Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.718
Πόντοι
32.165
Γνωριζει κανεις αν ειναι ανοιχτο το φρεε χαουζ σημερα και αν δουλευει η τσαρινα? Παιρνω τηλ και λεει οι εισερχομενες κλησεις εχουν φραγη....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.565
Πόντοι
15.355
Στοχευμενη επίσκεψη απόψε στη Μπιανκα και πάλι στο Φρίξου 15β.Δε συνηθίζω να επισκέπτομαι τόσο σύντομα την ίδια κοπέλα αλλά ήθελα να βεβαιωθω ότι η προηγούμενη πολύ πετυχημένη φορά δεν ήταν απλά τυχαίο γεγονός...
Και παλι τα έκανε όλα, πουτσοτριψιματα σε μουνι και κώλο,έκατσε πάνω μου, κάναμε 69 αλλάξαμε 4 στάσεις, την σήκωσα στα όρθια... Φουλ μισάωρο στο δωμάτιο, με θυμοταν και ήταν και πιο εκδηλωτικη και πέρασα σούπερ και πάλι..
Βέβαια όπως έγραψα και την πρώτη φορά θέλει καθοδήγηση,δε θα σε βάλει κάτω να σε βιασει δηλαδή αλλά δε λέει όχι σε τίποτα

Εγγρ.
16 Αυγ 2017
Like
6
Πόντοι
0
ρε μαγκες επειδη ειμαι απο επαρχια και δεν εχω την δυνατοτητα να επισκεπτομαι καθημερινα την περιοχη,μπορειτε να μου πειτε μια κοπελα καλη εμφανισιμη η οποια να τιμα τα φραγκα που παιρνει,να μην ειναι κομοδινο,να μην ειναι ξεπετα,να εχει καλη συμπεριφορα,να σεβεται τον πελατη και να δουλευει μεταξυ ωρων 12 το μεσημερι μεχρι 6 το απογευμα,πειτε μου μαγαζι εκει που δουλευει και ενα τηλεφωνο για να μπορω να επικοινωνησω με την τσατσα για να μην κατεβω σαλονικα αδικα.....

Raymond Chandler

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2018
Like
2
Πόντοι
0
ρε μαγκες επειδη ειμαι απο επαρχια και δεν εχω την δυνατοτητα να επισκεπτομαι καθημερινα την περιοχη,μπορειτε να μου πειτε μια κοπελα καλη εμφανισιμη η οποια να τιμα τα φραγκα που παιρνει,να μην ειναι κομοδινο,να μην ειναι ξεπετα,να εχει καλη συμπεριφορα,να σεβεται τον πελατη και να δουλευει μεταξυ ωρων 12 το μεσημερι μεχρι 6 το απογευμα,πειτε μου μαγαζι εκει που δουλευει και ενα τηλεφωνο για να μπορω να επικοινωνησω με την τσατσα για να μην κατεβω σαλονικα αδικα.....
Σάντρα στο τελευταίο δεξιά όπως ανεβαίνουμε στη Φρίξου. Δεν σε απογοητεύει ποτέ.

peter127

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2013
Like
106
Πόντοι
0

αν πας μερικές σελίδες πίσω θα καλυφθείς πιστεύω.
δική μου προτίμηση έμμα από βίλες και χριστίνα τσέχα αλλά έχω καιρό να ασχοληθώ με το σπορ  :-( (γι' αυτό γραφω και στο φόρουμ  ...)
επίσης από τις παλιές, τσαρίνα και αφροδίτη

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
474
Πόντοι
2.357
στο αλλο σαητ λεει 27 χρονων απο τσεχια υποτιμθεται η νεφελη.
ποια διασημη μπορει να ειναι?
εκτος αν εννοιετε διασημη καποια που εμφανιστηκε ως γλαστρα σε πρωιναδικο.
θυμιζει την παολα φωκα σε εμφανιση απο τις πολλες πλαστικες.
εχουμε καμμια τετοια διασημη στην ελλαδα?
εγω που την πηρα δεν μου θυμισε αλλη καμμια.
αν θελετε πειτε μου εστω σε πμ να μου φυγει η απορια ποια "διασημη" γαμησα?

Οχι δεν ειναι διασημη μ΄αυτην την εννοια, αλλα ειναι πολλη γνωστη σ΄αυτο το φορουμ, ειδικα στην Αθηνα... Εχει κανει κ βιντεο, αλλα δεν μπορω να πω περισσοτερα..

Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
0
Οχι δεν ειναι διασημη μ΄αυτην την εννοια, αλλα ειναι πολλη γνωστη σ΄αυτο το φορουμ, ειδικα στην Αθηνα... Εχει κανει κ βιντεο, αλλα δεν μπορω να πω περισσοτερα..

είναι διάσημη μας λες στην αρχή , λογικά θα τον έχουμε παίξει στο παρελθόν με την πάρτη της λεει ο αλλος , μετά μας λες πως δεν είναι ακριβώς διάσημη αλλα είναι διάσημη στο bou , παρ όλα αυτά έχει κάνει δημόσιο Video όπου μπορούν να έχουν πρόσβαση όλοι , είναι σήμερα ιερόδουλη και θέλει πελατεία ,εδω μέσα το 90% λέει πως είναι τραβεστί, το ίδρυμα που την στεγάζει δεν λέει το αντίθετο και εσύ που την υποστηρίζεις δεν λες περισσότερα . Το εμπεδώσαμε , το πιθανότερο σενάριο με τα λεγόμενα σου είναι να είναι ο Παλαιοκώστας!

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.958
Πόντοι
3.936
είναι διάσημη μας λες στην αρχή , λογικά θα τον έχουμε παίξει στο παρελθόν με την πάρτη της λεει ο αλλος , μετά μας λες πως δεν είναι ακριβώς διάσημη αλλα είναι διάσημη στο bou , παρ όλα αυτά έχει κάνει δημόσιο Video όπου μπορούν να έχουν πρόσβαση όλοι , είναι σήμερα ιερόδουλη και θέλει πελατεία ,εδω μέσα το 90% λέει πως είναι τραβεστί, το ίδρυμα που την στεγάζει δεν λέει το αντίθετο και εσύ που την υποστηρίζεις δεν λες περισσότερα . Το εμπεδώσαμε , το πιθανότερο σενάριο με τα λεγόμενα σου είναι να είναι ο Παλαιοκώστας!
Oτι να ναι κι οπως να ναι τυπε μη την ψαχνεις ακρη δε θα βρεις

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071

Το ''δεν είναι διάσημη μ αυτήν την έννοια'' πηγαίνει ως απάντηση στο μέλος που υπέθεσε ότι είναι καμιά τραγουδίστρια...Δεν είναι ακριβώς ότι δεν θέλει να αποκαλυφθεί,δεν θα λέγε έτσι τα επαγγελματικά της(και όχι μόνο) στο κάθε τυχαίο που τη πηδάει.Απλώς κάνει κάτι σαν δημόσιες σχέσεις.Εμένα μου πε ότι έχει μετοχές από νυχτερινά στην Αθήνα και ότι βυζιτάρει,περιεκτικά...Είχε αναφερθεί και προηγουμένως κάπου ότι είναι πρώην πορνοστάρ.Και όταν τη πήρα,τη στιγμή που το σκέφτηκα τη ρώτησα στο ψυχρό αν είναι και ξαφνιάστηκε.Πάντως έχει τρελά λεφτά,εξού και οι πολλές πλαστικές.Το ότι είναι αποτυχημένες δεν σημαίνει ότι είναι τραβεστί.Και η γνωστή Έλενα Ρουμάνα είχε κάνει αποτυχημένη πλαστική στο στήθος  

• Like
Αντιδράσεις: yorkie

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom