Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 2.600
- Πόντοι
- 506
τωρα η ελενα εφυγε και την πουτσισαμεΤώρα και η Έλενα [εκτός από τη Σία] αρχίζει το απλό πρόγραμμα από 50;
Πριν κανα μήνα που πέρασα να τη δω το απλό άρχιζε από 40.
τωρα η ελενα εφυγε και την πουτσισαμεΤώρα και η Έλενα [εκτός από τη Σία] αρχίζει το απλό πρόγραμμα από 50;
Πριν κανα μήνα που πέρασα να τη δω το απλό άρχιζε από 40.
Τι σημασια εχει μια γνωμη ακομη απο καποιον αγνωστο,μη ρωτας τους αλλους,με τον καθε ενα μας παιζεται διαφορετικο εργο,οποτε σου αρεσει?ορμας,δεν ξυπναει το σεξουαλικο ενστικτο,φευγεις.Τζενη εχει περάσει κανείς στο godiva? να πει εντυπώσεις, εγω πηγα με ενα φιλαρακι περασε αυτος του αρεσε αλλα αυτος πηγε 1η φορα και δεν μπορει να κρινει
καμμία δεν αξιζει στο απλο 50 οταν στην ιδια χωρα έχεις με 20 πρωκτικο και ακαποτη πιπα απο 20ρες ξανθιες λεπτες. Στα 40 και 30 παρτουζα. Αλλοι βαζουν υψηλο vfm σε σιτυτουρ και κωλγκερλ που δινουν 100-200. Ημαρτον. Το βαλιου δεν αρκει θελει και μικρο μανεη ρε.τραβατε στην ελεναρα ρε αρχιδια να γουσταρετε τα αξιζει τα 50
καμμία δεν αξιζει στο απλο 50 οταν στην ιδια χωρα έχεις με 20 πρωκτικο και ακαποτη πιπα απο 20ρες ξανθιες λεπτες. Στα 40 και 30 παρτουζα. Αλλοι βαζουν υψηλο vfm σε σιτυτουρ και κωλγκερλ που δινουν 100-200. Ημαρτον. Το βαλιου δεν αρκει θελει και μικρο μανεη ρε.
για ενα γαμησι απο μουνι δεν αξιζει. Το ταξιδι είναι 90 πηγαινελα με ιντερσιτι και είκοσι τουλάχιστον για ενα γαμησι. Οποτε δεν το κάνεις για μια μερα.110 ευρω. Αν ειναι ομως να σκάσεις δυο κωλογαμησια στην Θεσσαλονίκη 2Χ60=120 ή 2Χ80=160. Τοτε αξιζει.Για πες μου ρε τυπε ποσο θα μου βγει συνολο να παω Αθηνα να ριξω ενα 20αρι γαμισι και να ξαναγυρισω πισω.????
Αυριο θελω να γαμισω, μην μου πεις να κλεισω εισητηρια φτηνα 1 μηνα πριν...
Την εχετε κανει καραμελα την Αθηνα λες και ειναι 5 λεπτα δρομος...
τυπε οτι και να λες η Αθηνα δεν αξιζει να κατεβεις μονο για γαμησι ειναι παρα πολλα τα εξοδα και οπως λεει ο Καραμαν την εχετε κανει καραμελα πραγματικα λες και ειναι μια ωρα αποσταση χαλαρωστε λιγογια ενα γαμησι απο μουνι δεν αξιζει. Το ταξιδι είναι 90 πηγαινελα με ιντερσιτι και είκοσι τουλάχιστον για ενα γαμησι. Οποτε δεν το κάνεις για μια μερα.110 ευρω. Αν ειναι ομως να σκάσεις δυο κωλογαμησια στην Θεσσαλονίκη 2Χ60=120 ή 2Χ80=160. Τοτε αξιζει.
Αρα αμα εχεις 2 μερες κενο απο την δουλεια πχ σκ και θες να γαμησεις και τις 2 αξιζει ταξιδι Αθήνα. Προφανως λογω κούρασης Αν εχεις πανω απο 3 μερες καραξιζει. Εγω πηγα 5 μερες. 90 ευρω συν 50 στο χοστελ συν 4 γαμησια 80. συνολο 220. Για ακαποτη πιπα και τελείωμα στο στόμα και πρωκτικο στην Θεσσαλονίκη θα εσκαγα 240-320 ευρω σε πολυ πιο ηλικιωμενες και ασχημες.
Για αυτο ναι θα το πιπιλαμε
για ενα γαμησι απο μουνι δεν αξιζει. Το ταξιδι είναι 90 πηγαινελα με ιντερσιτι και είκοσι τουλάχιστον για ενα γαμησι. Οποτε δεν το κάνεις για μια μερα.110 ευρω. Αν ειναι ομως να σκάσεις δυο κωλογαμησια στην Θεσσαλονίκη 2Χ60=120 ή 2Χ80=160. Τοτε αξιζει.
Αρα αμα εχεις 2 μερες κενο απο την δουλεια πχ σκ και θες να γαμησεις και τις 2 αξιζει ταξιδι Αθήνα. Προφανως λογω κούρασης Αν εχεις πανω απο 3 μερες καραξιζει. Εγω πηγα 5 μερες. 90 ευρω συν 50 στο χοστελ συν 4 γαμησια 80. συνολο 220. Για ακαποτη πιπα και τελείωμα στο στόμα και πρωκτικο στην Θεσσαλονίκη θα εσκαγα 240-320 ευρω σε πολυ πιο ηλικιωμενες και ασχημες.
Για αυτο ναι θα το πιπιλαμε
Για μπουρδελακια του 20ευρου λένε απλά παρέχουν πλήρης υπηρεσίες σε σχέση με εδώ που είναι τις περισσοτερες φορές ξεπέτα στα 30ευραΔΗλαδή παιδιά, στην αθηνα που θα πηγαίνατε για αυτά τα 20χρονα με 20-30 ευρώ? Φυλής? αξίζει?
Γιατί, χωρις να ειμαι και ειδικός,αλλα ξέρω ότι στα στουντιο στην Αθήνα οι τιμές ειναι πάνω κάτω οι ίδιες, μην πω και ακριβότερες, απλώς εχει καλύτερα κορίτσια και υπηρεσίες.
Να πας Σία. Μοντελάκι, καθαρή και ερωτική. Θα γράψω κριτική.για βραδινη βαρδια σημερα θεσνικη ποια προτείνετε? σια?
Να πας Σία. Μοντελάκι, καθαρή και ερωτική. Θα γράψω κριτική.
Θα ακολουθήσει και κριτική.Μάγκες και τώρα λίγα λόγια για Nadia Ελληνίδα καινούρια. Επίσκεψη προ ημερών στον Παράδεισο 2. Στο σαλόνι πολλά υποσχόμενη, με τσαχπινιά, ματιές και καυλαντίσματα. Εφάγαμεν παπά κύριοι! Μάλιστα παπά! Αυτόν τον πληθωρικό με τα πλουμιστά άμφια ρε μάγκες μέσα στις τραπουλες. Ρε για δες ρε πως την πατάμε!
Λοιπόν η γκόμενα ψηλή προς το νταρντανέ ίσως λίγα κιλάκια παραπάνω για τα γούστα μου. Αλλά ας όψεται το καυλάντισμα που έφαγα. Αναπνοή λίγο τσιγαρίλα, γενικά καθαρή. Δεν μοσχοβολούσε κιόλας. Είπα και εγώ Ελληνιδα και τέλεια... Στο δια ταύτα μη και μα και μου! Το συγκλονιστικό είναι ότι για πρόγραμμα με φουλ έξτρα ζήτησε πόσα λέτε; 150€ ΜΟΝΟ! Παρακαλώ και ολογράφως: ΕΚΑΤΟΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ!
Συνήλθατε μπουρδελιάρηδες μου; 150Ευρώ. Ξέρετε και κάτι; Χωρίς γλωσσόφιλα κιόλας! Θα μου έκανε λέει αυταρχικό σε εμένα. Βρε ουστ δεν γουστάρω να με πηδάνε να πηδήξω ήρθα! Συγγνώμη για την αναστάτωση!
Τιμή συνεύρεσης 50Ευρώ για 20λεπτά περίπου.Μάγκες και τώρα λίγα λόγια για Nadia Ελληνίδα καινούρια. Επίσκεψη προ ημερών στον Παράδεισο 2. Στο σαλόνι πολλά υποσχόμενη, με τσαχπινιά, ματιές και καυλαντίσματα. Εφάγαμεν παπά κύριοι! Μάλιστα παπά! Αυτόν τον πληθωρικό με τα πλουμιστά άμφια ρε μάγκες μέσα στις τραπουλες. Ρε για δες ρε πως την πατάμε!
Λοιπόν η γκόμενα ψηλή προς το νταρντανέ ίσως λίγα κιλάκια παραπάνω για τα γούστα μου. Αλλά ας όψεται το καυλάντισμα που έφαγα. Αναπνοή λίγο τσιγαρίλα, γενικά καθαρή. Δεν μοσχοβολούσε κιόλας. Είπα και εγώ Ελληνιδα και τέλεια... Στο δια ταύτα μη και μα και μου! Το συγκλονιστικό είναι ότι για πρόγραμμα με φουλ έξτρα ζήτησε πόσα λέτε; 150€ ΜΟΝΟ! Παρακαλώ και ολογράφως: ΕΚΑΤΟΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ!
Συνήλθατε μπουρδελιάρηδες μου; 150Ευρώ. Ξέρετε και κάτι; Χωρίς γλωσσόφιλα κιόλας! Θα μου έκανε λέει αυταρχικό σε εμένα. Βρε ουστ δεν γουστάρω να με πηδάνε να πηδήξω ήρθα! Συγγνώμη για την αναστάτωση!