scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Είναι πιστεύω η γνώμη όλων μαςη ξανθια φιλε ειναι η ντανιελα το υπερτατο κομοδινο της πολης...κριμα το κορμι γααμω...

Είναι πιστεύω η γνώμη όλων μαςη ξανθια φιλε ειναι η ντανιελα το υπερτατο κομοδινο της πολης...κριμα το κορμι γααμω...
Έχεις δίκιο φίλε μου . Επομενη δοκιμη με Ελενα έχω ψηθεί με τις κριτικές σαςΤι να σε πω εσυ ξες το δικο σου κεφαλι παιζεις κορωνα γραμματα εγω σε προειδοποιησα παντος
Αλ δοκίμασες παζάρι για κωλο ? Εγώ δε νομίζω πως θα μπορέσω να αντισταθώ !!!80ε ειπε η τσατσα :'( :'( πολλα
Η Ελενα ειναι αστερι φιλος οχι που με εβγαλε και ψευτη ο αλλος φανηκε τελικα ποιος ηταν ο ψευτηςΈχεις δίκιο φίλε μου . Επομενη δοκιμη με Ελενα έχω ψηθεί με τις κριτικές σας![]()
Και εγώ την είδα πολύ καυλιαρα . Ποιος σε έβγαλε ψεύτη ?Η Ελενα ειναι αστερι φιλος οχι που με εβγαλε και ψευτη ο αλλος φανηκε τελικα ποιος ηταν ο ψευτης
δουλευει σημερα;Και εγώ την είδα πολύ καυλιαρα . Ποιος σε έβγαλε ψεύτη ?![]()
Ναι Α.γ. 38δουλευει σημερα;
οχι δε το παζαρεψα αλλα ενταξει στα 70ε ας πουμε με κωλο 69 και γυμνο τσιμπουκι ειναι στα συνηθισμενα πλαισια.Αλ δοκίμασες παζάρι για κωλο ? Εγώ δε νομίζω πως θα μπορέσω να αντισταθώ !!!![]()
Θα τα δώσω φίλεοχι δε το παζαρεψα αλλα ενταξει στα 70ε ας πουμε με κωλο 69 και γυμνο τσιμπουκι ειναι στα συνηθισμενα πλαισια.
Τουλαχιστον μ'αυτην φαινεται οτι δε θα τα κλαψεις
παω να την δω παρω μια γνωμηΝαι Α.γ. 38
Και εγώ θα κατέβω για μια μικρή βόλτα . Λες να συναντηθούμε ?παω να την δω παρω μια γνωμη
Με αυτα που διαβαζω για την Ελενα, ψιθηκα και εγω για, το θεμα ειναι μην πεσουμε πανω στην Εμμανουελα οπως επαθε ο σκορπιοστελιος.!!
Καποιος συναγωνιστης μου ειχε δωσει το τηλεφωνο απο το Α.Γεωργιου 38, αλλα ο μαλακας δεν το αποθηκευσα,το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι και ποιος ηταν να του στηλω πμ,
εχω κατι αναλαμπες ποιος ηταν, αλλα μην στελνω πμ τζαμπα, αν διαβαζει ο φιλος ας μου το ξαναστηλει, να χτυπησω ενα τηλεφωνο να ρωτησω πριν μπω μεσα μην φαω παλι Εμμανουελα...και εγω οταν χωσω Ελενα, ενα σκαμπιλακι στα κωλομερια της Ελενας στο νικνειμ του.!!
![]()
Διαβασε την κριτικη για την Ελενα στο Νικηφορου ουρανου 28 κα δες τα σχολια στην κριτικη μεταΚαι εγώ την είδα πολύ καυλιαρα . Ποιος σε έβγαλε ψεύτη ?![]()
Ψαξε Α.Γεωργιου 16, Μινωταυρου 16, Μαντζαρου 10. Ειναι καλο καυλακι, απο κοντα αμα την δεις θα ψηθεις, και εμενα τα αρνητικα με κρατανε μακρια της, αν και καποια στιγμη απελπισιας ισως την πληρωσω.
Mαν ειχε πολλη κοσμο να περιμενει?Με ματιασα γαμω...ασταδιαλα...Μολις γυρισα απο αποτυχημενη συνευρεση με την Ελενα στο Αν.Γεωργιου 38...Δεν εχυσα μετα απο καιρο σε μπουρδελο...Ηταν και λιγο πιεστικη με το χρονο σημερα 3 φορες με ειπε φινις![]()
και η μαλακω η τσατσα η κοντη ξανθια ρωσομπλιατ εβαζε τερμα τη μουσικη για να βγει απο το δωματιο η Ελενα...
![]()
...Βγηκε στο σαλονι με λεοπαρ εσωρουχα και μαυρες καλτσοδετες
![]()
σκετη καυλα το μωρο,αλλα παιρνει κιτρινη καρτα σημερα απο μενα...