teochatz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.500
- Πόντοι
- 1.071
την μπιάνκα μαλλον το στεγνο-πούτανο
Ναι αυτή είναι,ξέχασα το όνομα
την μπιάνκα μαλλον το στεγνο-πούτανο
Τα τριδυμα case d'amore λειτουργουν???
Γυφτορουμανα ΜπιανκαΠοια λεει?
Υπολειτουργανελειτουργανε
Τη βραδυνή βάρδια το πιθανότερο είναι να τα βρεις ανοιχτά.Τη πρωινή το αντίθετο
Σάντρα στο τελευταίο δεξιά όπως ανεβαίνουμε στη Φρίξου. Δεν σε απογοητεύει ποτέ.ρε μαγκες επειδη ειμαι απο επαρχια και δεν εχω την δυνατοτητα να επισκεπτομαι καθημερινα την περιοχη,μπορειτε να μου πειτε μια κοπελα καλη εμφανισιμη η οποια να τιμα τα φραγκα που παιρνει,να μην ειναι κομοδινο,να μην ειναι ξεπετα,να εχει καλη συμπεριφορα,να σεβεται τον πελατη και να δουλευει μεταξυ ωρων 12 το μεσημερι μεχρι 6 το απογευμα,πειτε μου μαγαζι εκει που δουλευει και ενα τηλεφωνο για να μπορω να επικοινωνησω με την τσατσα για να μην κατεβω σαλονικα αδικα.....
ρε μαγκες επειδη ειμαι απο επαρχια και δεν εχω την δυνατοτητα να επισκεπτομαι καθημερινα την περιοχη,μπορειτε να μου πειτε μια κοπελα καλη εμφανισιμη η οποια να τιμα τα φραγκα που παιρνει,να μην ειναι κομοδινο,να μην ειναι ξεπετα,να εχει καλη συμπεριφορα,να σεβεται τον πελατη και να δουλευει μεταξυ ωρων 12 το μεσημερι μεχρι 6 το απογευμα,πειτε μου μαγαζι εκει που δουλευει και ενα τηλεφωνο για να μπορω να επικοινωνησω με την τσατσα για να μην κατεβω σαλονικα αδικα.....
αν σε γουσταρηΗ μιρα βγάζει καλά γούστα ρε παιδια
Ρώτησε τον Αζαζελ θα σε κατατοπισηΗ μιρα βγάζει καλά γούστα ρε παιδια
Ειναι ειδικη περιπτωσηαν σε γουσταρη
στο αλλο σαητ λεει 27 χρονων απο τσεχια υποτιμθεται η νεφελη.
ποια διασημη μπορει να ειναι?
εκτος αν εννοιετε διασημη καποια που εμφανιστηκε ως γλαστρα σε πρωιναδικο.
θυμιζει την παολα φωκα σε εμφανιση απο τις πολλες πλαστικες.
εχουμε καμμια τετοια διασημη στην ελλαδα?
εγω που την πηρα δεν μου θυμισε αλλη καμμια.
αν θελετε πειτε μου εστω σε πμ να μου φυγει η απορια ποια "διασημη" γαμησα?
Οχι δεν ειναι διασημη μ΄αυτην την εννοια, αλλα ειναι πολλη γνωστη σ΄αυτο το φορουμ, ειδικα στην Αθηνα... Εχει κανει κ βιντεο, αλλα δεν μπορω να πω περισσοτερα..
Oτι να ναι κι οπως να ναι τυπε μη την ψαχνεις ακρη δε θα βρειςείναι διάσημη μας λες στην αρχή , λογικά θα τον έχουμε παίξει στο παρελθόν με την πάρτη της λεει ο αλλος , μετά μας λες πως δεν είναι ακριβώς διάσημη αλλα είναι διάσημη στο bou , παρ όλα αυτά έχει κάνει δημόσιο Video όπου μπορούν να έχουν πρόσβαση όλοι , είναι σήμερα ιερόδουλη και θέλει πελατεία ,εδω μέσα το 90% λέει πως είναι τραβεστί, το ίδρυμα που την στεγάζει δεν λέει το αντίθετο και εσύ που την υποστηρίζεις δεν λες περισσότερα . Το εμπεδώσαμε , το πιθανότερο σενάριο με τα λεγόμενα σου είναι να είναι ο Παλαιοκώστας!
είναι διάσημη μας λες στην αρχή , λογικά θα τον έχουμε παίξει στο παρελθόν με την πάρτη της λεει ο αλλος , μετά μας λες πως δεν είναι ακριβώς διάσημη αλλα είναι διάσημη στο bou , παρ όλα αυτά έχει κάνει δημόσιο Video όπου μπορούν να έχουν πρόσβαση όλοι , είναι σήμερα ιερόδουλη και θέλει πελατεία ,εδω μέσα το 90% λέει πως είναι τραβεστί, το ίδρυμα που την στεγάζει δεν λέει το αντίθετο και εσύ που την υποστηρίζεις δεν λες περισσότερα . Το εμπεδώσαμε , το πιθανότερο σενάριο με τα λεγόμενα σου είναι να είναι ο Παλαιοκώστας!