Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (4 μέλη και 37 επισκέπτες)

goldenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
113
Πόντοι
0
Ναι ενταξει συμφωνω απολυτα μαζι σου αζαζελ απλα επειδη εχω διαβασει και σε αλλες σελιδες την '' κοντρα'' με τον mpouxo, εχει και αυτος ενα δικιο. Οπως επισης εχω διαβασει αλλον να λεει '' εμεις να μην τα δινουμε αν θελουν τοσα''. Πως μπορει να αλλαξει η κατασταση ρε φιλε?

Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
223
Like
18.800
Πόντοι
66.277
Ναι ενταξει συμφωνω απολυτα μαζι σου αζαζελ απλα επειδη εχω διαβασει και σε αλλες σελιδες την '' κοντρα'' με τον mpouxo, εχει και αυτος ενα δικιο. Οπως επισης εχω διαβασει αλλον να λεει '' εμεις να μην τα δινουμε αν θελουν τοσα''. Πως μπορει να αλλαξει η κατασταση ρε φιλε?

Δυστυχως η κατασταση δεν μπορει ν'αλλαξει γιατι ετσι μαθαν τοσα χρονια...
Μονο αν τους βαλει POS ο Αλεξης και ξεκινησει επιτελους να τους φορολογει ισως παρουν χαμπαρι τι παιζει με τα λεφτα στην πιατσα,τοσα χρονια μαυρα και κανενας δεν τους ειπε τιποτα,εκαναν βιλες,πηραν τζιπαρες και τωρα μας κουνανε το δαχτυλο χωρις να εχουν τιποτα να μας πουν  :S

goldenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
113
Πόντοι
0
Παντως σημερα περασα με αυτη την εβελινα που διαβασα απο πολλους καλα σχολια. Παιδια, δεν γινονται αυτα τα χαλια. Αν αυτη ειναι απο τις καλες περιπτωσεις στα  σπιτακια, απ οτι καταλαβαινω εχουν συμβιβαστει ολοι με την σαπιλα για να πληρωσουν το 30αρι.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.546
Πόντοι
216
Δυστυχως η κατασταση δεν μπορει ν'αλλαξει γιατι ετσι μαθαν τοσα χρονια...
Μονο αν τους βαλει POS ο Αλεξης και ξεκινησει επιτελους να τους φορολογει ισως παρουν χαμπαρι τι παιζει με τα λεφτα στην πιατσα,τοσα χρονια μαυρα και κανενας δεν τους ειπε τιποτα,εκαναν βιλες,πηραν τζιπαρες και τωρα μας κουνανε το δαχτυλο χωρις να εχουν τιποτα να μας πουν  :S
Στοχευμενη καταθεση στην γνωστη Βικτωρία. Όπως παντα καλη συνευρεση με αλλαγές   στασεων και ανεση χρόνου στο απλο πρόγραμμα.

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
37
Like
1.721
Πόντοι
8.245
Παντως σημερα περασα με αυτη την εβελινα που διαβασα απο πολλους καλα σχολια. Παιδια, δεν γινονται αυτα τα χαλια. Αν αυτη ειναι απο τις καλες περιπτωσεις στα  σπιτακια, απ οτι καταλαβαινω εχουν συμβιβαστει ολοι με την σαπιλα για να πληρωσουν το 30αρι.
αχχα και εγω αναρωτιεμαι πως περνανε καλα με την συγκεκριμενη 2-3 φορες που εχω παει μαζι της τα τελευταια χρονια και μεχρι και τζακουζι προγραμμα εχω παρει δεν τρελαθηκα ποτε.

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
αχχα και εγω αναρωτιεμαι πως περνανε καλα με την συγκεκριμενη 2-3 φορες που εχω παει μαζι της τα τελευταια χρονια και μεχρι και τζακουζι προγραμμα εχω παρει δεν τρελαθηκα ποτε.
ηΗ δυσαρεσκεια και η απογοητευση μεσα στο προγραμμα ειναι οταν γαμας στις πουτανες.Σαρεσει ξαναπας και το αντιθετο.Καλυτερα ειναι ομως να αποφευγεις την επισκεψη εαν δεν εισαι ξεσηκωμενος.Οι πουτανες δεν ειναι γκομενες μας,προσωπικα εαν δεν με ερεθιζει μονο η παρουσια της,αποφευγω την εισοδο.

Greek30

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
11
Like
184
Πόντοι
11
Ρε σύντροφοι έχω γράψει και εγώ καλή κριτική για την Εβελίνα (όπως και δεκάδες άλλοι) ... Τώρα το καλό, το μέτριο και το κακό είναι κάτι υποκειμενικό πολύ περισσότερο αν μιλάμε για ανθρώπους και ακόμα περισσότερο για κορίτσια που η απόδοσή τους είναι πάνω κάτω !!!
Αντικειμενικά όμως αν δεις την Εβελίνα έξω ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη κολλήσει το μάτι πάνω της !!! ΜΟΥΝΑΡΟΣ είναι !!!
Οι βιζάρες της καλοσχηματισμένες ... πλούσιες ... φάτσα καλή ... κορμί τέλειο !!! ...
Τι ακριβώς είναι αυτό που δε σας αρέσει ???

goldenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
113
Πόντοι
0
Φιλε και γω αυτο λεω. Περι ορεξεως ειναι οσο αναφορα την εμφανιση. Μπες να δεις την κριτικη που εγραψα μην τα γραφω παλι εδω. Εγω σχολιαζω την διαθεση που ηταν 0.πιπα ψευτικη κλπ κλπ. Δεν ξαναπαω σπιτακια. Μονο βιλες που τουλαχιστον οσες φορες εχω παει υπαρχει μια διαθεση εστω και μικρη

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.795
Πόντοι
736
Ρε σύντροφοι έχω γράψει και εγώ καλή κριτική για την Εβελίνα (όπως και δεκάδες άλλοι) ... Τώρα το καλό, το μέτριο και το κακό είναι κάτι υποκειμενικό πολύ περισσότερο αν μιλάμε για ανθρώπους και ακόμα περισσότερο για κορίτσια που η απόδοσή τους είναι πάνω κάτω !!!
Αντικειμενικά όμως αν δεις την Εβελίνα έξω ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη κολλήσει το μάτι πάνω της !!! ΜΟΥΝΑΡΟΣ είναι !!!
Οι βιζάρες της καλοσχηματισμένες ... πλούσιες ... φάτσα καλή ... κορμί τέλειο !!! ...
Τι ακριβώς είναι αυτό που δε σας αρέσει ???
Ετσι είναι όλα είναι σχετικά , ίσως λόγο οτι είναι όντως ωραια η εβελίνα και είναι και σε "φτηνο" σπιτι να έχει περισσότερη πελατεία απο τις υπόλοιπες , οπότε η μειωμένη όρεξη που γράφτηκε στην κριτική ίσως να οφείλεται εκεί .. ποιος ξέρει.

Greek30

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
11
Like
184
Πόντοι
11
Ετσι είναι όλα είναι σχετικά , ίσως λόγο οτι είναι όντως ωραια η εβελίνα και είναι και σε "φτηνο" σπιτι να έχει περισσότερη πελατεία απο τις υπόλοιπες , οπότε η μειωμένη όρεξη που γράφτηκε στην κριτική ίσως να οφείλεται εκεί .. ποιος ξέρει.
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου :)
Αλλα 5 εμφάνιση ... σημαίνει πως είναι στη μέση (με άριστα το 10) ... Δηλαδή υπάρχου ίσος αριθμός γυναίκες ομορφότερες από διασημότερες ...
Αντικειμενικά ΔΕΝ στέκει !!!

goldenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
113
Πόντοι
0
Πχ εγραψα κριτικη για την Εμμανουελα που για μενα σε εμφανιση ειναι κλασης ανωτερη αλλα αν διαβασεις την κριτικη, απο υπηρεσιες μαπα το καρπουζι οπως και για λορενα η οποια ειναι στανταρακι και μου αρεσει και σαν εμφανιση και σαν υπηρεσιες. Αυτα

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
31
Like
5.520
Πόντοι
5.866
Θα συμφωνήσω μαζί σου.Εγω την έχω πάρει μόνο δυο φορές σε απλό κ ούτε κρύο ούτε ζέστη!

Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
223
Like
18.800
Πόντοι
66.277
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου :)
Αλλα 5 εμφάνιση ... σημαίνει πως είναι στη μέση (με άριστα το 10) ... Δηλαδή υπάρχου ίσος αριθμός γυναίκες ομορφότερες από διασημότερες ...
Αντικειμενικά ΔΕΝ στέκει !!!

Για μένα,ένας άνθρωπος καταπιέζει τον εαυτό του όταν πάει και πληρώνει χοντρές η γυναίκες με κοιλιά για να τις γαμησει!!!
Πρώτα σεβόμαστε τον εαυτό μας και μετά πάμε και επιλέγουμε αυτό που μας αξίζει η που νομίζουμε ότι θα περάσουμε καλά!!!
Πραγματικά απορώ με ορισμένους που πληρώνουν την Εβελίνα που εμφανισιακά για μένα είναι μια μέτρια κοπέλα με πατσαδες στην κοιλιακή χώρα και αυτό μπορεί να το δει κανείς και στο σαλοναρισμα της,ορισμένοι μπορεί να την βρίσκουν έτσι,άλλοι αλλιώς και πάει λέγοντας...μεγάλη κουβέντα...

Για μένα είναι μια μέτρια κοπέλα που θα μπορούσε άνετα να δουλέψει στο Μεταξουργείο για 10€ ούτε ευρώ παραπάνω!!!

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
31
Like
5.520
Πόντοι
5.866
Πχ εγραψα κριτικη για την Εμμανουελα που για μενα σε εμφανιση ειναι κλασης ανωτερη αλλα αν διαβασεις την κριτικη, απο υπηρεσιες μαπα το καρπουζι οπως και για λορενα η οποια ειναι στανταρακι και μου αρεσει και σαν εμφανιση και σαν υπηρεσιες. Αυτα
Η Εμμανουέλα είναι απάτη!Έγραψα σχόλιο στην κριτική σου.

• Like
Αντιδράσεις: azazel

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
31
Like
5.520
Πόντοι
5.866
Για μένα,ένας άνθρωπος καταπιέζει τον εαυτό του όταν πάει και πληρώνει χοντρές η γυναίκες με κοιλιά για να τις γαμησει!!!
Πρώτα σεβόμαστε τον εαυτό μας και μετά πάμε και επιλέγουμε αυτό που μας αξίζει η που νομίζουμε ότι θα περάσουμε καλά!!!
Πραγματικά απορώ με ορισμένους που πληρώνουν την Εβελίνα που εμφανισιακά για μένα είναι μια μέτρια κοπέλα με πατσαδες στην κοιλιακή χώρα και αυτό μπορεί να το δει κανείς και στο σαλοναρισμα της,ορισμένοι μπορεί να την βρίσκουν έτσι,άλλοι αλλιώς και πάει λέγοντας...μεγάλη κουβέντα...

Για μένα είναι μια μέτρια κοπέλα που θα μπορούσε άνετα να δουλέψει στο Μεταξουργείο για 10€ ούτε ευρώ παραπάνω!!!
Προσυπογράφω κ πάλι!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.350
Πόντοι
14.415
Αλανια, βλεπω στις βιλες καινουριο ψωμι.!! Αυτη η Τζεσυ, την κοιταγα απο τα μπανερακια της Αθηνας, και βλεπω την φερανε, αλλα αν ειναι ολο απογευμα στο προγραμμα, δεν βλεπω να νιωθει το κορμι μου πανω στο δικο της.!  :headbang:

Η Ιωαννα ξερει κανενας αν γυρησε να της δωσω μια 2η τσειντσ.??? Θελω ενχωριο σημερα.!!  :2funny:

Για την Εβελινα ρε παιδες, τοσα χρονια ειναι στο κουρμπετι, και οτι παντα ηταν μετρια, απο εμφανηση ναι ειναι καλο μουνακι αλλα εως εκει, μονο να φυγουν τα χοντρα και να ποιασεις τις βυζαρες της, παραπερα τουβλο με τρυπες...

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.534
Πόντοι
7.636

Προσυπογράφω κ πάλι!

Προσυπογράφω, την προσυπογράφηση του συμπαίκτη @μπούκα...
και σημπληρώνω για την λεγάμενη...
ότι επιβάλεται να κάνει και κανένα μπάνιο.
Ήθελα να'ξερα ρε παίδες,εσείς που πάτε και την πηδάτε, δεν σας πιάνει αναγούλα, μόλις βλεπετε αυτό το λιγδομένο μαλλί που έχει...!!! :vomit:
Έλεος ρε σεις γμτ!!!!!!!

goldenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
113
Πόντοι
0
Αλλο παλι αυτο το κομματι. Τωρα θα φανει οτι κανω προμοσιον στις βιλες αλλα δεν γινεται ρε φιλε οσες φορες εχω παει στα σπιτακια να ναι ολες με λιγδομενα μαλλια και απλυτες. Χαρτι οτι ναναι για να σκουπιστει2 και βρωμικος χωρος. Στις βιλες παντα καθαρες και με στοματικα διαλυματα ακομα κλπ. Μεχρι και μπατονετες εχουν εκει αν χρειαστεις γαμησε με δηλαδη. 5επιπεδα πανω

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.626
Πόντοι
2.826
Ναι απλά οι Βίλλες πολλές φορές μου βγάζουν κάτι κρύο και αποστειρωμένο ....δεν ξέρω γιατί

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.534
Πόντοι
7.636

Stories

Νέο!