Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.958
- Πόντοι
- 3.936
Τωρα νομιζω ειναι Ανδρεα Γεωργιου 38 βραδυΧρόνια πολλά σε όλους...
Τι έγινε με αυτήν την ψυχή, την έκανε για Ρουμανία?
Τωρα νομιζω ειναι Ανδρεα Γεωργιου 38 βραδυΧρόνια πολλά σε όλους...
Τι έγινε με αυτήν την ψυχή, την έκανε για Ρουμανία?
Χρονια πολλα σε ολους τους συναγωνιστες απο μενα με πασχαλινες ευχες για στοκινκ κ μποτικα σε ολα τα κουριτσια!![]()
και γυαλακια και ζαρτιερες να συμπληρωσω
τωρα την ξαναδιαβασα και ειναι οπως τα λες...βεβαια το 10 στην εμφανιση ειναι υπερβολικο με την εννοια οτι αμα αυτη παρει 10 τοτε η Μιρελα ποσο πρεπει να παρει?Τουλαχιστον το λες κ εσυ ρε Αλ για την Ελενα γιατι βγηκα και ψευτης στη κριτικη μου
80ε ειπε η τσατσα :'( :'( πολλαΜε ποσα δινει τον γκωλον al? Δεν θυμαμαι τιποτα, ουτε καν αν δινει...:S
Ελα τυπε το βρηκα το μωρο!![]()
Καλησπερα! Χρονια πολλα!
Η ξανθια ποια ειναι..; Φαινεται πολυ καλο μωρο..!
η ξανθια φιλε ειναι η ντανιελα το υπερτατο κομοδινο της πολης...κριμα το κορμι γααμω...
Προσωπικη σου γνωμη οτι ειναι κομοδινο..; Γιατι δε βλεπω καμια κριτικη.. Υπαρχει τιποτα..; Που δουλευει κ σε ποια βαρδια..;
Προσωπικη σου γνωμη οτι ειναι κομοδινο..; Γιατι δε βλεπω καμια κριτικη.. Υπαρχει τιποτα..; Που δουλευει κ σε ποια βαρδια..;
Aλ η Ελενα εχει πολλη ποιο ομορφο προσωπο απο τη Μιρελα μη λεμε οτι θελουμε η Μιρελα πολλη καλητερο σωμα σφιχτο βεβαια το Μιρελακι ειναι και πολλη ποιο νεο ετσι αν οχι 10 το 9 το παιρνει σιγουρο η Ελενα απο μενα τουλαχιστον.τωρα την ξαναδιαβασα και ειναι οπως τα λες...βεβαια το 10 στην εμφανιση ειναι υπερβολικο με την εννοια οτι αμα αυτη παρει 10 τοτε η Μιρελα ποσο πρεπει να παρει?
ασχετα με το αν για σενα ειναι το καλυτερο σου εμφανισιακα πρεπει να υπαρχει και ο αντικειμενικος παραγοντας οτι αλλες κοπελες ειναι ωραιοτερες
παντως αμα μεινει αυτη θα κανει μεγαλο ντορο πιστευω...την αλλη φορα θα την παρω απ'τον κωλο εχει φοβερη σουφρα
Πως πηγανε τα τσουρεκια?τι γαμαμε σημερα;καμια προταση κανεις;
τελος τα τσουρεκια οχι αλλαααααααα!!!!χαχα για προτεινε κατι για σημερα..μην πεις μιρελα!!!Πως πηγανε τα τσουρεκια?
Ξεπουλήσαμε?
Εχει πολλες αναφορες στις τελευταιες σελιδες καθως και κριτικεςτελος τα τσουρεκια οχι αλλαααααααα!!!!χαχα για προτεινε κατι για σημερα..μην πεις μιρελα!!!
Αδυναμία ρε φίλε
Φίλε μια χαρά πέρασα με Εμμα . Δεν θα πέσεις πάνω της στο Ν.ουρανου 28 θα είναι η Εμμα και η Έλενα Α.γ. 38 . Μέσα στη βδομάδα θα γράψω και εγώ κριτική για ΕλεναΜε αυτα που διαβαζω για την Ελενα, ψιθηκα και εγω για, το θεμα ειναι μην πεσουμε πανω στην Εμμανουελα οπως επαθε ο σκορπιοστελιος.!!
Καποιος συναγωνιστης μου ειχε δωσει το τηλεφωνο απο το Α.Γεωργιου 38, αλλα ο μαλακας δεν το αποθηκευσα,το θεμα ειναι οτι δεν θυμαμαι και ποιος ηταν να του στηλω πμ,
εχω κατι αναλαμπες ποιος ηταν, αλλα μην στελνω πμ τζαμπα, αν διαβαζει ο φιλος ας μου το ξαναστηλει, να χτυπησω ενα τηλεφωνο να ρωτησω πριν μπω μεσα μην φαω παλι Εμμανουελα...και εγω οταν χωσω Ελενα, ενα σκαμπιλακι στα κωλομερια της Ελενας στο νικνειμ του.!!
![]()
Τι να σε πω εσυ ξες το δικο σου κεφαλι παιζεις κορωνα γραμματα εγω σε προειδοποιησα παντοςΑδυναμία ρε φίλε![]()