Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
201
Πόντοι
6.055
Γραφω για να διαμαρτυρηθω για την απαραδεκτη συμπεριφορα της βραδινης τσατσας στο λας βεγκας στο τελευταιο σπιτακι οπως μπαινεις απο ουρανου.Ενω σε ολα τα σπιτακια του λας βεγκας μου ανοιξαν κανονικα παω κι εκει χτυπαω τιποτα οποτε περιμενω και ξαναχτυπαω παλι τιποτα,κανονικα επρεπε να ειχα φυγει αλλα θυμομουν οτι παλια δουλευε ενα μποτομωρο οποτε ρωταω την τσατσα απ το διπλα κι αυτη αρχιζει κ βαραει απανωτα το κουδουνι οποτε ανοιγει νευριασμενη η τσατσα και λεει γιατι βαρας ετσι τα κουδουνια ουτε ενα χεσιμο δε μορουμε να ριξουμε στην τουαλετα; αυτη πριν προλαβει να απαντησει οτι περιμενει πελατης της κλεινει την πορτα στα μουτρα.Εγω φορτωνω ξαναχτυπαω κι αυτη ανοιγει την πορτα λεω να περασω κι αυτη μου λεει οχι! Σημειωτεον οτι εξω εκανε παγωνια κ κοντεψα να δαγκωσω το καβλι μου απο το κρυο! Αν διαβαζει κανενας νταβας κοιταξτε να βρειτε καλυτερες τσατσαδες μη φορτωσουμε και μπουκαρουμε με κανα καλαζνικοφ αντε γιατι αυτη την κωλοκατασταση μονο στη θεσσαλονικη την εχω συναντησει φτανει πια νησαφι!  :ak: :cussing: :uzi:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.835
Πόντοι
12.815
Πηγα τελικα χτες στην Καρμεν, μελαχρινη πλεον που της παει καυλα, οντως ευτηχως δεν εχει ξεφυγει και κραταει την σιλουετα της με τα ποιασηματακια της, ολα τα δωματια γεματα, μεσα στο δωματιο μπομπα το μωρο, τρελο σεξ με βρωμολογα...φορουσε ενα μινι μπλουζακι που εκρυβε με τα βιας τις βυζαρες της, για αλλη μια φορα η φαση ηταν περα των προσδοκιων μου...

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.774
Πόντοι
736
μια αναπαντεχη επισκεψη στην φλωριτα την πετιτ ρουμανα με τις κακες κριτικες. Την βλέπω και παρόλο που είχα διαβάσει τις χάλια κριτικές πέρασα. Πληρωνω για 30 και η τσατσα βλέποντας πως έχω αρκετά χρήματα επάνω μου να μ λέει γιατι δεν περνας με πιο ακριβό πρόγραμμα??? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Για την κοπέλα να πώ πως με άφησε άφωνο με την συμπεριφορά της και το πόσο γαμάτα πέρασα μαζί της. gfe κατάσταση απίστευτη. Την ώρα που τελείωνα με αρχίζει παθασμένα να φιλάει και να με αγγαλιάζει. Τι να πώ μάλλον θέμα χημειας είναι και πραγματικά το καραγουσταρα. Δεν βιάστηκε καθόλου και δεν δυσανασχετησε οταν επαιζα με το μουνακι της. Θετικοτατη εμπειρια.
Αυτή η φλωρίτα έχει κριτικές σε κάποιο στούντιο? γιατί στο 19 δεν έχει.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.774
Πόντοι
736

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Για οσους προκειται να πατε φλωριτα εχω να σας πω οτι ειναι μινιον μουνακι σαν κοριτσακι με μια φωνουλα καβλιαρικη αρκετα στενη βρισκεις πατο ευκολα, και γενικα ειναι ενα αξιαγαπητο πτωμα που το κανεις οτι θελεις χωρις να πει οχι σε τπτ !!! αυτα.

eastman

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
karmen σε ποιο δουλευει και ποια βαρδια να τσεκαρω και εγω συναγωνιστες??? :fuck1:

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Καρμεν στο διαμαντι απογευματινη συνηθως, αυριο  10.00 - 20.00  εφυγες να τσεκαρεις ;)  :zfuck: :cum:

sprite3

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Καρμεν στο διαμαντι απογευματινη συνηθως, αυριο  10.00 - 20.00  εφυγες να τσεκαρεις ;)  :zfuck: :cum:

διαμαντι  :huh: :huh:
Χθες την πετυχα στο villa erotica 1-1:30 το βραδυ και ψινομουνα για αυριο... για δωσε πληροφοριες στο λαο

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.205
Πόντοι
39.777
Μπειτε στο γκρις λειντις.κομ να δειτε τα ωραρια  :tickedoff:

sprite3

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ηξερα το σαιτ.. να σαι καλα !

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.205
Πόντοι
39.777
Τιποτα Αριανακι μου  :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
διαμαντι  :huh: :huh:
Χθες την πετυχα στο villa erotica 1-1:30 το βραδυ και ψινομουνα για αυριο... για δωσε πληροφοριες στο λαο
το red diamond εννοει επι της νικηφορου ουρανου απεναντι απο τις βιλες

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
212
Πόντοι
16
αλ πατσινο θελω σιμον και μπλακ νταημοντ για ουζα γινεται?  η πεπη θα ξαναρθει ποσα ζητουσε ακαπο εκανε πιπα και απ το αλλο ακαπο να γουσταρω
;Οταν λέτε Πέπη εννοειτε την Τσεσμελή  :think:    :tits: :tits:

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
132
Πόντοι
281
Πηγα τελικα χτες στην Καρμεν, μελαχρινη πλεον που της παει καυλα, οντως ευτηχως δεν εχει ξεφυγει και κραταει την σιλουετα της με τα ποιασηματακια της, ολα τα δωματια γεματα, μεσα στο δωματιο μπομπα το μωρο, τρελο σεξ με βρωμολογα...φορουσε ενα μινι μπλουζακι που εκρυβε με τα βιας τις βυζαρες της, για αλλη μια φορα η φαση ηταν περα των προσδοκιων μου...

ποια απο ολες τις καρμεν εννοεις γιατι εχω χασει την μπαλα
???

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
132
Πόντοι
281
την καρμεν απο βιλες

με τοσα βαφτισια...μαλλον εννοεις την κενυα καρμεν

αυριο παντος θα παω να σκισω την γκαμπριελ την τελευταια φορα ηταν πολυ καλη οποτε τις αξιζει αλλο ενα γερο σφυροκόπημα

sprite3

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Τι γινεται ρε μαγκες το μεσημερι-απογευμα? πολυ σαβουρα σε λεω..

ερως 16 περασα μπας και βρω την νατασα αλλα μου ειπε οτι σταματησε.. δουλευε η νταιανα και την εκανα.. την εχω γαμησει 3-4 φορες τα τελευτα 4 χρονια, ηθελα κατι φρεσκο.

κωλετη χτυπουσα κουδουνι αλλα τιποτα, μαλλον ειχε προγραμμα ή κατι τετοιο

ερωτικα Βικτωρια. δεν ειναι ασχημη εμφανησιακα αλλα ψιλοξενερωτη μου φανηκε οποτε λεω κατσε να δουμε τι παιζει και διπλα.

φριξου 15 μια ξανθια ψηλη χοντρη, αδιαφορη

φριξου 14 μπενω μεσα μου λεει το τσατσονι η ζωη ειναι.. λεω δεν την ξερω πες την να βγει. μου λεει αφου την ξερεις.. οτι να ναι σηκωθηκα εφυγα με συνοδευτικες παναγιες

τριδυμα Τραγωδια.. στο 1ο μια ξανθια χοντρη μπαζολα.. στο 2ο χοντρη μπαζολα, αυτην την φορα μελαχρινη. στο 3ο η ιζαμπελα.. μεχρι στιγμης ηταν η πιο ωραια που ειδα αλλα εχω διαβασει τα χειροτερα οποτε την εκανα.

πηγα μετα σε αυτα τα 2 με τα φιδια.. στο πρωτο ειχε μια πρεπει να ηταν 25 κιλα, ανωρεξια στα χειροτερα της... στο 2ο μια γεματουλα αλλα με ωραιο προσωπακι, δεν θυμαμαι ονομα..

las vegas Τραγωδια νο2. στο κεντρικο με το rx8 μου βγηκε μια φακλανα μελαχρινη, εφυγα τρεχοντας.. στο διπλανο κολητα μια τσιγγανα που πουλαει προλογο οτι ειναι απο ισπανια.. στο απεναντι μου ανοιξε η γκομενα... ψηλη ξανθια γεματουλα με τατουαζ στην κοιλια..

Τελικα κατεληξα στην μονικα, απεναντι απο το las vegas.. αν και εχει κακο σωμα ειναι πολυ καλλη μεσα, ειμουν κανενα μισαωρο σιγουρα. στα κοντα θα γραψω κριτικη γιατι αξιζει.

με λιγα λογια πρωινη βαρδια ειναι μονο για αφροδιτη, νταιανα και μονικα.. οι αλλες ειναι πεταμενα λεφτα, γνωμη μου παντα.

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
306
Πόντοι
291
με λιγα λογια πρωινη βαρδια ειναι μονο για αφροδιτη, νταιανα και μονικα.. οι αλλες ειναι πεταμενα λεφτα, γνωμη μου παντα.
Για μονικα δεν εχω αποψη γιατι δεν την εχω παρει και δεν προκειται γιατι δεν μ'αρεσει καθολου εμφανισιακα. Για τις αλλες δυο συμφωνω και προσθετο μεσα την καλυτερη απο λες την εφη!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.509
Πόντοι
4.587
Για οσους προκειται να πατε φλωριτα εχω να σας πω οτι ειναι μινιον μουνακι σαν κοριτσακι με μια φωνουλα καβλιαρικη αρκετα στενη βρισκεις πατο ευκολα, και γενικα ειναι ενα αξιαγαπητο πτωμα που το κανεις οτι θελεις χωρις να πει οχι σε τπτ !!! αυτα.
παντα ηθελα να κανω σεξ σε νεκροταφειο αλλα οχι με αυτους που ειναι και μεσα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom