Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 228 άτομα (2 μέλη και 226 επισκέπτες)

foxio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
1.180
Πόντοι
361

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.314
Πόντοι
14.415

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
2.118
Πόντοι
456
Εννοείτε ότι η Βικτώρια είναι καλύτερη απο την Σοφία?

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
37
Like
1.705
Πόντοι
6.245
για αμαρυλης καμια κριτικη;
κατα μεσο ορο ξινες ειναι εκει στους 3 παραδεισους...τι χρειαζεται κυριοι admin για να προστεθουν τα εν λογω 3 μαγαζια  γιατι βλεπω κριτικες απο κοπελες απο εκει σε αλλα μαγαζια τριγυρω αναγκαστικα.

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
46
Πόντοι
11
Φιλε απατη η αγαπη. Απο πανω δεν ερχεται. Χαδια φιλια μηδεν. Αεροπιπα. Αστο. Ξεπετα πολυτελειας

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.534
Πόντοι
7.636
Βόλτα πριν μέρες...

Βίλλες:
-Αντριάννα, καλό σωματίδιο, μελαχροινό, υπόσχεται πολλά, αλλά που πας βρε καραμήτρο με πρόγραμμα από το 50 αμέσως στο 100? 50 χαλαρά μασαζάκι και μετά 100, τι λέτε ρε ?
-Angelina, δυνατό τουμπανάκι με γυαλάκια και τσιμπουκοχειλάκια, νάζι πολύ να σε κερδίσει στο σαλονάρισμα, αλλά τιμοκατάλογος ίδιος. Ούτε ακάποτα, ούτε γλυφομούνια, ούτε τίποτα, τι λέτε ρε?
-Νάντια, δεν κάνει.
Playboy:
-Carmen, καλό κοριτσάκι, καστανό, μινιόν κατάσταση, μοντελοειδές σώμα, αλλά ξινόφατσα, ούτε ο μπακάλης της γειτονιάς δεν την εξυπηρετεί με τέτοια ξινά μούτρα! Τι λέτε ρε?

Ρε βάλτε λίγο μυαλό, τώρα που φέρνεται καλές κοπέλες, δώστε υπηρεσίες συνάμα και πάρτε μας τα γκαφρά!!!

Βίλλες:Πέρασμα με το μωρό Λάουρα έγραφε, αλλά ήταν μία Τζέσι.

Ξανθό, ωραίο παιχνιδιάρικο μωρό, με 2άρι βυζάκι φτιαχτό, καλή δουλειά από ιατρό και ρόγες σταφύλια.
Ωραίο νινάκι.
Άρπαξα το 60€/69 χαλαρά.
Παίχτηκε καλή μπαλίτσα, μούσκεμα απο το γλ/μούνι, χαδάκια πάρα πολλά,ήπια δάκτυλάκια, βογκητά αρκετά προς αληθινά, πολύ καλή διάθεση στο δώμα, κάρφωμα 2 στάσεις με πόνο, γτ είναι γκαύλα το κορμί.

Χύσιμο in σακούλα.

Πήρα και τα φιλάκια μου πάλι.

Καλή συνεύρεση, ναι!!

ΥΓ. Μόνο αρνητικό, το μπούκι με σακούλα, οπότε δεν την άφησα να κάνει και το κάρφωσα μετά το γλ/μούνι!!

Καλά να περνάτε και να γαμάτε καλύτερα guys!

Με εκτίμηση
GALLAS
:hi:

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
64
Like
8.876
Πόντοι
4.986

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
376
Πόντοι
36
Λοιπόν...οποιον μπορω να σωσω ,ας μ ακουσει...2η επισκεψη σε 2 εβδομαδες στα Paradise...Προηγουμενη κριτικη για Αγαπη...Σημερα για την Αντζελικα...

Μ-Α-Υ-Ρ-Ο

Απότομη,αγενης...Ευγενικότατη και προσχαρη η τσατσα...Πληρωσα το 50ρικο για "χαλαρα" ...Περαν οτι περιμενα ενα 30λεπτο,παγωμενο το δωματιο απο το κλιματιστικο (εχει νοημα που το λεω) και πολυ καλος αισθητικα χωρος.

Γιατι μπηκα?Γιατι στο σαλοναρισαμ ειναι πολυ καλη..ομορφη εως αγρια εντυπωσιακη.Παιχνιδιαρα...

Μπαινει λοιπον,και αμεσως μου τη λεει..."Γιατι δεν ξεντυθηκες?" Ε????? Παρακαλω?Μισω ωρα σε παγωμενο δωματο να κανω τι ? Ψυχροτατα ..αντε ξεντυσου...Εκει επρεπε να φυγω...να ζητησω τα λεφτα και να φυγω. Αεροπιπα,ψευτικο πνιξιμο...και ουτε πανω εκατσε,και μου απαιτησε να την παρω στα 4...κουνηθηκε ,ουτε 5 λεπτα...και την ωρα που την εχυνα τραβιεται και εχυσα στο σακλουλακι στον αερα....Μου λεει,σχολασα,νυσταζω κι εφυγε ετσι..ψυχρα οπως μπηκε...Φυσικα εκανα παραπονα στην τσατσα,και εννοειται η αξια του site ειναι αυτη...Περαν των αβανταδορων,των αγαπουληδων,να υπαρχει -καλοπροαιρετη- αλλα αληθινη κριτικη...ποτε ξανα λοιπον,και πολυ φοβαμαι οτι η Αμαρυλλις την οποια θα ηθελα να συναντησω,λογικα θ ακολουθει την ιδια συμπεριφορα των αλλων δυο (Αγαπης και Αντζελινας) της αλυσιδας...Φολα και οι δυο.Μακρυα

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
2.516
Πόντοι
506
Ζητάς κριτικές εσύ που δεν έχεις γράψει ούτε μια για δείγμα?
Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος!!!
εγω δεν εχω γραψει ρε ξεφτυλα
ξες απο ποτε γραφω εγω εδω;;
αυτο ειναι το 2ο προφιλ μου
ξες ποσες φολες εχω φαει
ξες οτι εγω ημουν που ενημερωσα για βαβατση στο ερως καποτε
ντροπη σου

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
2.516
Πόντοι
506
Εσύ πριν λίγο καιρό δεν μας έβριζες και μας έλεγες σαβουρογαμηδες και γυφτογαμηδες ?τώρα βαρέσαμε καύλες και όπου βρεις μπαίνεις?
οχι αδελφε μου
παρεξηγηση

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Λοιπόν...οποιον μπορω να σωσω ,ας μ ακουσει...2η επισκεψη σε 2 εβδομαδες στα Paradise...Προηγουμενη κριτικη για Αγαπη...Σημερα για την Αντζελικα...

Μ-Α-Υ-Ρ-Ο

Απότομη,αγενης...Ευγενικότατη και προσχαρη η τσατσα...Πληρωσα το 50ρικο για "χαλαρα" ...Περαν οτι περιμενα ενα 30λεπτο,παγωμενο το δωματιο απο το κλιματιστικο (εχει νοημα που το λεω) και πολυ καλος αισθητικα χωρος.

Γιατι μπηκα?Γιατι στο σαλοναρισαμ ειναι πολυ καλη..ομορφη εως αγρια εντυπωσιακη.Παιχνιδιαρα...

Μπαινει λοιπον,και αμεσως μου τη λεει..."Γιατι δεν ξεντυθηκες?" Ε????? Παρακαλω?Μισω ωρα σε παγωμενο δωματο να κανω τι ? Ψυχροτατα ..αντε ξεντυσου...Εκει επρεπε να φυγω...να ζητησω τα λεφτα και να φυγω. Αεροπιπα,ψευτικο πνιξιμο...και ουτε πανω εκατσε,και μου απαιτησε να την παρω στα 4...κουνηθηκε ,ουτε 5 λεπτα...και την ωρα που την εχυνα τραβιεται και εχυσα στο σακλουλακι στον αερα....Μου λεει,σχολασα,νυσταζω κι εφυγε ετσι..ψυχρα οπως μπηκε...Φυσικα εκανα παραπονα στην τσατσα,και εννοειται η αξια του site ειναι αυτη...Περαν των αβανταδορων,των αγαπουληδων,να υπαρχει -καλοπροαιρετη- αλλα αληθινη κριτικη...ποτε ξανα λοιπον,και πολυ φοβαμαι οτι η Αμαρυλλις την οποια θα ηθελα να συναντησω,λογικα θ ακολουθει την ιδια συμπεριφορα των αλλων δυο (Αγαπης και Αντζελινας) της αλυσιδας...Φολα και οι δυο.Μακρυα
50αρι,30λεπτη καθυστερηση και τελος αεροπιπα,πραγματικα εχεις τα συγχαρητηρια μου που τα καταφερες.Νασαι καλα για την ενημερωση.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εγω δεν εχω γραψει ρε ξεφτυλα
ξες απο ποτε γραφω εγω εδω;;
αυτο ειναι το 2ο προφιλ μου
ξες ποσες φολες εχω φαει
ξες οτι εγω ημουν που ενημερωσα για βαβατση στο ερως καποτε
ντροπη σου
νομιζω ο πρωτος που εγραψα για την βαβατση στο ερως ημουν εγω ως bourdeliotis τοτε

Trashakias

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2015
Like
4
Πόντοι
0
Συνάδελφοι η Ιωάννα τελευταία φορά γκοντιβα έχει εμφανιστεί; ήταν να έρθει Δεκέμβρη Γενάρη είχα μεγάλη αποχή.
Έχουμε ιδέα τι απέγινε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom