Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Κλειστό κι απόψε... Δίπλα στο 3α ξανθιά Κάρλα όμορφο πρόσωπο και ωραίο κωλαρακι...

Μουνάκι της βραδιάς η Στεφανία στο Ερημίτη 4 με κόκκινο κορμακι διχτυωτο και τις ρώγεςη να φαίνονται από κάτω και φουλ δωμάτια.Και δίπλα στο 2 διεκρινα ένα όμορφο κορίτσι ανάμεσα σε καμιά 15 άτομα στο σαλόνι

Λας Βέγκας Χριστίνα μινιον και Μανταλινα

Νικ.Ουρανού 24.η Σαντρα με την κωλαρα

Μινωταύρου Venus κλειστό... Τους τακτοποιησε καλά μάλλον ο καλός σαμαρειτης

Μινωταύρου 12 το γλυκό μουνάκι Ιρα αλλά έχω μια ένσταση... Η τσατσα της είναι ανεπαρκης και πιστεύω στοιχίζει σε πελάτες στο κοριτσάκι το οποίο μέσα είναι δυνατό...
Εγώ αγαπώ τις ιεροδουλες και παριστάνω το δικηγόρο του διαβόλου εδώ μέσα όταν κάποιος πάει να τους κάνει πουστια πίσω από την ανωνυμία ενός nick name αλλά πιστεύω ότι και οι ιδιοκτήτες των οίκων κάτι τσιμπανε από δω μέσα.
Πιστεύω ότι αξίζει μια καλύτερη τσατσα στην Ιρα τελοσπαντων

Τυχαία βρέθηκα προς τα εκεί και έκανα αυτή τη σύντομη βόλτα

Weruloa

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Δεκ 2019
Κριτικές
28
Like
1.435
Πόντοι
2.391
Παιδιά μια χουανιτα απέναντι από το sex and the city εχει πάει κανείς;Είναι καλή; μου φάνηκε τρελιάρα

Weruloa

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Δεκ 2019
Κριτικές
28
Like
1.435
Πόντοι
2.391
καμμία δεν αξιζει στο απλο 50 οταν στην ιδια χωρα έχεις με 20 πρωκτικο και ακαποτη πιπα απο 20ρες ξανθιες λεπτες. Στα 40 και 30 παρτουζα. Αλλοι βαζουν υψηλο vfm σε σιτυτουρ και κωλγκερλ που δινουν 100-200. Ημαρτον. Το βαλιου δεν αρκει θελει και μικρο μανεη ρε.
Που είναι αυτές οι 20αρες ρε σεις;

Weruloa

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Δεκ 2019
Κριτικές
28
Like
1.435
Πόντοι
2.391
Ακριβώς απέναντι από το sex and the city σε εκείνα τα 3 σπιτακια. Ισπανιδα μελαχρινή γύρω στο 1.68 αναλογίες τέλειες κωλαράκι σφιχτο την έκανα γύρω στα 24

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.304
Πόντοι
3.556
Ακριβώς απέναντι από το sex and the city σε εκείνα τα 3 σπιτακια. Ισπανιδα μελαχρινή γύρω στο 1.68 αναλογίες τέλειες κωλαράκι σφιχτο την έκανα γύρω στα 24
οκ σ ευχαριστώ

μέρα κ βάρδια αν είναι εύκολο

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.822
Πόντοι
216
Μάγκες έχει πέρασει κανένας με αυτή την Ξένια από τις βιλλες? Έκανα μια γύρα τις προάλλες και την τσέκαρα. Δείχνει καλό μουνακι από εμφάνιση με δυνατό μαυρισμένο κολιδι(κολομβιανα και έτσι). Ξερει κάνεις από υπηρεσίες τι παίζει? Και αν μπανησε κανένας την Ελενα την Ρουμάνα με τις βιζαρες? Έχω όρεξη να θηλάσω τελευταία  :tits: :boobies:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.480
Πόντοι
3.346
Κανα νεο απο σοφια εχουμε?
Ειχε πει κατα τις δεκα θα γυρνουσε απο τις διακοπες..

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.903
Πόντοι
12.815
Που πηδαμε σημερα.???
Αυτο το παστακι η Μαργαριτα, την εχει παρει κανενας.?? Ειναι τοσο βυαστικη με τον χρονο οσο λενε τα σχολια στο αλλο σαιτ.???

Η Ιωαννα μπας και γυρισε.?? Ταχα και αυτη θα γυρνουσε μετα της 6 του μηνα...

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.480
Πόντοι
3.346
Τυπε η Λαρα θελει μια 3 μεροκαματα για να κανει παπαδες στο δωματιο...
Παλια μπορει..τωρα με απλο κανει σχεδον τα παντα.
Πολυ χρονο μεσα χωρις να πει κατι,γλωσσοφιλα,τριψιματα.Γενικα εχει αλλαξει παρα πολυ!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.903
Πόντοι
12.815
Παλια μπορει..τωρα με απλο κανει σχεδον τα παντα.
Πολυ χρονο μεσα χωρις να πει κατι,γλωσσοφιλα,τριψιματα.Γενικα εχει αλλαξει παρα πολυ!

Πριν κανα μηνα σχεδον της εδωσα 70€ τα οποια δεν τα ιδρωσε...

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.480
Πόντοι
3.346
Πριν κανα μηνα σχεδον της εδωσα 70€ τα οποια δεν τα ιδρωσε...
Τι να σου πω συναδελφε..μπορει να ετυχε!
Παντως σ'εμενα στο απλο τα ιδρωνει και με το παραπανω..και ειμαι ατομο που δεν παιρνει προγραμματα η παει συχνα!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.312
Πόντοι
3.346
Τι να σου πω συναδελφε..μπορει να ετυχε!
Παντως σ'εμενα στο απλο τα ιδρωνει και με το παραπανω..και ειμαι ατομο που δεν παιρνει προγραμματα η παει συχνα!

εγω την εχω σκισει στην κριτικη την Λαρα για τις υπηρεσιες της. Αν πραγματι τωρα εχει αλλαξει οπως λες και κανει καλο παιχνιδι πλεον, θα παω να την δοκιμασω καποια στιγμη για να δω αν πραγματικά εχει αλλαξει και δεν εχουν μεινει μονο στα λογια ολα αυτά.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.312
Πόντοι
3.346
Τυπε η Λαρα θελει μια 3 μεροκαματα για να κανει παπαδες στο δωματιο...

υπομονή συναδελφε θα παω να την δοκιμασω καποια στιγμη τωρα στα κοντα να δω αν οντως αλλαξε κατι απο πλευρας υπηρεσιων. Εξάλλου εγω ειμαι αυτος που την εχω σκισει περισσοτερο και την εχω περασει γενιες 14 για τις κακες τις υπηρειες.

αν οντως τωρα αλλαξε και προσφερει καλες υπηρεσιες και επιδειδεται σε συζυγικό σεξ οπως λεει ο γεροντας jakuza. θα δοκιμασω και θα γραψω αναλυτικα κριτικη.

προς το παρον παντως κραταω μικρο καλαθι για την Λαρα

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.527
Πόντοι
4.587
υπομονή συναδελφε θα παω να την δοκιμασω καποια στιγμη τωρα στα κοντα να δω αν οντως αλλαξε κατι απο πλευρας υπηρεσιων. Εξάλλου εγω ειμαι αυτος που την εχω σκισει περισσοτερο και την εχω περασει γενιες 14 για τις κακες τις υπηρειες.

αν οντως τωρα αλλαξε και προσφερει καλες υπηρεσιες και επιδειδεται σε συζυγικό σεξ οπως λεει ο γεροντας jakuza. θα δοκιμασω και θα γραψω αναλυτικα κριτικη.

προς το παρον παντως κραταω μικρο καλαθι για την Λαρα
καλαθι μικρο να μην κρατας....η λαρα ειναι τοπ πλεον..ξεχνα εκεινη που ηξερες...εδω η αλιονα που ειναι μπαζακι σου αρεσε ρε τρελε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom