You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 91K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.808
- Πόντοι
- 32.165
Βρε να εμφανιστεί η Νατάσα και ας έχει 15 κοροναιους επάνω της
Η Νατασα εμφανιστηκε σε καποια φαση αλλα μετα εξαφανιζολ. Σε μενα τουλαχιστον. Αλλα ναι εγω στην Τσαρινα δεν πα να παθω κοροναιο. Θα την βιασω. χαχαχαχα.
Εττορε δεν νομιζω να περιμενουμε μεχρι τοσο. Η επομενη εβδομαδα θα δειξει!
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.321
- Πόντοι
- 5.646
Δεν γίνεται!Απορία ...τσιμπούκιον με μάσκα πως γίνεται???
Tabmok99
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2020
- Like
- 205
- Πόντοι
- 20
Βρε να εμφανιστεί η Νατάσα και ας έχει 15 κοροναιους επάνω της
Ακούω συνέχεια για τη Τσαρίνα που θα πρέπει να πάω σε μια δόση δε γίνεται
Μέχρι τώρα παιδιά πήγαινα μόνο στις βίλλες γιαί ηθελα να βλέπω τα κορίτσια σε φωτό πρώτα.
Εχω βαρεθει και ξενερωσει ομως
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.480
- Πόντοι
- 3.346
Χειροτερα ειναι ετσι..γιατι παντα ειναι επεξεργασμενες η φωτο. και αλλο βλεπεις και αλλο συναντας εκει και ψιλο ξενερωνεις..ενω αν πας ετσι εχει ενα ενδιαφερον μεχρι να δεις την κοπελα πρωτη φορα.Ακούω συνέχεια για τη Τσαρίνα που θα πρέπει να πάω σε μια δόση δε γίνεται
Μέχρι τώρα παιδιά πήγαινα μόνο στις βίλλες γιαί ηθελα να βλέπω τα κορίτσια σε φωτό πρώτα.
Εχω βαρεθει και ξενερωσει ομως
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.808
- Πόντοι
- 32.165
Χειροτερα ειναι ετσι..γιατι παντα ειναι επεξεργασμενες η φωτο. και αλλο βλεπεις και αλλο συναντας εκει και ψιλο ξενερωνεις..ενω αν πας ετσι εχει ενα ενδιαφερον μεχρι να δεις την κοπελα πρωτη φορα.
την Τσαρινα αδερφε μπορεις να την βρεις και σε γνωστα πορνο σαιτ με βιντεο. εχει παιξει σε τσοντες. Lina Galina κανε search σε κανα χ χαμστερ και εισαι οκ. Επισης τοτε δεν ειχε σιλικονατα βυζια οπως εχει τωρα και για μενα τωρα ειναι 100 φορες πιο ομορφη. τοτε ηταν και πολυ σκιννυ/φετες κτλπ. αλλα το κωλαρακι πετρα.
Tabmok99
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2020
- Like
- 205
- Πόντοι
- 20
Χειροτερα ειναι ετσι..γιατι παντα ειναι επεξεργασμενες η φωτο. και αλλο βλεπεις και αλλο συναντας εκει και ψιλο ξενερωνεις..ενω αν πας ετσι εχει ενα ενδιαφερον μεχρι να δεις την κοπελα πρωτη φορα.
Συμφωνώ , συνήθως κοιτάω ποιά κοπέλα με ενδιαφέρει και τη βλέπω και απο κοντά. Πολύ συχνά δεν έχουν καμία σχέση...
Το θέμα είναι οτι δεν είμαι τύπος που απλά μπαινοβγαίνω στα σπιτάκια όπως βλέπω πολλούς συναγωνιστες , πάω πιο στοχευμένα.
Πρέπει να ξεμπλοκάρω και να αρχίσω τσάρκες και εγω !
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.480
- Πόντοι
- 3.346
Ε ναι δεν εχει νοημα αλλιως..μην κοιτας που μερικοι παμε στοχευμενα,ειναι γιατι εχουμε περιορισμενο χρονο και πανω κατω ξερουμε σε ολα τα σπιτακια τι παιζει.Συμφωνώ , συνήθως κοιτάω ποιά κοπέλα με ενδιαφέρει και τη βλέπω και απο κοντά. Πολύ συχνά δεν έχουν καμία σχέση...
Το θέμα είναι οτι δεν είμαι τύπος που απλά μπαινοβγαίνω στα σπιτάκια όπως βλέπω πολλούς συναγωνιστες , πάω πιο στοχευμένα.
Πρέπει να ξεμπλοκάρω και να αρχίσω τσάρκες και εγω !
Εγω παλιοτερα δεν αφηνα μπουρδελο..ειδικα εποχες βαρδαριου, μ αρεσε καταρχην η τσαρκα και δευτερον δεν ειχα την ενημερωση που εχουμε απο το μπου. και φυσικα δεν υπηρχαν και η σελιδες των στουντιο.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.480
- Πόντοι
- 3.346
Βαλε και κανα δυο βδομαδες ακομα συναδελφε..για μας που δεν θα παμε απο τους πρωτους.19 και σημερα
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.527
- Πόντοι
- 4.587
εντάξει 2 μερούλες μετά τους πρώτους θα πάμε κι εμείς...Βαλε και κανα δυο βδομαδες ακομα συναδελφε..για μας που δεν θα παμε απο τους πρωτους.![]()
Εγω πάντως μια φορά που είχα αρχίσει να μετράω μέρες (στον στρατό ξεκίνησα ένα μηνα πριν απολυθω να τις μετράω , 18μηνη θητεία btw) δεν περνούσαν οι άτιμες με τίποτα , οπότε δεν ξαναμετράω19 και σημερα
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.480
- Πόντοι
- 3.346
Αν πας λαρα στις αρχες η ουρα με αποστασεις θα φτανει στο δρομο.εντάξει 2 μερούλες μετά τους πρώτους θα πάμε κι εμείς...
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.480
- Πόντοι
- 3.346
Ενα αλλο που σκεφτομουνα αυτες τις μερες ειναι οτι καποιες που εφταναν προς το τελος..οπως π.χ η σοφια που ελεγε και η ιδια οτι μεσα στο 19 θα σταματουσε και τελικα δεν το εκανε..ισως το κανουν τωρα και μερικς μπορει να μην εμφανιστουν καθολου οταν τελικα ανοιξουν κανονικα τα σπιτακια.
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.973
- Πόντοι
- 3.936
Αν εχεις κονε μεσα στην κυβερνηση και σου το ειπαν παω πασο γιατι ολα τα υπολοιπα ειναι απλα ραδιο αρβυλα19 και σημερα
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 34.921
- Πόντοι
- 37.562
Το θεμα δεν ειναι ποτε θα ανοιξουν..Στις 1 Ιουνίου θα ανοίξουν τα καφέ με απόστασή ο ένας από τον άλλον
Κ θα ανοίξουν πιο νωρίς τα ρδελα ο ένας πάνω στον άλλον??
Θα γινει και αυτο καποια στιγμη..
Το θεμα ειναι,οπως και με τα call girls,ποσο θα αλλαξει πλεον
η συμπεριφορα και οι υπηρεσιες..
Αμα αρχισουν τα μη φιλας,μη γλυφεις,μη κολλας επανω μου κλπ.
μην με κολλησεις τιποτα κλπ..
Τοτε να δουμε πως θα παει η δουλεια..
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.527
- Πόντοι
- 4.587
18 και σημεραΑν εχεις κονε μεσα στην κυβερνηση και σου το ειπαν παω πασο γιατι ολα τα υπολοιπα ειναι απλα ραδιο αρβυλα
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.973
- Πόντοι
- 3.936
Ξαναρωταω εχεις ατομο μεσα στην κυβερνηση και σου το ειπε?18 και σημερα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)