al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.581
- Πόντοι
- 15.355
Κλειστό κι απόψε... Δίπλα στο 3α ξανθιά Κάρλα όμορφο πρόσωπο και ωραίο κωλαρακι...
Μουνάκι της βραδιάς η Στεφανία στο Ερημίτη 4 με κόκκινο κορμακι διχτυωτο και τις ρώγεςη να φαίνονται από κάτω και φουλ δωμάτια.Και δίπλα στο 2 διεκρινα ένα όμορφο κορίτσι ανάμεσα σε καμιά 15 άτομα στο σαλόνι
Λας Βέγκας Χριστίνα μινιον και Μανταλινα
Νικ.Ουρανού 24.η Σαντρα με την κωλαρα
Μινωταύρου Venus κλειστό... Τους τακτοποιησε καλά μάλλον ο καλός σαμαρειτης
Μινωταύρου 12 το γλυκό μουνάκι Ιρα αλλά έχω μια ένσταση... Η τσατσα της είναι ανεπαρκης και πιστεύω στοιχίζει σε πελάτες στο κοριτσάκι το οποίο μέσα είναι δυνατό...
Εγώ αγαπώ τις ιεροδουλες και παριστάνω το δικηγόρο του διαβόλου εδώ μέσα όταν κάποιος πάει να τους κάνει πουστια πίσω από την ανωνυμία ενός nick name αλλά πιστεύω ότι και οι ιδιοκτήτες των οίκων κάτι τσιμπανε από δω μέσα.
Πιστεύω ότι αξίζει μια καλύτερη τσατσα στην Ιρα τελοσπαντων
Τυχαία βρέθηκα προς τα εκεί και έκανα αυτή τη σύντομη βόλτα
Μουνάκι της βραδιάς η Στεφανία στο Ερημίτη 4 με κόκκινο κορμακι διχτυωτο και τις ρώγεςη να φαίνονται από κάτω και φουλ δωμάτια.Και δίπλα στο 2 διεκρινα ένα όμορφο κορίτσι ανάμεσα σε καμιά 15 άτομα στο σαλόνι
Λας Βέγκας Χριστίνα μινιον και Μανταλινα
Νικ.Ουρανού 24.η Σαντρα με την κωλαρα
Μινωταύρου Venus κλειστό... Τους τακτοποιησε καλά μάλλον ο καλός σαμαρειτης
Μινωταύρου 12 το γλυκό μουνάκι Ιρα αλλά έχω μια ένσταση... Η τσατσα της είναι ανεπαρκης και πιστεύω στοιχίζει σε πελάτες στο κοριτσάκι το οποίο μέσα είναι δυνατό...
Εγώ αγαπώ τις ιεροδουλες και παριστάνω το δικηγόρο του διαβόλου εδώ μέσα όταν κάποιος πάει να τους κάνει πουστια πίσω από την ανωνυμία ενός nick name αλλά πιστεύω ότι και οι ιδιοκτήτες των οίκων κάτι τσιμπανε από δω μέσα.
Πιστεύω ότι αξίζει μια καλύτερη τσατσα στην Ιρα τελοσπαντων
Τυχαία βρέθηκα προς τα εκεί και έκανα αυτή τη σύντομη βόλτα