Έχω να πάω με την Λάρα 3 χρόνια, τότε είχε ξεκινήσει η άνοδος και κάναμε φοβερά γαμισια, αλλά μετα από 15 φορές.. βαριέσαι. Για μένα αξίζει και από εμφάνιση και από σεξ, προσοχή όμως θα σε μαγέψει και θα την σκέφτεσαι συνεχεία.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 95K
- Εμφανίσεις 11M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)
jimiadis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 47
- Like
- 3.721
- Πόντοι
- 5.525
ενα κοριτσακι της σειρας ειναι...για 1-2 φορες καλη...απλα ειναι μονοθφαλμη και κυριαρχει στις τυφλες...σας εχουνε συνηθισει στα κομοδινα που τα λαμπαντερ επειδη εχουν φως σας φενονται τοπ!!μακαρι να ειναι καλήποιος θελει να πεταξει τα λεφτα του τζαμπα
οπως εγραψα θα παω να δοκιμασω καποια στιγμη.
τωρα οσο αφορα την Αλιονα μπαζο δεν ειναι με την καμία, αν την βαθμολογουσα με την κλιμακα του 10 σε εμφανιση θα την εβαζα 7. αρα ειναι πανω απο τον μεσο ορο σε ομορφια απο την μεση ελληνιδα.
θα μου πεις ομως γουστα ειναι αυτα![]()
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 7.888
- Πόντοι
- 3.346
ενα κοριτσακι της σειρας ειναι...για 1-2 φορες καλη...απλα ειναι μονοθφαλμη και κυριαρχει στις τυφλες...σας εχουνε συνηθισει στα κομοδινα που τα λαμπαντερ επειδη εχουν φως σας φενονται τοπ!!
της σειρας κοριτσακι δεν μπορω να πω οτι ειναι, γιατι ειναι πολυ πιο ομορφη απο τον μεσο ορο και την μεση ελληνιδα.
ως δευτερο θα συμφωνησω μαζι σου οτι η πιατσα εχει πολλα κομοδινα με τυποποιημενες στουντιακες υπηρεσιες που πετανε τα λεφτα τους καθε μερα πολλοι συναγωνιστες.
δυστυχως λιγες ειναι οι κοπελες στην πιατσα με καλες υπηρεσιες που επιδειδονται σε συζυγικό σεξ. Μία απο αυτες ειναι και η Αλιονα.
εδω ψωροκωσταινα δυστυχως στους τυφλους βασιλευει ο μονοφαθλμος ψαχνουμε με το κυαλι τις καλες υπηρεσιες (συζυγικό σεξ)
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 2.600
- Πόντοι
- 506
εξαφανιστηκε και η ελενιτσα παλι
δεν εχει να ανακουφιστουμε πουθενα
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 7.888
- Πόντοι
- 3.346
Ρε παιδιά αυτή η καρμεν στο playboy σας άρεσε ;; Γιατί φάνηκε ψιλοαγγαρεια η όλη φάση
μουναρα ειναι, ισως και απο τις πιο μουναρες που εχει αυτη την στιγμη στην πιατσα, αλλά απο υπηρεσιες μεγαλο κομοδινο μακρια.....πεταμενα λεφτα
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 7.888
- Πόντοι
- 3.346
εξαφανιστηκε και η ελενιτσα παλι
που χαθηκες εσυ?
δεν ξερω
και εγω ειδα οτι την εβγαλαν απο το άλλο site εδω και λιγο καιρο. Λογικά καποια στιγμη θα επιστρεψειΓαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 2.600
- Πόντοι
- 506
και που προτεινεις δηλαδη αδελφε;μουναρα ειναι, ισως και απο τις πιο μουναρες που εχει αυτη την στιγμη στην πιατσα, αλλά απο υπηρεσιες μεγαλο κομοδινο μακρια.....πεταμενα λεφτα
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 2.600
- Πόντοι
- 506
στο τρεξιμο...μωρεπου χαθηκες εσυ?
δεν ξερωκαι εγω ειδα οτι την εβγαλαν απο το άλλο site εδω και λιγο καιρο. Λογικά καποια στιγμη θα επιστρεψει
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 7.888
- Πόντοι
- 3.346
και που προτεινεις δηλαδη αδελφε;
οι προτασεις μου ειναι Λιλιανα, Εμμανουελα, Μανταλενα για βραδυ
και για την μερα Αλιονα, Ρινα, Αντζελα, Σοφια
Weruloa
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 2.391
Την είχα πάρει πριν κάνα 2μηνο.. Η πιπα της είναι πολύ καλή χειρίζεται πολύ ωραία την γλώσσα, αλλά βγάζει λίγο το '' αντε τελείωνε ''. Από εμφάνιση μουναρα μοντελαρα από αυτές που βλέπεις στα κλαμπ και θες σα τρελός να τις πηδηξεις.Παντως θα ξαναπηγαινα γιατί είναι καυλα, κι αν είσαι 22 όπως εγώ αυτό μετράει πιο πολύμουναρα ειναι, ισως και απο τις πιο μουναρες που εχει αυτη την στιγμη στην πιατσα, αλλά απο υπηρεσιες μεγαλο κομοδινο μακρια.....πεταμενα λεφτα
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 7.888
- Πόντοι
- 3.346
Την είχα πάρει πριν κάνα 2μηνο.. Η πιπα της είναι πολύ καλή χειρίζεται πολύ ωραία την γλώσσα, αλλά βγάζει λίγο το '' αντε τελείωνε ''. Από εμφάνιση μουναρα μοντελαρα από αυτές που βλέπεις στα κλαμπ και θες σα τρελός να τις πηδηξεις.Παντως θα ξαναπηγαινα γιατί είναι καυλα, κι αν είσαι 22 όπως εγώ αυτό μετράει πιο πολύ
η ομορφια απο μονη της για εμενα δεν μου λεει τιποτα γιατι ψαχνω ολο το πακετο υπηρεσιες και ομορφια.
Οσο αφορα τις υπηρεσιες ειναι εντελως χαλια η Καρμεν συν οτι βιαζεται για τον χρονο, δεν ειναι μονο αν κανει καλή πιπα γενικα ειναι πολυ αποθητική και παγοκολώνα.
Τζαμπα 50αρικο γενικά
jimiadis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 47
- Like
- 3.721
- Πόντοι
- 5.525
να την στειλουμε βολο να στρωσει;γινονται θαυματα εκει!!Την είχα πάρει πριν κάνα 2μηνο.. Η πιπα της είναι πολύ καλή χειρίζεται πολύ ωραία την γλώσσα, αλλά βγάζει λίγο το '' αντε τελείωνε ''. Από εμφάνιση μουναρα μοντελαρα από αυτές που βλέπεις στα κλαμπ και θες σα τρελός να τις πηδηξεις.Παντως θα ξαναπηγαινα γιατί είναι καυλα, κι αν είσαι 22 όπως εγώ αυτό μετράει πιο πολύ
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 7.888
- Πόντοι
- 3.346
να την στειλουμε βολο να στρωσει;γινονται θαυματα εκει!!
χαχαχαχα λες??? σαν την Λαρα ενα πραγμα δλδ
jimiadis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 47
- Like
- 3.721
- Πόντοι
- 5.525
αυστηρο κωλοδαχτυλοχαχαχαχα λες??? σαν την Λαρα ενα πραγμα δλδ![]()
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.626
- Πόντοι
- 2.826
μοίραζες κίτρινους δονητές στα παοκια μετά το ντορτι???στο τρεξιμο...μωρε
Μάγκες έχει πέρασει κανένας με αυτή την Ξένια από τις βιλλες? Έκανα μια γύρα τις προάλλες και την τσέκαρα. Δείχνει καλό μουνακι από εμφάνιση με δυνατό μαυρισμένο κολιδι(κολομβιανα και έτσι). Ξερει κάνεις από υπηρεσίες τι παίζει? Και αν μπανησε κανένας την Ελενα την Ρουμάνα με τις βιζαρες? Έχω όρεξη να θηλάσω τελευταία![]()
![]()
Η Ξένια ήταν συμπαθητική αλλά επειδή πέρασε καιρός, δεν ξέρω σε τι φάση είναι
[νομίζω ότι είχα ανεβάσει και κριτική].
Που πηδαμε σημερα.???
Αυτο το παστακι η Μαργαριτα, την εχει παρει κανενας.?? Ειναι τοσο βυαστικη με τον χρονο οσο λενε τα σχολια στο αλλο σαιτ.???
Η Μαργαρίτα είναι μέτρια κατάσταση- δε θα τη σύστηνα. Επίσης είναι
από αυτές που δέχονται Πάκια.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 294
- Like
- 11.020
- Πόντοι
- 17.355
Να δοκιμάσεις και να πεις και μένα αλλά το ένστικτο μου λέει ότι θα φάς παπάΗ στεφάνια προκαλεί εμφανισιακά.. Να δοκιμάσω ή θα φάμε κάνα παπά?
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 8.905
- Πόντοι
- 4.986
Υπάρχει μία κριτική θετική και μία αρνητική και το σκέφτομαι αν το ρισκάρω.Να δοκιμάσεις και να πεις και μένα αλλά το ένστικτο μου λέει ότι θα φάς παπά![]()
....αλλά είναι λαχταριστο το πουτανακι στο σαλόνι
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 181
- Εμφανίσεις
- 52K
- Απαντήσεις
- 41