Ας ανεβάσω μια μελλοντική κριτική κάπου στο Ιούλιο στην πρώτη επίσκεψή μου στο μύλο μετά καραντίνας....
''Είχα όρεξη για Λαρα εκείνο το πρωί, καθότι με φτιάχνει πολύ εμφανισιακά και κατά τις 11 το πρωΐ βρέθηκα στον Μύλο. Η Λαρα είχε πελάτη μέσα οπότε δίνω το 40αρι για απλό, χωρίς να την δω, μετά από τέσσερις μήνες αποχή. Κάνω ντουζακι, βάζω μάσκα και γάντια και βάζω πορνχαμπ στο κινητό, στεκομενος όρθιος στο δωμάτιο, για να φτιαχτω παίζοντας τη πουτσα και λίγο για να σηκωθεί. Σκάει η Λαρα μετά από πέντε λεπτά, λέμε δυο μαλακίες και της λέω να κάτσει στην άκρη του κρεβατιού και να μου δώσει την καποτα. Την φοράω εγώ και της ζητάω να μου τον πάρει στο στόμα χωρίς να με ακουμπάει. Μόνο το κεφαλάκι στο στόμα της αλλά επειδή ήμουν φτιαγμένος μετά από δύο λεπτά της λέω να γυρίσει στα τέσσερα να της τον βάλω. Ο πούτσος μισός μέσα και ξανά έξω, έτσι γαμουσα κανένα πεντάλεπτο και εχυσα στο λάστιχο. Αμέσως βγαζω λάστιχο, γαντια και μάσκα και αφού την χαιρετάω πάω για ντουζακι. Φυσικά δικές μου πετσέτες και λοιπά είδη ατομικής υγιεινής. Στο τέλος για απολύμανση πίνω και λιγο αντισηπτικό και φεύγω...''
Υπάρχει ρε παιδιά περίπτωση να γαμισει κανένας έτσι; Ή θα πας κανονικά και στο πούτσο σου όλα, ή δεν πας καθόλου αν έχεις λόγο να φοβάσαι τον κορονοϊό. Καλύτερα να την παίξεις σπίτι σου και να γλυτώσεις τα 40 από το να ρίξεις τέτοιο γαμισι. Τα λέω αυτά γιατί κάπου διάβασα ότι ακόμα και στα μπουρδελα θα υπάρχουν προφυλάξεις. Τι προφυλάξεις ρε παιδιά;
Τι λέτε εσείς;