Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (7 μέλη και 49 επισκέπτες)

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
Απορία ...τσιμπούκιον με μάσκα πως γίνεται???

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.802
Πόντοι
32.165
Βρε να εμφανιστεί η Νατάσα και ας έχει 15 κοροναιους επάνω της

Η Νατασα εμφανιστηκε σε καποια φαση αλλα μετα εξαφανιζολ. Σε μενα τουλαχιστον. Αλλα ναι εγω στην Τσαρινα δεν πα να παθω κοροναιο. Θα την βιασω. χαχαχαχα.

Εττορε δεν νομιζω να περιμενουμε μεχρι τοσο. Η επομενη εβδομαδα θα δειξει!

Tabmok99

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2020
Like
205
Πόντοι
20
Βρε να εμφανιστεί η Νατάσα και ας έχει 15 κοροναιους επάνω της

Ακούω συνέχεια για τη Τσαρίνα που θα πρέπει να πάω σε μια δόση δε γίνεται
Μέχρι τώρα παιδιά πήγαινα μόνο στις βίλλες γιαί ηθελα να βλέπω τα κορίτσια σε φωτό πρώτα.

Εχω βαρεθει και ξενερωσει ομως

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.480
Πόντοι
3.346
Ακούω συνέχεια για τη Τσαρίνα που θα πρέπει να πάω σε μια δόση δε γίνεται
Μέχρι τώρα παιδιά πήγαινα μόνο στις βίλλες γιαί ηθελα να βλέπω τα κορίτσια σε φωτό πρώτα.

Εχω βαρεθει και ξενερωσει ομως
Χειροτερα ειναι ετσι..γιατι παντα ειναι επεξεργασμενες η φωτο. και αλλο βλεπεις και αλλο συναντας εκει και ψιλο ξενερωνεις..ενω αν πας ετσι εχει ενα ενδιαφερον μεχρι να δεις την κοπελα πρωτη φορα.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.802
Πόντοι
32.165
Χειροτερα ειναι ετσι..γιατι παντα ειναι επεξεργασμενες η φωτο. και αλλο βλεπεις και αλλο συναντας εκει και ψιλο ξενερωνεις..ενω αν πας ετσι εχει ενα ενδιαφερον μεχρι να δεις την κοπελα πρωτη φορα.

την Τσαρινα αδερφε μπορεις να την βρεις και σε γνωστα πορνο σαιτ με βιντεο. εχει παιξει σε τσοντες. Lina Galina κανε search σε κανα χ χαμστερ και εισαι οκ. Επισης τοτε δεν ειχε σιλικονατα βυζια οπως εχει τωρα και για μενα τωρα ειναι 100 φορες πιο ομορφη. τοτε ηταν και πολυ σκιννυ/φετες κτλπ. αλλα το κωλαρακι πετρα.

Tabmok99

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2020
Like
205
Πόντοι
20

Συμφωνώ , συνήθως κοιτάω ποιά κοπέλα με ενδιαφέρει και τη βλέπω και απο κοντά. Πολύ συχνά δεν έχουν καμία σχέση...
Το θέμα είναι οτι δεν είμαι τύπος που απλά μπαινοβγαίνω στα σπιτάκια όπως βλέπω πολλούς συναγωνιστες , πάω πιο στοχευμένα.
Πρέπει να ξεμπλοκάρω και να αρχίσω τσάρκες και εγω !

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.480
Πόντοι
3.346
Συμφωνώ , συνήθως κοιτάω ποιά κοπέλα με ενδιαφέρει και τη βλέπω και απο κοντά. Πολύ συχνά δεν έχουν καμία σχέση...
Το θέμα είναι οτι δεν είμαι τύπος που απλά μπαινοβγαίνω στα σπιτάκια όπως βλέπω πολλούς συναγωνιστες , πάω πιο στοχευμένα.
Πρέπει να ξεμπλοκάρω και να αρχίσω τσάρκες και εγω !
Ε ναι δεν εχει νοημα αλλιως..μην κοιτας που μερικοι παμε στοχευμενα,ειναι γιατι εχουμε περιορισμενο χρονο και πανω κατω ξερουμε σε ολα τα σπιτακια τι παιζει.
Εγω παλιοτερα δεν αφηνα μπουρδελο..ειδικα εποχες βαρδαριου, μ αρεσε καταρχην η τσαρκα και δευτερον δεν ειχα την ενημερωση που εχουμε απο το μπου. και φυσικα δεν υπηρχαν και η σελιδες των στουντιο.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736
Εγω πάντως μια φορά που είχα αρχίσει να μετράω μέρες (στον στρατό ξεκίνησα ένα μηνα πριν απολυθω να τις μετράω , 18μηνη θητεία btw) δεν περνούσαν οι άτιμες με τίποτα , οπότε δεν ξαναμετράω :P

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.158
Πόντοι
746
Της λαρας το κάγκελο θα γίνει!!

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.480
Πόντοι
3.346
Ενα αλλο που σκεφτομουνα αυτες τις μερες ειναι οτι καποιες που εφταναν προς το τελος..οπως π.χ η σοφια που ελεγε και η ιδια οτι μεσα στο 19 θα σταματουσε και τελικα δεν το εκανε..ισως το κανουν τωρα και μερικς μπορει να μην εμφανιστουν καθολου οταν τελικα ανοιξουν κανονικα τα σπιτακια.

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.318
Πόντοι
3.556
Στις 1 Ιουνίου θα ανοίξουν τα καφέ με απόστασή ο ένας από τον άλλον
Κ θα ανοίξουν πιο νωρίς τα ρδελα ο ένας πάνω στον άλλον??

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.908
Πόντοι
37.562
Στις 1 Ιουνίου θα ανοίξουν τα καφέ με απόστασή ο ένας από τον άλλον
Κ θα ανοίξουν πιο νωρίς τα ρδελα ο ένας πάνω στον άλλον??
Το θεμα δεν ειναι ποτε θα ανοιξουν..
Θα γινει και αυτο καποια στιγμη..

Το θεμα ειναι,οπως και με τα call girls,ποσο θα αλλαξει πλεον
η συμπεριφορα και οι υπηρεσιες..

Αμα αρχισουν τα μη φιλας,μη γλυφεις,μη κολλας επανω μου κλπ.
μην με κολλησεις τιποτα κλπ..
Τοτε να δουμε πως θα παει η δουλεια..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom