mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 201
- Πόντοι
- 6.055
Γραφω για να διαμαρτυρηθω για την απαραδεκτη συμπεριφορα της βραδινης τσατσας στο λας βεγκας στο τελευταιο σπιτακι οπως μπαινεις απο ουρανου.Ενω σε ολα τα σπιτακια του λας βεγκας μου ανοιξαν κανονικα παω κι εκει χτυπαω τιποτα οποτε περιμενω και ξαναχτυπαω παλι τιποτα,κανονικα επρεπε να ειχα φυγει αλλα θυμομουν οτι παλια δουλευε ενα μποτομωρο οποτε ρωταω την τσατσα απ το διπλα κι αυτη αρχιζει κ βαραει απανωτα το κουδουνι οποτε ανοιγει νευριασμενη η τσατσα και λεει γιατι βαρας ετσι τα κουδουνια ουτε ενα χεσιμο δε μορουμε να ριξουμε στην τουαλετα; αυτη πριν προλαβει να απαντησει οτι περιμενει πελατης της κλεινει την πορτα στα μουτρα.Εγω φορτωνω ξαναχτυπαω κι αυτη ανοιγει την πορτα λεω να περασω κι αυτη μου λεει οχι! Σημειωτεον οτι εξω εκανε παγωνια κ κοντεψα να δαγκωσω το καβλι μου απο το κρυο! Αν διαβαζει κανενας νταβας κοιταξτε να βρειτε καλυτερες τσατσαδες μη φορτωσουμε και μπουκαρουμε με κανα καλαζνικοφ αντε γιατι αυτη την κωλοκατασταση μονο στη θεσσαλονικη την εχω συναντησει φτανει πια νησαφι!