Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Τι να σε πω εσυ ξες το δικο σου κεφαλι παιζεις κορωνα γραμματα εγω σε προειδοποιησα παντος
Έχεις δίκιο φίλε μου . Επομενη δοκιμη με Ελενα έχω ψηθεί με τις κριτικές σας  :orchestra:

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.958
Πόντοι
3.936
Έχεις δίκιο φίλε μου . Επομενη δοκιμη με Ελενα έχω ψηθεί με τις κριτικές σας  :orchestra:
Η Ελενα ειναι αστερι φιλος οχι που με εβγαλε και ψευτη ο αλλος φανηκε τελικα ποιος ηταν ο ψευτης

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.565
Πόντοι
15.355
Αλ δοκίμασες παζάρι για κωλο ? Εγώ δε νομίζω πως θα μπορέσω να αντισταθώ !!! :kissass:
οχι δε το παζαρεψα αλλα ενταξει στα 70ε ας πουμε με κωλο 69 και γυμνο τσιμπουκι ειναι στα συνηθισμενα πλαισια.
Τουλαχιστον μ'αυτην φαινεται οτι δε θα τα κλαψεις

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
οχι δε το παζαρεψα αλλα ενταξει στα 70ε ας πουμε με κωλο 69 και γυμνο τσιμπουκι ειναι στα συνηθισμενα πλαισια.
Τουλαχιστον μ'αυτην φαινεται οτι δε θα τα κλαψεις
Θα τα δώσω φίλε  :kissass:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Με αυτα που διαβαζω για την Ελενα, ψιθηκα και εγω για  :knockinb:, το θεμα ειναι μην πεσουμε πανω στην Εμμανουελα οπως επαθε ο σκορπιοστελιος.!! :grin:

Καποιος συναγωνιστης μου ειχε δωσει το τηλεφωνο απο το Α.Γεωργιου 38, αλλα ο μαλακας δεν το αποθηκευσα,  :headbang: το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι και ποιος ηταν να του στηλω πμ,  :grin: εχω κατι αναλαμπες ποιος ηταν, αλλα μην στελνω πμ τζαμπα, αν διαβαζει ο φιλος ας μου το ξαναστηλει, να χτυπησω ενα τηλεφωνο να ρωτησω πριν μπω μεσα μην φαω παλι Εμμανουελα...και εγω οταν χωσω Ελενα, ενα σκαμπιλακι στα κωλομερια της Ελενας στο νικνειμ του.!! :rockon:

καλά μη φας, έχουμε γλαροσουπα :cheesy:  είμαι στην αναμονή 25' ο άλλος πηδάει μέσα απτόητος, η τσατσα μόλις έκανε σινιάλο και τσουπ κάτι το κορίτσι, 2 ακόμη δωμάτια γεματα και καμιά 6 ακόμη συναθλητές στο σαλόνι, μπράβο μας καταφέραμε να φτιάξουμε ένα αστέρι ακόμα :cheesy: παρεπιπτωντως το τηλ του μαγαζιού είναι 6971.737961. Αστέρι το Μωρό πάντως σίγουρα κάποια στιγμή θα της τον δωσω :cheesy:

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.958
Πόντοι
3.936

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
6
Πόντοι
11
Με ματιασα γαμω...ασταδιαλα...Μολις γυρισα απο αποτυχημενη συνευρεση με την Ελενα στο Αν.Γεωργιου 38...Δεν εχυσα μετα απο καιρο σε μπουρδελο...Ηταν και λιγο πιεστικη με το χρονο σημερα 3 φορες με ειπε φινις  :headbang: :headbang: και η μαλακω η τσατσα η κοντη ξανθια ρωσομπλιατ εβαζε τερμα τη μουσικη για να βγει απο το δωματιο η Ελενα... :tickedoff: :tickedoff:...Βγηκε στο σαλονι με λεοπαρ εσωρουχα και μαυρες καλτσοδετες  :wanker: :wanker: σκετη καυλα το μωρο,αλλα παιρνει κιτρινη καρτα σημερα απο μενα...

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
201
Πόντοι
6.055
Gl πινω τσιπουρα με τον blastbeat στα γιαννενα και 7 στις 10 ειναι busty με σοφιστικε γυαλι! Που εισαιιιιι ελα γρηγορα  :boobies: :s&m_2:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.505
Πόντοι
4.587
Είμαι στο δωμάτιο και περιμένω Έλενα! Για να δούμε είναι όσο δυνατό ακουγεται;

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
6
Πόντοι
11
Στα υπολοιπα καταστηματα ειχαμε , σε οσα πηγα δηλαδη...

Αν.Γεωργιου 16 η Μιχαελα,ξανθια ψηλη νταρντανα με ομορφο σχετικα προσωπο,παλαιοτερα δουλευε στο case d'irene και για ενα φεγγαρι στις βιλλες

Αν.Γεωργιου 24 η Ιζαμπελα η καστανοξανθη ρουμανιτσα που συνηθως δουλευει στα 3δυμα

Αν.Γεωργιου 38 η Ελενα

Νικ.Ουρανου με φριξου μια Τζενη νομιζω μου ειπε,ψηλη μελαχροινη,παντελως αδιαφορη γκομενα

Ρεντ Λαιτ  η  Γαληνη

Φριξου 13Α η μιλφ Βικτωρια η ψηλη ξανθια,θελω να την παρω καποια στιγμη

Φριξου 15 η Τανια

Φριξου 14 η Νικολ

Τριδυμα 1 η Χριστινα μινιον πιπινι απο ρουμανια,μια φορα την εχω παρει πριν κανα χρονο στη Νικ.Ουρανου στο Λουξ και ηταν μαπα

Τριδυμα 2 η Εβελινα

Τριδυμα 3 η Καρλα μελαχροινο ομορφο ρουμανακι,αλλα βγαζει μια κρυαδα στο σαλονι...

Στα αλλα δεν πηγα,πανω-κατω υποψιαζομουν ποιες δουλευοανε και δεν ηθελα να τις ξαναδω...

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
474
Πόντοι
2.357
Ψαξε Α.Γεωργιου 16, Μινωταυρου 16, Μαντζαρου 10. Ειναι καλο καυλακι, απο κοντα αμα την δεις θα ψηθεις, και εμενα τα αρνητικα με κρατανε μακρια της, αν και καποια στιγμη απελπισιας ισως την πληρωσω.

Ευχαριστω Καραμαν! Βρηκα 6 συνολικα κριτικες απ' τα 3 σπιτακια... 2 αρνητικες, 2 μετριες κ 2 καλες (κι απο εμπειρα μελη)..
Οποτε οι γνωμες διιστανται.. Μου κανει εντυπωση οτι ενω δουλευει απ' το 2012 δεν ειχε υποπεσει στην αντιληψη μου, παρολο που εγω πεθαινω για βυζαρες..! Καποιος αναφερει κ για φωτογραφιες.. Υπαρχουν κι αλλες φωτο της καπου..;
Κ που μπορω να τη βρω τωρα κ σε ποια βαρδια..;
(εκνευριστικο το οτι τα περισσοτερα στουντιο εδω δεν εχουν σαϊτ με φωτο κ τις βαρδιες οπως της Αθηνας... βεβαια εκει το απλο εχει 50 ευρω..)

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.958
Πόντοι
3.936
Με ματιασα γαμω...ασταδιαλα...Μολις γυρισα απο αποτυχημενη συνευρεση με την Ελενα στο Αν.Γεωργιου 38...Δεν εχυσα μετα απο καιρο σε μπουρδελο...Ηταν και λιγο πιεστικη με το χρονο σημερα 3 φορες με ειπε φινις  :headbang: :headbang: και η μαλακω η τσατσα η κοντη ξανθια ρωσομπλιατ εβαζε τερμα τη μουσικη για να βγει απο το δωματιο η Ελενα... :tickedoff: :tickedoff:...Βγηκε στο σαλονι με λεοπαρ εσωρουχα και μαυρες καλτσοδετες  :wanker: :wanker: σκετη καυλα το μωρο,αλλα παιρνει κιτρινη καρτα σημερα απο μενα...
Mαν ειχε πολλη κοσμο να περιμενει?

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.505
Πόντοι
4.587
ενταξει καποιος να ερθει να με παει σπιτι...ρε αυτη με πηδηξεεεε!!!δεν μπορω να σταθω στα ποδια μου...ολα τα δωματια φουλ και αυτη μπηκε με τρελη ενεργεια μεσα...απο κατω 5 λεπτα αστματητα με ειχε....και στο σφυροκοπημα πηγα οσο πιο γρηγορα μπορουσα και τσιριζε αλλα και αντεχε....ποοοοο λιγο σωμα να ειχε θα ητανε πρωτο στη μαχη!!!να τη δοκιμασετε ειναι αρκετα καλη!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom