mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 171
- Like
- 9.490
- Πόντοι
- 16.746
κωλομπαρο !!!αγαπητέ σύντροφε, όταν λες stars τι εννοείς;; για εμάς τους άσχετους

κωλομπαρο !!!αγαπητέ σύντροφε, όταν λες stars τι εννοείς;; για εμάς τους άσχετους
Αν εννοεις το ρουμανακι στου Π.Ερημιτη καλουτσικο ειναι στο δωματιο οχι κατι το τρελο αλλα ουτε φολα την εχω παρει 2 φορες δεν εκλαψα τα λεφτα μουΥπάρχει μία κριτική θετική και μία αρνητική και το σκέφτομαι αν το ρισκάρω.
Εσύ, ο Μπούκας και ο Ράπτορ είστε εγκυκλοπαίδεια.....κωλομπαρο !!!![]()
Εσύ, ο Μπούκας και ο Ράπτορ είστε εγκυκλοπαίδεια.....![]()
![]()
![]()
3 καλές συνεδρίες μία κακή οπότεΕγω 4 φορες εχω ανεβασει και κριτικη
Θα σε γελασω δε ξερω αλλα εγω δε το ρισκαρω ξανα3 καλές συνεδρίες μία κακή οπότε
Η καβάλησε το καλάμι η έπεσες σε κακη μέρα
εφόσον σκοπεύεις να κάνεις τον κασκαντέρ, γιατί σε βλέπω ψημένο να ριχτείς. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι
![]()
για να πετύχει το κασκαντεριλίκι σου.
![]()
ναι αχ δονηθήκαμε από τον θρονο του νταμπλουχου,μοίραζες κίτρινους δονητές στα παοκια μετά το ντορτι???![]()
![]()
![]()
![]()
καλησπέρα στον Ολυμπιακό των Πρεσπών τον νεόπλουτοναι αχ δονηθήκαμε από τον θρονο του νταμπλουχου,
ισα ρε αυτοκρατορες της βου και γου εθνικης κατηγοριας
Την είχα δει εκεί ρε σεις πριν κάνα 2εβδομαδες βέβαια!!δε ξέρω κάποιος φίλος είπε απέναντί από το sex and the city
σ ευχαριστώ
Μπορεί κ αυτή να είναι με τις μέρες της
μέρα η νύχτα ήτανΤην είχα δει εκεί ρε σεις πριν κάνα 2εβδομαδες βέβαια!!
Νυχτερινή βαρδια ήτανμέρα η νύχτα ήταν
την καρμεν στο playboy αλλά τις τελευταίες μέρες λειπει.και αυτή 25αρα ειναιΕπιστροφή στην δράση μετά από 2 μηνες που πηδουσα μια μουνιτσα 25αρα φοβερή. Μας έστειλε όμως και πρεπει κάπου να πνίξω τον πόνο μου. Τι έχουμε αυτή την περίοδο σε πολύ όμορφη;
Μάπα το καρπούζι!την καρμεν στο playboy αλλά τις τελευταίες μέρες λειπει.και αυτή 25αρα ειναι
Πριν κάνα 2ωρο παίχτηκε παρτουζα με Λιλιανα κ έδωσε ρέστα πάλι το milf.Την ξεμουνιασαμε με φίλο εξωθεσμικο κ ήταν ηφαίστειο καυλας!Το απόλαυσε κ η ίδια!
Στεφανια στην Ερημιτη ομορφο καυλακι και καλες υπηρεσιες στο δωματιοΕπιστροφή στην δράση μετά από 2 μηνες που πηδουσα μια μουνιτσα 25αρα φοβερή. Μας έστειλε όμως και πρεπει κάπου να πνίξω τον πόνο μου. Τι έχουμε αυτή την περίοδο σε πολύ όμορφη;