Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (4 μέλη και 43 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Κύριοι καλησπέρα μπορείτε να μου προτείνετε τις πιο ψηλές πουτάνες που γνωρίζετε? Να πατάει πάνω από 1,80.
Για 1.8 δυσκολα, αλλα εχει αρκετες εκει κοντα. Μπαρμπαρα (λας βεγκας)βερονικα (ανδρεου,γεωργιου 50 ή 52 )μια κοκκινομαλα, δεν θυμαμαι ονομα που ειναι (ανδρεου γεωργιου 38)Μιρελα (ανδρεου γεωργιου 24)σισσυ(λας βεγκας)εβελινα (τριδυμα)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.453
Πόντοι
16.746
Για 1.8 δυσκολα, αλλα εχει αρκετες εκει κοντα. Μπαρμπαρα (λας βεγκας)βερονικα (ανδρεου,γεωργιου 50 ή 52 )μια κοκκινομαλα, δεν θυμαμαι ονομα που ειναι (ανδρεου γεωργιου 38)Μιρελα (ανδρεου γεωργιου 24)σισσυ(λας βεγκας)εβελινα (τριδυμα)
:2funny: :2funny: :2funny: τις προσφορές του Ικεα ειπες :rockon:

Επισκέπτης
και εγώ απο που να το ξέρω την έχω φαει? :grin:
Εσυ εχεις κενα τυπε, δεν εχεις δοκιμασει ολοι την αφροκρεμα της πολης. Εφη,αφρο, νομιζω με ειχες πει και νατασα,εβελινα,βερονικα που ειναι τωρα στα γιανιτσα και αλλες πολλες που δεν θυμαμαι τωρα.  :birdman:

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.969
Πόντοι
3.936
Βασικα την δικια σου κριτικη διαβασα κ σκεφτομαι να δοκιμασω, οταν γινει θα γραψω εντυπωσεις, σαν εμφανιση μαρεσει πολυ στο σαλοναρισμα που την εχω δει ειναι καυλα αλλα φοβαμαι γτ οι ωραιες συνηθως ειναι κoμοδινα μεσα  !!
Κοιτα οσον αφορα τις κριτικες ειναι και η χημεια μεταξι εσενα και της κοπελας ετσι πχ την Εβελινα ειναι ποσοι που λενε οτι ειναι ενα χαλι μαυρο εγω ομως αντιθετα περναω τελεια μαζι της και ειναι απο τις αγαπημενες μου μαζι με την Μιρελα

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.969
Πόντοι
3.936
Εμενα δεν με τρελενει τοσο πολυ η αποδοση της μεσα, οσο το κορυφαιο στηθος που εχει..  :kneel:
Δε ξερω τι κανει με σενα αλλα με μενα αυτα που κανουμε η αποδοση της ειναι κορυφαια γ αυτο και ειναι απο τις αγαπημενες μου κοψε φαση οτι παιζει να υποθει οτι την κανουμε και διαφημιση τωρα

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
μαγκες καλησπερα...να κανω ενα γκαλοπ...ποιο ειναι το καλυτερο μιλφονι που κυκλοφορει?η μονικα η η ευα?και λεω καλυτερο κ εννοω κ ομορφια αλλα κ κυριοτερα σε υπηρεσιες....λεω να κανω μια καταθεση μιας κ ειμαι μιλφοβιος....βγαζω απεξω την εφη που ειναι μια κατηγορια μονη της....αναμεσα στις δυο που ανεφερα.... :lheel: :lheel:

Επειδη τις εχω παρει και τις 2, Η Μονικα σε Υπηρεσίες και η Ευα σε εμφανιση οχι οτι η Ευα δεν ειναι καλη μεσα αλλα δε κανει τα παντα που κανει η Μονικα !!!

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Κοιτα οσον αφορα τις κριτικες ειναι και η χημεια μεταξι εσενα και της κοπελας ετσι πχ την Εβελινα ειναι ποσοι που λενε οτι ειναι ενα χαλι μαυρο εγω ομως αντιθετα περναω τελεια μαζι της και ειναι απο τις αγαπημενες μου μαζι με την Μιρελα

Σε αυτο εχεις δικιο ειναι θεμα χημείας,καθαριότητας κτλπ. γτ μερικοι πανε και βρωμάνε κιολας οποτε τι περιμενεις?? εχει τυχει σε πολλες να περασω αψογα και μετα να διαβασω κακες κριτικες!! οπως και το αναποδο φυσικα. Θα δοκιμασω παντως και θα γραψω κριτικη.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.843
Πόντοι
12.815
Χεχε....   :tooth: :tooth: :tooth:  εγώ λέω να τα πετάξω πάντως, μπας κι αναστήσω το πτώμα.......  I' ll be back  :P

Εμ πανω απο 1.80 η Μιρελα.??? ...ναι αν ανεβει πανω στο κρεβατι...  :2funny: :2funny:

Good luck με Μπαρμαρα... και εγω την εχω στο νου μου, λογο εμφανησης αλογα.!! να με παρει αγκαλεια να με νανουρισει.!!!  :2funny: :2funny: αλλα κρατιεμε να μην πεταξω το 30αρι...περιμενω εντυπωσεις σου.

Zaxaroplastis5

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Εμ πανω απο 1.80 η Μιρελα.??? ...ναι αν ανεβει πανω στο κρεβατι...  :2funny: :2funny:

Good luck με Μπαρμαρα... και εγω την εχω στο νου μου, λογο εμφανησης αλογα.!! να με παρει αγκαλεια να με νανουρισει.!!!  :2funny: :2funny: αλλα κρατιεμε να μην πεταξω το 30αρι...περιμενω εντυπωσεις σου.

οχι τιποτα φοβερο η μπαρμπαρα αλλα αξιοπρεπής η συνεύρεση μαζί της. :fuck2:

φριξου 15 μια ξανθια ψηλη χοντρη, αδιαφορη

ποια ειναι αυτη ρε παιδια;; , σε αυτο  το μαγαζι ολο οι ιδιες είναι , εχω σταματήσει να μπαίνω εδω και καιρο .

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
Εμ πανω απο 1.80 η Μιρελα.??? ...ναι αν ανεβει πανω στο κρεβατι...  :2funny: :2funny:

Good luck με Μπαρμαρα... και εγω την εχω στο νου μου, λογο εμφανησης αλογα.!! να με παρει αγκαλεια να με νανουρισει.!!!
εχει και βυζαρα να μας θηλασει;

markarian2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2010
Κριτικές
28
Like
268
Πόντοι
290
Σε αυτο εχεις δικιο ειναι θεμα χημείας,καθαριότητας κτλπ. γτ μερικοι πανε και βρωμάνε κιολας οποτε τι περιμενεις?? εχει τυχει σε πολλες να περασω αψογα και μετα να διαβασω κακες κριτικες!! οπως και το αναποδο φυσικα. Θα δοκιμασω παντως και θα γραψω κριτικη.
:cum:

Εχω παει αρκεταις φορες στη μιρελα και νομιζω αν εχεις νορμαλ συμπεριφορα θα περασης μια χαρα. Απλα κρατα μικρο καλαθη για την πρωτη φορα γιατι ειναι λιγο με τις μερες της. Χαλια δεν νομιζω να περασης με τιποτα,οποτε τα 25 ευρω σου δεν θα πανε χαμενα. Αλλα προσεχε την τσατσα γιατι μερικες φορες ειναι μια τρελη και μπορει να σου σπασει τα αρχιδια,απλα αγνοεισαι την.καλο βολη

markarian2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2010
Κριτικές
28
Like
268
Πόντοι
290

Γιατι εχω μια φαγουρα και θελω να φαω το κεφαλη μου με αυτη την μπαρμπαρα;. Ενω ξερω οτι θα κλαιω τα λεφτα μου? Α ρε πουτανιστη ζωη τι μας εχειες κανει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom