anti garcia
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2018
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
επανέρχομαι με την ερώτηση, επειδή δεν είναι καιρός να πετάμε τα 40άρια έτσι, μήπως έχετε άποψη επί του θέματος;
Καλησπέρα στην παρέα!
Κοίταξε φιλαράκι, κατά την γνώμη και όπως είπες και εσύ, εμφανισιακά η Λίλη είναι μπάνικο γκομενάκι, μικρή σε ηλικία, νομίζω 27 Μαΐων, με ωραίο κωλαράκι και βυζί φτιαχτό σιλικονάτο.
Προσωπικά την έχω πάρει κανά 2-3 φορές, με το πρόγραμμα των 40€. Στα του αγώνα τώρα: Στο γυμνό τσιμπούκι έχει και την πετσέτα από δίπλα της και κάνει τσιμπούκι και λίγο σαν να ψιλοφτύνει στην πετσέτα, σκουπίζει το στόμα της με την πετσέτα, λίγο πίπα, λίγο πετσέτα, τι ανοησία και τούτη, δεν μπορώ να καταλάβω!! Και σου μιλάω για καθαρό φρεσκοπλυμμένο πούτσο, τι να πω, ιδιοτροπία της! Αρχίδια δεν γλύφει!! Στο γαμήσι σε ψιλοφτιάχνει με κραυγούλες γκαβλωτικές που βγάζει αλλά πιάνει τον πούτσο για να μην έχει πλήρη διείσδυση ο πούτσος! Πολλόι την λένε ξινή γκόμενα. Δεν θέλω να σε αποκαρδιώσω, δοκίμασε την, για να έχεις την προσωπική σου άποψη για την γκόμενα, μπορεί σε εσένα να βγάλει απίστευτο πάθος, δεν ξέρω. Γενικά ακούγεται ότι είνα ξινομούνα!!