Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
15
Like
630
Πόντοι
311
Έχει μια καινούργια η Julia στο GL τι παίζει με αυτήν στο άλλο σιτε έχει και γαμώ φωτογραφίες (μαλών photoshop) ...

Κατά τα άλλα είναι όντος χάλια μόλις πάρουν λεφτά κάνουν τις κινέζες , κανείς συμφωνία για αυτά και αυτά πριν πληρώσεις και άλλα κάνουν μετά κοινός κοροϊδία ειδικά φέτος άρχισα με τα 100αρια γιατί δεν μου αρκεί το απλό μετανιώνεις στο τέλος.
Στα περισσότερα σου λένε η καλύτερη όλον και άλλες αηδίες και όταν φεύγεις σου λένε θα μετανιώσεις ...

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Έχει μια καινούργια η Julia στο GL τι παίζει με αυτήν στο άλλο σιτε έχει και γαμώ φωτογραφίες (μαλών photoshop) ...

Κατά τα άλλα είναι όντος χάλια μόλις πάρουν λεφτά κάνουν τις κινέζες , κανείς συμφωνία για αυτά και αυτά πριν πληρώσεις και άλλα κάνουν μετά κοινός κοροϊδία ειδικά φέτος άρχισα με τα 100αρια γιατί δεν μου αρκεί το απλό μετανιώνεις στο τέλος.
Στα περισσότερα σου λένε η καλύτερη όλον και άλλες αηδίες και όταν φεύγεις σου λένε θα μετανιώσεις ...
Παλιά ήταν στο ΣΟΛ-Φίβερ. Έκανε τις πλαστικές της και έγινε τούμπανο.

Επισκέψη σήμερα στο Golden Lips για τη Τζούλια αλλά ήταν κλειστό και οι καθυστερημένοι δεν είχαν ενημερώσει το σάιτ. Έλεος με τους ερασιτέχνες!!!!!!

FOTBORDEL

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Παιδιά ξέρει κάποιος μια ειρήνη με μεγάλα φυσικά βυζια και ένα τατουάζ cheguevara στο μπράτσο μελαχρινή πού δούλευε το 2004 με 2007 στο ξενοδοχείο aneli στο sandanski με νταβατζή τον τζαικα? Αν ξέρει κανείς πού βρίσκεται τώρα και έχει επικοινωνία μαζί τής ας με ενημερώσει θα του είμαι υπόχρεος
warnmute.gif
 [/color[/URL]]

nikos neapolitis38

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2013
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
1
Περασμα απο τριδιμα μονο οπου εγινε καταθεση στην Εβελινα (στανταρακι πλεον για μενα)! Παιδες εαν τις κοπελες της φερομαστε οκ και αυτες οκ θα μας φερονται! οχι ολες ομως ετσι ειναι! Σιγουρα υπαρχουν και γυναικες που ειναι για κλωτσιες ομως και παλι!Δεν ειναι ενα κομματι κρεας! Το λεω γιατι ακουσα κατι πιτσιρικια στο δρομο που κανανε κριτικη στο πως τους φερονται η κοπελες! βεβαια το στυλ που το λεγανε ητανε να αρχισεις να τπυς χτυπας και σκεφτομαι και λεω για να μιλανε ετσι μεταξυ τους μπορει και στις κοπελες να μιλανε ετσι! οποτε οτι δινεις περνεις!!!!

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
βρε τσακαλια θα το ξαναπω.τετοια σαπιλα που υπαρχη στο μικρο χωριο μας.δεν υπηρχε ουτε την δεκαετοια του 70.μαζεμα λεφτα κ παντε στο μεγαλο μπουρδελο αθηνα.μεταξι δεκαευρω φυλης εικοσαευρω.με φουλ πακετο κ στα δυο παχνιδακια γυμνο κ κωλαρακι.αντε καλα γαμισακια.

Πλήρωσε μας βενζίνες και κατεβαίνουμε :happy:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
νικήσαμε.
κατεβηκα με σκοπο να πηδηξω καμμια καινουρια κατω από 60 κιλα και κατω από 25 χρονων, σε λογικη τιμη 20-30 ευρω.
ότι γαμαγαμε δηλαδή στο βαρδαρη πριν 10-20 χρονια.
πρωτο καλο, 3 μαγαζια χωρις τσατσα μονο με την κοπελα ή οποια κοπελα θα μπορουσε να δουλεψει και για τσατσα ανετα.
δευτερο βρεθηκαν οντως 3 εμφανισημες. μια η λαρα, μια η τζεσυ, μια διπλα της νομιζω βερα, και μια μηρα στην πετρου ερημιτη , οι οποιες ξεκιναν από 40 ευρω και με 60 ευρω σου κανουν ΧΩΡΙΣ πρωκτικο δηλαδή λιγοτερα από ότι σου κανουν ομορφότερες στην φυλης με 20.
πλεον εχουν παραδεχτει την ηττα τους και δεν ξερουν τι να κανουν.
ηδη τα μισα ηταν κλειστα.
βλεπω να κλεινουν και τα αλλα μισα που δουλευουν με χοντρες και γριες.
και επιτελους να το καταλαβουν να δουλεψουν με 20 ευρω και νεες όπως στην Αθήνα.
τους δωσαμε ένα καλο μαθημα και συνεχιζουμε μεχρι την τελικη δικαιωση.
ισως το βραδυ που εχει καμμια νεαρη γυφτισσα με ωραιο κωλαρακι ή καμμια τυπου μιρελα μοντελισια να πεταξω φραγκα. πρωι είναι μονο για παπουδες που ψαχνουν 50χρονη ή καλοκαρδη χοντρη να πουν τα νεα τους. αντε γεια.

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.958
Πόντοι
3.936
νικήσαμε.
κατεβηκα με σκοπο να πηδηξω καμμια καινουρια κατω από 60 κιλα και κατω από 25 χρονων, σε λογικη τιμη 20-30 ευρω.
ότι γαμαγαμε δηλαδή στο βαρδαρη πριν 10-20 χρονια.
πρωτο καλο, 3 μαγαζια χωρις τσατσα μονο με την κοπελα ή οποια κοπελα θα μπορουσε να δουλεψει και για τσατσα ανετα.
δευτερο βρεθηκαν οντως 3 εμφανισημες. μια η λαρα, μια η τζεσυ, μια διπλα της νομιζω βερα, και μια μηρα στην πετρου ερημιτη , οι οποιες ξεκιναν από 40 ευρω και με 60 ευρω σου κανουν ΧΩΡΙΣ πρωκτικο δηλαδή λιγοτερα από ότι σου κανουν ομορφότερες στην φυλης με 20.
πλεον εχουν παραδεχτει την ηττα τους και δεν ξερουν τι να κανουν.
ηδη τα μισα ηταν κλειστα.
βλεπω να κλεινουν και τα αλλα μισα που δουλευουν με χοντρες και γριες.
και επιτελους να το καταλαβουν να δουλεψουν με 20 ευρω και νεες όπως στην Αθήνα.
τους δωσαμε ένα καλο μαθημα και συνεχιζουμε μεχρι την τελικη δικαιωση.
ισως το βραδυ που εχει καμμια νεαρη γυφτισσα με ωραιο κωλαρακι ή καμμια τυπου μιρελα μοντελισια να πεταξω φραγκα. πρωι είναι μονο για παπουδες που ψαχνουν 50χρονη ή καλοκαρδη χοντρη να πουν τα νεα τους. αντε γεια.
Η Μηρα ειναι εντελως φολα τζαμπα το 30αρι θα πηγαινε αν εμπαινες

zevs555

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2018
Like
489
Πόντοι
21
γαμισετα οτη μπαζα εχουμε στην Ελλαδα τα φερανε στη Θεσσαλονηκικαμια καλη δεν εχουμε

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
νικήσαμε.

Είχε στη Φρίξου,στη βραδινή βάρδια ένα κοντοπουτανο γύρω στα 30 κιλά.Σε περίπτωση που δεν σου ναι υπερβολή τα μισά απ αυτά που ζητάς.Και λέω είχε γιατί έχω μήνες να περάσω από Φρίξου.Δεν ξαναπατάω εκεί,λόγω τσατσάδων αλλά και ότι ουδέποτε θυμάμαι να χε κάτι αξιόλογο.Για τα δικά μου τα γούστα τουλάχιστον φυσικά,γιατί λίγο πολύ αυτά είναι και υποκειμενικά

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Είχε στη Φρίξου,στη βραδινή βάρδια ένα κοντοπουτανο γύρω στα 30 κιλά.Σε περίπτωση που δεν σου ναι υπερβολή τα μισά απ αυτά που ζητάς.Και λέω είχε γιατί έχω μήνες να περάσω από Φρίξου.Δεν ξαναπατάω εκεί,λόγω τσατσάδων αλλά και ότι ουδέποτε θυμάμαι να χε κάτι αξιόλογο.Για τα δικά μου τα γούστα τουλάχιστον φυσικά,γιατί λίγο πολύ αυτά είναι και υποκειμενικά
Μακρια απο το πουτανακι

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
474
Πόντοι
2.357
Σύντροφε την Νεφέλη μάλλον στο Βιλλα Πριβέ την είδες , είχε γραφτεί ότι μπορεί να είναι τραβέλι , πάντως εγώ που μίλησα μαζί της στο σαλόνι παλιότερα κάτι λεπτά, δεν μου φάνηκε για τέτοια

Εχετε χαρη που δεν μπορω ν΄αποκαλυψω ποια ειναι...
Που ο καθενας γραφει την παπαρια του εδω περα..!
Επειδη εχει κανει καποιες πλαστικες σε προσωπο κ σωμα, οι αλλοι λενε οτι ειναι τραβεστι...
Αν ειναι ετσι κι οι μισες διασημες της σοουμπιζ ειναι τραβεστι..!
Εχουν τετοια μουναρα εδω περα κ παραπονιουνται οτι δεν εχει τιποτα η Θεσ/νικη...

Παντως τι παιζει με το Βιλλα Πριβε γενικα..;
Εγω πριν δυο βδομαδες ειχα παει κ το βρηκα κλειστο κ βλεπω οτι δεν εχουν ανανεωσει το θρεντ απο τοτε..
Το προγραμμα στο Γκρις Λειντις λεει οτι ειναι καθε μερα 10:00-23:00, ισχυει..;

oblivion31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.885
Πόντοι
446
Μεσα σε αυτην την μιζερια και την ελειψη απο εμφανισημες και προθυμες κοπελες κατι που το διαπιστωνω και γω τσαρκαροντας πηγα να δοκιμασω την Παολα απ τις βιλλες οπου και περασα καταπληκτικα μαζι της και που γουσταρα πολυ :zfuck:  :kissass:.Ανεβασα και κριτικη.

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.051
Πόντοι
1.436
Εχετε χαρη που δεν μπορω ν΄αποκαλυψω ποια ειναι...
Που ο καθενας γραφει την παπαρια του εδω περα..!
Επειδη εχει κανει καποιες πλαστικες σε προσωπο κ σωμα, οι αλλοι λενε οτι ειναι τραβεστι...
Αν ειναι ετσι κι οι μισες διασημες της σοουμπιζ ειναι τραβεστι..!
Εχουν τετοια μουναρα εδω περα κ παραπονιουνται οτι δεν εχει τιποτα η Θεσ/νικη...

Παντως τι παιζει με το Βιλλα Πριβε γενικα..;
Εγω πριν δυο βδομαδες ειχα παει κ το βρηκα κλειστο κ βλεπω οτι δεν εχουν ανανεωσει το θρεντ απο τοτε..
Το προγραμμα στο Γκρις Λειντις λεει οτι ειναι καθε μερα 10:00-23:00, ισχυει..;
έχεις δίκιο φίλε...
Ούτε η ίδια θέλει να ειπωθεί ποια είναι...
Πολλοί που κράζουν μπορεί να τον έχουν παίξει στο παρελθόν βλέποντας την σε μια οθόνη

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
έχεις δίκιο φίλε...
Ούτε η ίδια θέλει να ειπωθεί ποια είναι...
Πολλοί που κράζουν μπορεί να τον έχουν παίξει στο παρελθόν βλέποντας την σε μια οθόνη
στο αλλο σαητ λεει 27 χρονων απο τσεχια υποτιμθεται η νεφελη.
ποια διασημη μπορει να ειναι?
εκτος αν εννοιετε διασημη καποια που εμφανιστηκε ως γλαστρα σε πρωιναδικο.
θυμιζει την παολα φωκα σε εμφανιση απο τις πολλες πλαστικες.
εχουμε καμμια τετοια διασημη στην ελλαδα?
εγω που την πηρα δεν μου θυμισε αλλη καμμια.
αν θελετε πειτε μου εστω σε πμ να μου φυγει η απορια ποια "διασημη" γαμησα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom