Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (5 μέλη και 40 επισκέπτες)
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
174
Like
40.510
Πόντοι
63.029

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.626
Πόντοι
2.826
Αγαπητέ @ΚωσταςΚαστορα...
καλύτερα κρύο και ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ, παρά ζεστό και άρρωστο!
ξέρεις δεν το έγραψα σαν αρνητική κριτική , συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που γράφεις , έχουν καθαριότητα και ποιότητα σαν χώροι σίγουρα...απλά απορώ γιατί μου βγάζουν κάτι τέτοιο ...(το αποστειρωμένο πάει στην αίσθηση που μου βγάζει όχι στην καθαριότητα..... σόρρυ )

• Like
Αντιδράσεις: GALLAS

goldenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
113
Πόντοι
0
Εχουν σελιδα. 3νταμπλγιου γιορλειντις τελεια κομ. Καλα μην παρεις τις φωτογραφιες και τοσο σοβαρα καμια δεν μοιαζει με αυτο που φαινεται

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
90
Πόντοι
1
Εχουν σελιδα. 3νταμπλγιου γιορλειντις τελεια κομ. Καλα μην παρεις τις φωτογραφιες και τοσο σοβαρα καμια δεν μοιαζει με αυτο που φαινεται
Η Σαντρα ειναι οτι βλεπεις στις φωτογραφιες

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.534
Πόντοι
7.636

Καλό...χαχα!!
Λες να μην το ξέρει...χαχαχα!!!

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
6.701
Πόντοι
3.936
Παντως σημερα περασα με αυτη την εβελινα που διαβασα απο πολλους καλα σχολια. Παιδια, δεν γινονται αυτα τα χαλια. Αν αυτη ειναι απο τις καλες περιπτωσεις στα  σπιτακια, απ οτι καταλαβαινω εχουν συμβιβαστει ολοι με την σαπιλα για να πληρωσουν το 30αρι.
Tυπε αν εσυ δεν ειχες χημεια με την κοπελα δε σου φταιει καποιος μοντελο δεν ειναι αλλα στις υπηρεσιες της ειναι πολλη καλη και σαπιλα δεν ειναι

goldenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
113
Πόντοι
0
Κοιτα χημεια σιγουρα δεν ειχα. Απλα λεω την γνωμη μου και το ξεκαθαρισα 3 φορες εως τωρα!Το τι θεωρω σαπιλα εγω και τι εσυ διαφερει και δεν με νοιαζει να μπω σε διαφωνια. αυτο που ειπα απλα ειναι οτι οσες φορες εδωσα 50αρικο στα πιο ακριβα ειδα μια πιο μεγαλη διαθεση απ οτι χθες εκει!Κ Ολα καλα

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
6.701
Πόντοι
3.936
Κοιτα χημεια σιγουρα δεν ειχα. Απλα λεω την γνωμη μου και το ξεκαθαρισα 3 φορες εως τωρα!Το τι θεωρω σαπιλα εγω και τι εσυ διαφερει και δεν με νοιαζει να μπω σε διαφωνια. αυτο που ειπα απλα ειναι οτι οσες φορες εδωσα 50αρικο στα πιο ακριβα ειδα μια πιο μεγαλη διαθεση απ οτι χθες εκει!Κ Ολα καλα
Eσυ τυπε μπορει να θεωρεις σαπιλα πχ και τη Megan Fox αυτο δε σημαινει οτι ειναι κιολας το πες και μονος σου μονο που δεν υπηρχε χημεια παει το παιχνιδι χαθηκε

goldenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
113
Πόντοι
0
Καλη και η μεγκαν δε λεω αλλα γενικα δεν εχω τεραστιες απαιτησεις να ξερεις! Τεσπα δεν καταλαβαινω ακομα τη διαφωνια μας καθως εδω ειμαστε για να λεμε ο καθενας την δικη του εμπειρια

z3rocool

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας, έχει πάει κάποιος με τη Λίλη; Εμφανισιακά μου αρέσει πολύ, στο δωμάτιο πώς είναι;

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
6.701
Πόντοι
3.936
Καλη και η μεγκαν δε λεω αλλα γενικα δεν εχω τεραστιες απαιτησεις να ξερεις! Τεσπα δεν καταλαβαινω ακομα τη διαφωνια μας καθως εδω ειμαστε για να λεμε ο καθενας την δικη του εμπειρια
Aκομα δεν εχεις καταλαβει τυπε αντε να στο εξηγησω δε μπορεις να ριχνεις λασπη για μια κοπελα και να ακυρωνεις τοσα ατομα επειδη απλα εσυ δεν ειχες χημεια και δε περασες καλα

goldenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
113
Πόντοι
0
Απο πανω αν διαβασεις γραφουν για πατσοκοιλια και για μαλλια λιγδομενα και αλλοι τοσοι συμφωνουν Εσυ με μενα ασχολεισαι ομως φιλε μου.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.350
Πόντοι
14.415
Aκομα δεν εχεις καταλαβει τυπε αντε να στο εξηγησω δε μπορεις να ριχνεις λασπη για μια κοπελα και να ακυρωνεις τοσα ατομα επειδη απλα εσυ δεν ειχες χημεια και δε περασες καλα

Ποια ειναι η χημεια.??? Χημεια με την Εβελινα.??? Η Εβελινα μια ζωη βαριοταν που ζουσε, και βαριετε ακομα, και χαλασε ακομα περισοτερο οταν πηγε να παιξει στα σαλονια της Αθηνας, και την στειλανε σουριδον πισω...
Και με την Λαρα που η αποδοση της ειναι για να την παιξεις στο στοιχημαν, αμα ειναι να της σκασω 100αρι προγραμμα να δεις τι καλη χημεια αγοραζω...τα ματια της κανουν σαν του σκρουτζ μακ ντακ.!!  :2funny:

z3rocool

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας, έχει πάει κάποιος με τη Λίλη; Εμφανισιακά μου αρέσει πολύ, στο δωμάτιο πώς είναι;
επανέρχομαι με την ερώτηση, επειδή δεν είναι καιρός να πετάμε τα 40άρια έτσι, μήπως έχετε άποψη επί του θέματος;

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Ποια ειναι η χημεια.??? Χημεια με την Εβελινα.??? Η Εβελινα μια ζωη βαριοταν που ζουσε, και βαριετε ακομα, και χαλασε ακομα περισοτερο οταν πηγε να παιξει στα σαλονια της Αθηνας, και την στειλανε σουριδον πισω...
Και με την Λαρα που η αποδοση της ειναι για να την παιξεις στο στοιχημαν, αμα ειναι να της σκασω 100αρι προγραμμα να δεις τι καλη χημεια αγοραζω...τα ματια της κανουν σαν του σκρουτζ μακ ντακ.!!  :2funny:
Χημεια αγαπητε σημαινει να την κοιτας την πουτανιτσα και να σου γινεται καγκελο εντος ολιγου και σε 10-15 λεπτα να ριξεις ενα γαμησι δυνατο το οποιο εσυ θα το ευχαριστηθεις και δεν εχει καμμια σημασια τι θα κανει το πουτανακι.Η πιο καλη  απο αυτες ειναι εκεινη που θα χαρει με τη δικη σου ικανοποιηση.Μολις την βρεις καντη στανταρακι.

goldenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
113
Πόντοι
0
Kοιτα να δεις που ειμαστε πολλοι τελικα χαχαχαχα

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
6.701
Πόντοι
3.936
Και με την Λαρα που η αποδοση της ειναι για να την παιξεις στο στοιχημαν, αμα ειναι να της σκασω 100αρι προγραμμα να δεις τι καλη χημεια αγοραζω...τα ματια της κανουν σαν του σκρουτζ μακ ντακ.!!  :2funny:
Α τωρα και η Λαρα ειναι σκατα οκ η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα επισης εγω με την Εβελινα εχω ριξει αρκετα καλα γαμησια ποτε δε βαριοταν τελος για το τη εκανε στην Αθηνα δε μου καιγετε καρφακι

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
6.701
Πόντοι
3.936
Απο πανω αν διαβασεις γραφουν για πατσοκοιλια και για μαλλια λιγδομενα και αλλοι τοσοι συμφωνουν Εσυ με μενα ασχολεισαι ομως φιλε μου.
Κοιλια τυπε εκανε δεν ειχε και οκ δεν ειπε κανενας κατι γι αυτο μαλακια της που δε προσπαθει να τη χασει αλλα δικαιωμα της  τωρα για τα λιγδομενα μαλλια εγω οσες φορες εχω παει μια χαρα καθαροτατη ηταν αν δεν ηταν θα την ειχα στειλει με τις κλωτσιες απο το δωματιο τελος ασχολουμε με σενα οπως λες για τη λασπη που εριξες επειδη δεν ειχες χημεια μαζι της και τιποτα παραπανω

goldenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
113
Πόντοι
0
Φιλε για να τελειωσει το θεμα εδω γιατι δεν συμφωνουμε. Χημεια ψαχνω απο την γκομενα μου οχι απο μια επαγγελματια. Αλλο να γινει η δουλεια και να πω περασα καλα και με καποια αλλη περασα καλυτερα. Οταν η δουλεια δεν γινεται αυτο ειναι προβλημα. Δουλεια της καθε κοπελας ειναι εγω να περασω καλα και εσυ και ο καθε πελατης. Αν εγω παω και δεν δω καν προσπαθεια για να περασω καλα θα ριξω 8 τονους λασπη και στην συγκεκριμενη και σε οποιαδηποτε αλλη. Εχω παει σχεδον με ολες τις κοπελες στις βιλες. Κανα 2 απο αυτες ειναι στανταρ. Το υπολοθπο 80% εκτος απο ενα συμβαν, προσπαθησε τουλαχιστον να κανω την δουλεια μου. Υπαρχεθ επαγγελματισμος ΚΑΙ σε αυτο το επαγγελμα απλα επειδη η κατασταση στην πολη ειναι τοσο σαπια πολλοι απλα συμβιβαζονται. Μη με βγαζεις και τρελλο ομως. Οκ τελος δεν συμφωνουμε ολα καλα! Κοιλια λεει εκανε δεν ειχε. Και γω κοιλιακους ειχα αλλα τωρα δεν εζω αλλα δεν παω να δουλεψω σε κανενα γυμναστηριο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom