Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

anti garcia

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Like
54
Πόντοι
0
επανέρχομαι με την ερώτηση, επειδή δεν είναι καιρός να πετάμε τα 40άρια έτσι, μήπως έχετε άποψη επί του θέματος;

Καλησπέρα στην παρέα!

Κοίταξε φιλαράκι, κατά την γνώμη και όπως είπες και εσύ, εμφανισιακά η Λίλη είναι μπάνικο γκομενάκι, μικρή σε ηλικία, νομίζω 27 Μαΐων, με ωραίο κωλαράκι και βυζί φτιαχτό σιλικονάτο.

Προσωπικά την έχω πάρει κανά 2-3 φορές, με το πρόγραμμα των 40€. Στα του αγώνα τώρα: Στο γυμνό τσιμπούκι έχει και την πετσέτα από δίπλα της και κάνει τσιμπούκι και λίγο σαν να ψιλοφτύνει στην πετσέτα, σκουπίζει το στόμα της με την πετσέτα, λίγο πίπα, λίγο πετσέτα, τι ανοησία και τούτη, δεν μπορώ να καταλάβω!! Και σου μιλάω για καθαρό φρεσκοπλυμμένο πούτσο, τι να πω, ιδιοτροπία της! Αρχίδια δεν γλύφει!! Στο γαμήσι σε ψιλοφτιάχνει με κραυγούλες γκαβλωτικές που βγάζει αλλά πιάνει τον πούτσο για να μην έχει πλήρη διείσδυση ο πούτσος! Πολλόι την λένε ξινή γκόμενα. Δεν θέλω να σε αποκαρδιώσω, δοκίμασε την, για να έχεις την προσωπική σου άποψη για την γκόμενα, μπορεί σε εσένα να βγάλει απίστευτο πάθος, δεν ξέρω. Γενικά ακούγεται ότι είνα ξινομούνα!!

anti garcia

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Like
54
Πόντοι
0
Α τωρα και η Λαρα ειναι σκατα οκ η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα επισης εγω με την Εβελινα εχω ριξει αρκετα καλα γαμησια ποτε δε βαριοταν τελος για το τη εκανε στην Αθηνα δε μου καιγετε καρφακι

Νομίζω πως η Λάρα έχει βελτιωθεί παρά μα πάρα πολύ σε σχέση με παλιά. Και με τα απλά προγράμματα 40,50 ευρώ δουλεύει πολύ εντάξει και ξηγημένα το πιπινογκομενάκι, με όχι μόνο σταθερή αλλά και ανοδική απόδοση θα έλεγα!! Λείπει κάνα μήνα τώρα όμως και τραβάμε τη χαρμάνα!!!

Warzycha

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Κριτικές
19
Like
354
Πόντοι
290
Προσωπικά η εβελίνα είναι το μεγαλύτερο στανταράκι μου, περνάω πολύ καλά μαζί της. Εννοείται πως και η χημεία παίζει ρόλο. Η τσαρίνα π.χ. που βάσει κριτικών είναι η καλύτερη στην πόλη όσες φορές πήγα μου έδωσε την εντύπωση ότι βαριέται. Τον τελευταίο καιρό βέβαια η εβελίνα βγαίνει με νεύρα απ' το δωμάτιο (μέσα είναι μια χαρά). Ίσως χρειάζεται ένα διάλειμμα. Χοντρή δεν είναι, αλλά μερικά κιλά θα μπορούσε να τα χάσει. Υπάρχουν, όμως, και άντρες που γουστάρουν τις χοντρές. Είναι αυτό έλλειψη αξιοπρέπειας; Εμένα η λάρα π.χ. δε μ αρέσει. Είναι πολύ αδύνατη.

extramask

Μέγας
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
166
Πόντοι
4.515
Και με την Λαρα που η αποδοση της ειναι για να την παιξεις στο στοιχημαν, αμα ειναι να της σκασω 100αρι προγραμμα να δεις τι καλη χημεια αγοραζω...τα ματια της κανουν σαν του σκρουτζ μακ ντακ.!!  :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:

Πουτσαρας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2016
Κριτικές
6
Like
307
Πόντοι
281
Βρεεεε δωσε εκει καμια παχια και ασε τις χημειες και τα κουραφεξαλα χαχα.
Παρε καμια call girl αμα θες χημεια.
Στις βιλλες για χημεια ΜΟΝΟ Λαρα, καμια αλλη.

• Like
Αντιδράσεις: houdin

veriotis22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
98
Πόντοι
1
Καλησπέρα στην παρέα. Καμία καλή πρόταση για αύριο το μεσημέρι να έρθω από Βέροια;

pantelos2017

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2017
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
0
Εδώ και καιρό παράτησα τα μασαζάδικα-μπορντέλα και επισκέπτομαι τα studio-μπορντέλα. Τους τελευταίους μήνες έκανε σεξ με πολλά κορίτσια απο τα studio με το ποσό των 50 ευρώ. Το οποίο περιλάμβανε χαλαρό σεξ, χουφτώματα, πίπα, 69, γλειψίματα. Απο τα κορίτσια ξεχωρίζω 1. Sofia φιλάκια, γλειψίματα στα αρχίδια, σεξ χωρίς βιασύνες, 2. Αlina σούπερ νεαρό μουνάκι, καλό σεξ και πίπα, 3. Lina, το νεαρό γκομενάκι που συναντάς στον δρόμο και θα ήθελες να γαμήσεις, τρίβει το μουνί της στον πούτσο σου, καλή πίπα, κουβέντα και σεξ.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.096
Πόντοι
746
Καλημέρα.  Έχει δοκιμάσει κανείς την ζανετ?

Πουτσαρας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2016
Κριτικές
6
Like
307
Πόντοι
281
Εδώ και καιρό παράτησα τα μασαζάδικα-μπορντέλα και επισκέπτομαι τα studio-μπορντέλα. Τους τελευταίους μήνες έκανε σεξ με πολλά κορίτσια απο τα studio με το ποσό των 50 ευρώ. Το οποίο περιλάμβανε χαλαρό σεξ, χουφτώματα, πίπα, 69, γλειψίματα. Απο τα κορίτσια ξεχωρίζω 1. Sofia φιλάκια, γλειψίματα στα αρχίδια, σεξ χωρίς βιασύνες, 2. Αlina σούπερ νεαρό μουνάκι, καλό σεξ και πίπα, 3. Lina, το νεαρό γκομενάκι που συναντάς στον δρόμο και θα ήθελες να γαμήσεις, τρίβει το μουνί της στον πούτσο σου, καλή πίπα, κουβέντα και σεξ.

Η Λινα ποια;; η καινουρια που ηρθε τωρα;;

rozgatos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2016
Like
16
Πόντοι
0
Μαγκες την γκαμπριελα στα τριδυμα ποιες μερες και ωρες μπορω να την βρω?

Professoras

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2018
Κριτικές
11
Like
1.034
Πόντοι
1.011
Χθεσινοβραδινό πέρασμα (μετά από καιρό) από τη γνωστή περιοχή, η οποία θύμιζε πιο πολύ σχολική εκδρομή της Γ' Λυκείου. Πήγαινα για στοχευμένη κατάθεση στη Μαρίζα, Φρίξου 14Α (Sex & the city), μιας και είχα κάνει μια προ-έρευνα αγοράς από το γνωστό site. Προς απογοήτευσή μου με ενημέρωσε ότι έφυγε για επαρχία, χωρίς να γνωρίζει αν θα ξαναγυρίσει...  :-

Δε νομίζω πλέον ότι υπάρχει λόγος να αναφέρω ποια ήταν που... απλά να ενημερώσω ότι η Μιρέλλα εργάζεται πλέον Νικ. Ουρανού 28, με το ελάχιστο αντίτιμο των 30€, έναντι των 25€ που το είχε παλιότερα (αν δεν κάνω λάθος).

Στις αξιόλογες (κατ' εμέ) παρουσίες καταγράφηκαν οι εξής:
Νικ. Ουρανού 4 (Paradise 1): Ξένια. Εκ Ρουμανίας, μετρίου αναστήματος, καστανόξανθη, γύρω στα 25, με ωραία πιασίματα και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πίσω κίνηση.
Νικ. Ουρανού 4 (Super Paradise): Αλεξάνδρα. Η γνωστή μεταγραφή των τελευταίων ημερών εξ' Αθηνών, με τις όχι και καλύτερες κριτικές συναγωνιστών. Εκ Ρουμανίας, μετρίου αναστήματος, ξανθιά, γύρω στα 26-27 την έκανα, λίγο πιο αδύνατη απ' ότι απεικονίζεται στις φώτο του site.
Κοροβάγκου 5 (Prive): Φλόρυ. Εκ Ρουμανίας με καλή γνώση της ελληνικής, κάτι παραπάνω από το μέτριο σε ανάστημα, καστανή, γύρω στα 23-24, ωραίο σώμα και πόδια.

Highlight της βραδιάς vol.1: Φρίξου 12 (Hot Lady): Μια κοπέλα εξ Ουκρανίας (υπό αμφισβήτηση) που δεν θυμάμαι όνομα, ψιλοαδιάφορη κατ' εμέ και μόνο μάλλον, αφού ήταν στο μαγαζί 5-6 πιτσιρικάδες που την έπαιρναν τρένο!  :fuck2:

Highlight της βραδιάς vol.2: Φρίξου 9-Νικ. Ουρανού (Erotica): Νίκη νομίζω που δεν ανέβαζε φώτο στο site, αδύνατη (όχι skinny) με κοντό καρέ μαύρο μαλλί σαν περούκα. Μόλις η τσατσά ξεκίνησε να μου λέει για 40€ το απλό, άρχισα με γοργά βήματα να κινούμαι προς την έξοδο διαφυγής και την τσατσά να τρέχει πίσω μου για να μου πει και τα υπόλοιπα προγράμματα!  :headbang:

Επιμύθιο της βραδιάς: Σκούρα τα πράγματα για Σάββατο βράδυ...  :thubsdown:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.799
Πόντοι
12.815
Απογευματακι και βλεπω στο προγραμμα στις βιλες τα 3 νεα φρουτα, μια απο τις οποιες η Τζεσυ την οποια χαλβαδιαζα καιρο στα μπανερακια της Αθηνας, Η Ρομινα εχει φωτο και με προσωπο,αλλα δεν μου γυαλιζε το ματι, κακαρελο... οποτε δεν μπηκα στο κοπο να παω να την δω απο κοντα. Για αρχη πηγα Κοροβαγκου 7, οπου δουλευε η Τζεσυ, η τσατσα πολυ πενεμα για το προιον της, φρεσκο πραμα λεει. Βγενει η κοπελα απο το δωματιο απο οπου ηταν, ξεβρακωτη.!!! Ξενερωσα.!!! Ξεβρακωτη μαρη καριολα.??? Βαλε κανα κομπινεζον να μας γαμησεις την φαντασια..!!...αν και ειχε καλο σωμα, βυζακι να κρεμαει ωραια φυσικο, λεκανη για πολλα γαμισια, προσωπακι ομορφο, με γυαλια.!!  :cum: , συκωθηκα και εφυγα να παω να δω και την Λινα που τραγουδουσε στο Φριξου 9. Βγενει το μπακλαβαδακι απο την κουζινα, Ουκρανια λεει η τσατσα, μελαχρινο τουμπανακι, πρεπει να επαιζε και αυτη στα μπανερακια της αθηνας γνωστη μου φανηκε, ομορφο προσωπακι, μεσα σε κορμακι και δυχτιωτο καλτσον.! Αναψα.!! :wanker: Την πληρωσα ενα 50αρικο, για.....υπηρεσιες φιλης.!!! καυλιαριδες....το μωρο δεν ειπε οχι πουθενα, αλλα γαμιθηκε δυστακτηκα και ησυχα, λες και πηγα να παρω το νοικι και δεν το ειχε...!!! και φοβηθηκε μην φωναξω το Αλλοδαπων...!! Θα ακολουθησει κριτικη, οπως και για την πατατα την Νταρια που γαμησα πριν λιγες μερες στο σπιτι τις Αφροδιτης....

Εγγρ.
16 Αυγ 2017
Like
6
Πόντοι
0
πηρα τηλ στα τριδυμα το σηκωσε αυτη η Νικη κι οχι η τσατσα,ωραια φωνουλα,λεει  αυτη η ειναι αδιαφορη μεσα??? να μη χασω τα φραγκα μου αδικα,ειναι και Ελληνιδα.....με τις Ελληνιδες δεν τα παω καλα και δεν εχω καλες εμπειριες,τις ζουμε εξαλλου καθε μερα,θα δω κατι διαφορετικο με αυτην η καλυτερα να παω σε κατι αλλο??? μπορει να μου πει κανεις χαρακτηριστικα??? γιατι δεν υπαρχει σε φωτογραφια....

veriotis22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
98
Πόντοι
1
Πέρασμα σήμερα στην Εμμανουέλα. Φοβερό μωρό με πολύ διάθεση και πολύ όρεξη για κουβέντα μετά το σεξ. Δυνατή συμμετοχή. Ταιριάξαμε ωραία. Θα ξανατιμηθεί! Καλά να περνάτε!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.772
Πόντοι
736
πηρα τηλ στα τριδυμα το σηκωσε αυτη η Νικη κι οχι η τσατσα,ωραια φωνουλα,λεει  αυτη η ειναι αδιαφορη μεσα??? να μη χασω τα φραγκα μου αδικα,ειναι και Ελληνιδα.....με τις Ελληνιδες δεν τα παω καλα και δεν εχω καλες εμπειριες,τις ζουμε εξαλλου καθε μερα,θα δω κατι διαφορετικο με αυτην η καλυτερα να παω σε κατι αλλο??? μπορει να μου πει κανεις χαρακτηριστικα??? γιατι δεν υπαρχει σε φωτογραφια....
Δεν την έχω δει αυτήν , αλλά αν θυμάμαι καλά από αυτά που έχουν γράψει άλλοι πρέπει να έχει μεγάλα βυζιά και πρέπει να είναι και λίγο γεμάτη , δες μήπως βρεις τίποτα κριτικές στο σάιτ λογικά θα έχει.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
Σύντροφοι, βόλτα σήμερα στην αλλαγή: Αλεξάνδρα Παρανταις για μένα πολύ θηλυκό κορμί αδύνατη με ωραίες καμπύλες πιο όμορφη από τις φώτος, αλλά πολλά τατού, έμπαινα...Ξένια παρανταις για μένα μετριότης απόλυτη πιο γεμάτη από τις φωτος, νομίζω καμία σχέση, δεν έμπαινα  ... Ρομίνα πετίτ μικροκαμωμένη θυμίζει Χριστίνα Βέγκας αλλά με τατού, έμπαινα....Ζανέτ Φρ 12 πιο γεμάτη από τις φώτος τροφαντή κωλάρα για μένα μεγάλη αλλά έμπαινα, έδειχνε νεούδι ...δεν είχα χρόνο , είχα όμως περιέργεια να δω τα καινούρια.όταν πάω θα ενημερώσω
Ο σύντροφος ΚΑΤΕΛΗΣ-ΑΛΕΚΣΗΣ μας είπε αφήστε τις γραβάτες και πάρτε κίτρινα γιλέκα έρχονται εκλογές (μα γιατί ;;;) και αφού μας πάρουν τις καρέκλες θα πρέπει να σπάσουμε καμιά βιτρίνα να αρπάξουμε κάνα iphone όπως οι σύντροφοι - επαναστάτες στην Γαλλία γιατί μετά που να βρούμε φράγκα να πάρουμε αυτό το αισχρό καπιταλιστικό προϊόν...δουλειά, ρίσκα , αξιοσύνη κλπ κλπ είναι όργανα του Καπιταλισμού....λέμε...     :jerking:    

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
ένα μπράβο στις σοσιαλιστικές Βίλες που προχωρούν σε ανανέωση να δούμε και κάνα νέο μωρό και όχι όλο τις ίδιες ...αναμένω από τον Μέγα σύντροφο την ερώτηση : Ποιες είναι οι Βίλες ρε παιδιά ;;;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom