- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 174
- Like
- 40.510
- Πόντοι
- 63.029
Τελικα ποιες ειναι οι γαμημενες οι βιλλες ρε παιδια?Ναι απλά οι Βίλλες πολλές φορές μου βγάζουν κάτι κρύο και αποστειρωμένο ....δεν ξέρω γιατί
Τελικα ποιες ειναι οι γαμημενες οι βιλλες ρε παιδια?Ναι απλά οι Βίλλες πολλές φορές μου βγάζουν κάτι κρύο και αποστειρωμένο ....δεν ξέρω γιατί
ξέρεις δεν το έγραψα σαν αρνητική κριτική , συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που γράφεις , έχουν καθαριότητα και ποιότητα σαν χώροι σίγουρα...απλά απορώ γιατί μου βγάζουν κάτι τέτοιο ...(το αποστειρωμένο πάει στην αίσθηση που μου βγάζει όχι στην καθαριότητα..... σόρρυ )Αγαπητέ @ΚωσταςΚαστορα...
καλύτερα κρύο και ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ, παρά ζεστό και άρρωστο!
Πάρε με τηλ.να σου πω.Τελικα ποιες ειναι οι γαμημενες οι βιλλες ρε παιδια?
Η Σαντρα ειναι οτι βλεπεις στις φωτογραφιεςΕχουν σελιδα. 3νταμπλγιου γιορλειντις τελεια κομ. Καλα μην παρεις τις φωτογραφιες και τοσο σοβαρα καμια δεν μοιαζει με αυτο που φαινεται
Εχουν σελιδα. 3νταμπλγιου γιορλειντις τελεια κομ. Καλα μην παρεις τις φωτογραφιες και τοσο σοβαρα καμια δεν μοιαζει με αυτο που φαινεται
Tυπε αν εσυ δεν ειχες χημεια με την κοπελα δε σου φταιει καποιος μοντελο δεν ειναι αλλα στις υπηρεσιες της ειναι πολλη καλη και σαπιλα δεν ειναιΠαντως σημερα περασα με αυτη την εβελινα που διαβασα απο πολλους καλα σχολια. Παιδια, δεν γινονται αυτα τα χαλια. Αν αυτη ειναι απο τις καλες περιπτωσεις στα σπιτακια, απ οτι καταλαβαινω εχουν συμβιβαστει ολοι με την σαπιλα για να πληρωσουν το 30αρι.
Eσυ τυπε μπορει να θεωρεις σαπιλα πχ και τη Megan Fox αυτο δε σημαινει οτι ειναι κιολας το πες και μονος σου μονο που δεν υπηρχε χημεια παει το παιχνιδι χαθηκεΚοιτα χημεια σιγουρα δεν ειχα. Απλα λεω την γνωμη μου και το ξεκαθαρισα 3 φορες εως τωρα!Το τι θεωρω σαπιλα εγω και τι εσυ διαφερει και δεν με νοιαζει να μπω σε διαφωνια. αυτο που ειπα απλα ειναι οτι οσες φορες εδωσα 50αρικο στα πιο ακριβα ειδα μια πιο μεγαλη διαθεση απ οτι χθες εκει!Κ Ολα καλα
Aκομα δεν εχεις καταλαβει τυπε αντε να στο εξηγησω δε μπορεις να ριχνεις λασπη για μια κοπελα και να ακυρωνεις τοσα ατομα επειδη απλα εσυ δεν ειχες χημεια και δε περασες καλαΚαλη και η μεγκαν δε λεω αλλα γενικα δεν εχω τεραστιες απαιτησεις να ξερεις! Τεσπα δεν καταλαβαινω ακομα τη διαφωνια μας καθως εδω ειμαστε για να λεμε ο καθενας την δικη του εμπειρια
Aκομα δεν εχεις καταλαβει τυπε αντε να στο εξηγησω δε μπορεις να ριχνεις λασπη για μια κοπελα και να ακυρωνεις τοσα ατομα επειδη απλα εσυ δεν ειχες χημεια και δε περασες καλα
επανέρχομαι με την ερώτηση, επειδή δεν είναι καιρός να πετάμε τα 40άρια έτσι, μήπως έχετε άποψη επί του θέματος;Γεια σας, έχει πάει κάποιος με τη Λίλη; Εμφανισιακά μου αρέσει πολύ, στο δωμάτιο πώς είναι;
Χημεια αγαπητε σημαινει να την κοιτας την πουτανιτσα και να σου γινεται καγκελο εντος ολιγου και σε 10-15 λεπτα να ριξεις ενα γαμησι δυνατο το οποιο εσυ θα το ευχαριστηθεις και δεν εχει καμμια σημασια τι θα κανει το πουτανακι.Η πιο καλη απο αυτες ειναι εκεινη που θα χαρει με τη δικη σου ικανοποιηση.Μολις την βρεις καντη στανταρακι.Ποια ειναι η χημεια.??? Χημεια με την Εβελινα.??? Η Εβελινα μια ζωη βαριοταν που ζουσε, και βαριετε ακομα, και χαλασε ακομα περισοτερο οταν πηγε να παιξει στα σαλονια της Αθηνας, και την στειλανε σουριδον πισω...
Και με την Λαρα που η αποδοση της ειναι για να την παιξεις στο στοιχημαν, αμα ειναι να της σκασω 100αρι προγραμμα να δεις τι καλη χημεια αγοραζω...τα ματια της κανουν σαν του σκρουτζ μακ ντακ.!!![]()
Α τωρα και η Λαρα ειναι σκατα οκ η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα επισης εγω με την Εβελινα εχω ριξει αρκετα καλα γαμησια ποτε δε βαριοταν τελος για το τη εκανε στην Αθηνα δε μου καιγετε καρφακιΠοια ειναι η χημεια.??? Χημεια με την Εβελινα.??? Η Εβελινα μια ζωη βαριοταν που ζουσε, και βαριετε ακομα, και χαλασε ακομα περισοτερο οταν πηγε να παιξει στα σαλονια της Αθηνας, και την στειλανε σουριδον πισω...
Και με την Λαρα που η αποδοση της ειναι για να την παιξεις στο στοιχημαν, αμα ειναι να της σκασω 100αρι προγραμμα να δεις τι καλη χημεια αγοραζω...τα ματια της κανουν σαν του σκρουτζ μακ ντακ.!!![]()
Κοιλια τυπε εκανε δεν ειχε και οκ δεν ειπε κανενας κατι γι αυτο μαλακια της που δε προσπαθει να τη χασει αλλα δικαιωμα της τωρα για τα λιγδομενα μαλλια εγω οσες φορες εχω παει μια χαρα καθαροτατη ηταν αν δεν ηταν θα την ειχα στειλει με τις κλωτσιες απο το δωματιο τελος ασχολουμε με σενα οπως λες για τη λασπη που εριξες επειδη δεν ειχες χημεια μαζι της και τιποτα παραπανωΑπο πανω αν διαβασεις γραφουν για πατσοκοιλια και για μαλλια λιγδομενα και αλλοι τοσοι συμφωνουν Εσυ με μενα ασχολεισαι ομως φιλε μου.