειναι, κλεινεις airbnb διημερακια δεξια αριστερα, βλεποντας και κανοντας.Ρωτα και τον μικρο τι θελει να κανει, τι κανει γενικοτερα στη ζωη του... Καθε μερα μεσα σε ενα αμαξι να τρεχετε σε αλλη παραλια μπορει να βαρεθει. Δειξτου και τα κατατοπια να βγει καμια τσαρκα μονος του στο κεντρο (ερμου κτλ) να κανει το κομματι του ελευθερος. Το κινητο θα το παιζει στα δαχτυλα οποτε δεν γινεται να χαθει με ΜΜΜ ή ταξι αν χρειαστει. Ή αραξε για εναν καφε εκει κοντα εσυ, και αμολησε τον να βλεπει μουνακια και βιτρινες.
Αμα εχεις και κανενα συγγενη/γνωστο με παιδια σε παρομοια ηλικια, καντους το κονε να εχει παρεα, να βγουν για κανα ποτακι μονοι τους
sex volcano
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 207
- Like
- 66.673
- Πόντοι
- 48.917
Moνοημερο αρχαία ολυμπιαΑδερφε περα απο τι πλακα εχω πολλα χρονια να τον δο 7χρονια περιμενα να γινει 18 να ταξιδεψι μονος του να με δει απο κοντα και θελω να τον ευχαριστισο οσο γινετε..!!!!!!
Μετέπειτα μυστρα κ σ εβσινεις Ναύπλιο κ Επίδαυρο με Μυκήνες
Αυτό είναι 3 μέρες με αμάξι
Επίσης μονοημερο.δελφους κ με αμαξι δυο μέρες μετέωρα κ Βεργίνα
Δλδ 6 μέρες σού είπα ώστε μα αποκτήσει πιο δυνατή ελληνική συνείδηση κ να σου έρχεται πιο συχνά...
Εύχομαι μα τον βλέπεις συχνότερα