foxio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.180
- Πόντοι
- 361
foxio συνηθως πρωινη βαρδια την συνανταμε ή βραδινη;
Πρωινή στο ξύλινο ... αλλα τελευταία φορά πριν φύγει άλλαζε τις βάρδιες σαν τα "πουκάμισα".
foxio συνηθως πρωινη βαρδια την συνανταμε ή βραδινη;
γλωσσοφιλα δινει το μωρο
απο σοφια ειναι καλυτερο;
Πρωινή στο ξύλινο ... αλλα τελευταία φορά πριν φύγει άλλαζε τις βάρδιες σαν τα "πουκάμισα".

κατα μεσο ορο ξινες ειναι εκει στους 3 παραδεισους...τι χρειαζεται κυριοι admin για να προστεθουν τα εν λογω 3 μαγαζια γιατι βλεπω κριτικες απο κοπελες απο εκει σε αλλα μαγαζια τριγυρω αναγκαστικα.για αμαρυλης καμια κριτικη;
Tα εχω γραψει..τα εχω πει...σωστοςΦιλε απατη η αγαπη. Απο πανω δεν ερχεται. Χαδια φιλια μηδεν. Αεροπιπα. Αστο. Ξεπετα πολυτελειας
καμια κριτικη γι αυτην;

Εσύ πριν λίγο καιρό δεν μας έβριζες και μας έλεγες σαβουρογαμηδες και γυφτογαμηδες ?τώρα βαρέσαμε καύλες και όπου βρεις μπαίνεις?καμια κριτικη γι αυτην;
εγω δεν εχω γραψει ρε ξεφτυλαΖητάς κριτικές εσύ που δεν έχεις γράψει ούτε μια για δείγμα?
Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος!!!
οχι αδελφε μουΕσύ πριν λίγο καιρό δεν μας έβριζες και μας έλεγες σαβουρογαμηδες και γυφτογαμηδες ?τώρα βαρέσαμε καύλες και όπου βρεις μπαίνεις?
50αρι,30λεπτη καθυστερηση και τελος αεροπιπα,πραγματικα εχεις τα συγχαρητηρια μου που τα καταφερες.Νασαι καλα για την ενημερωση.Λοιπόν...οποιον μπορω να σωσω ,ας μ ακουσει...2η επισκεψη σε 2 εβδομαδες στα Paradise...Προηγουμενη κριτικη για Αγαπη...Σημερα για την Αντζελικα...
Μ-Α-Υ-Ρ-Ο
Απότομη,αγενης...Ευγενικότατη και προσχαρη η τσατσα...Πληρωσα το 50ρικο για "χαλαρα" ...Περαν οτι περιμενα ενα 30λεπτο,παγωμενο το δωματιο απο το κλιματιστικο (εχει νοημα που το λεω) και πολυ καλος αισθητικα χωρος.
Γιατι μπηκα?Γιατι στο σαλοναρισαμ ειναι πολυ καλη..ομορφη εως αγρια εντυπωσιακη.Παιχνιδιαρα...
Μπαινει λοιπον,και αμεσως μου τη λεει..."Γιατι δεν ξεντυθηκες?" Ε????? Παρακαλω?Μισω ωρα σε παγωμενο δωματο να κανω τι ? Ψυχροτατα ..αντε ξεντυσου...Εκει επρεπε να φυγω...να ζητησω τα λεφτα και να φυγω. Αεροπιπα,ψευτικο πνιξιμο...και ουτε πανω εκατσε,και μου απαιτησε να την παρω στα 4...κουνηθηκε ,ουτε 5 λεπτα...και την ωρα που την εχυνα τραβιεται και εχυσα στο σακλουλακι στον αερα....Μου λεει,σχολασα,νυσταζω κι εφυγε ετσι..ψυχρα οπως μπηκε...Φυσικα εκανα παραπονα στην τσατσα,και εννοειται η αξια του site ειναι αυτη...Περαν των αβανταδορων,των αγαπουληδων,να υπαρχει -καλοπροαιρετη- αλλα αληθινη κριτικη...ποτε ξανα λοιπον,και πολυ φοβαμαι οτι η Αμαρυλλις την οποια θα ηθελα να συναντησω,λογικα θ ακολουθει την ιδια συμπεριφορα των αλλων δυο (Αγαπης και Αντζελινας) της αλυσιδας...Φολα και οι δυο.Μακρυα
νομιζω ο πρωτος που εγραψα για την βαβατση στο ερως ημουν εγω ως bourdeliotis τοτεεγω δεν εχω γραψει ρε ξεφτυλα
ξες απο ποτε γραφω εγω εδω;;
αυτο ειναι το 2ο προφιλ μου
ξες ποσες φολες εχω φαει
ξες οτι εγω ημουν που ενημερωσα για βαβατση στο ερως καποτε
ντροπη σου
καλα ρε φιλε δεν θα μαλωσουμε κιολας...νομιζω ο πρωτος που εγραψα για την βαβατση στο ερως ημουν εγω ως bourdeliotis τοτε