Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.969
- Πόντοι
- 3.936
Κανε δε θα το μετανιωσειςΘα κανω μια επισκεψη... Με πεισατε χεχε!!
Κανε δε θα το μετανιωσειςΘα κανω μια επισκεψη... Με πεισατε χεχε!!
Για 1.8 δυσκολα, αλλα εχει αρκετες εκει κοντα. Μπαρμπαρα (λας βεγκας)βερονικα (ανδρεου,γεωργιου 50 ή 52 )μια κοκκινομαλα, δεν θυμαμαι ονομα που ειναι (ανδρεου γεωργιου 38)Μιρελα (ανδρεου γεωργιου 24)σισσυ(λας βεγκας)εβελινα (τριδυμα)Κύριοι καλησπέρα μπορείτε να μου προτείνετε τις πιο ψηλές πουτάνες που γνωρίζετε? Να πατάει πάνω από 1,80.
Για 1.8 δυσκολα, αλλα εχει αρκετες εκει κοντα. Μπαρμπαρα (λας βεγκας)βερονικα (ανδρεου,γεωργιου 50 ή 52 )μια κοκκινομαλα, δεν θυμαμαι ονομα που ειναι (ανδρεου γεωργιου 38)Μιρελα (ανδρεου γεωργιου 24)σισσυ(λας βεγκας)εβελινα (τριδυμα)
Μιλας εσυ... που εχεις παει τοσες φορες στην μπαρμπαρα και εισαι ο μονος που περασε καλα.![]()
![]()
τις προσφορές του Ικεα ειπες
![]()
Η εβελινα ειναι καλη στο δωμα. ;)![]()
![]()
τις προσφορές του Ικεα ειπες
![]()
και εγώ απο που να το ξέρω την έχω φαει?Η εβελινα ειναι καλη στο δωμα. ;)
Εσυ εχεις κενα τυπε, δεν εχεις δοκιμασει ολοι την αφροκρεμα της πολης. Εφη,αφρο, νομιζω με ειχες πει και νατασα,εβελινα,βερονικα που ειναι τωρα στα γιανιτσα και αλλες πολλες που δεν θυμαμαι τωρα.και εγώ απο που να το ξέρω την έχω φαει?![]()
Οχι απλα καλη τρελα ειναι η ρουφιαναΗ εβελινα ειναι καλη στο δωμα. ;)
Κοιτα οσον αφορα τις κριτικες ειναι και η χημεια μεταξι εσενα και της κοπελας ετσι πχ την Εβελινα ειναι ποσοι που λενε οτι ειναι ενα χαλι μαυρο εγω ομως αντιθετα περναω τελεια μαζι της και ειναι απο τις αγαπημενες μου μαζι με την ΜιρελαΒασικα την δικια σου κριτικη διαβασα κ σκεφτομαι να δοκιμασω, οταν γινει θα γραψω εντυπωσεις, σαν εμφανιση μαρεσει πολυ στο σαλοναρισμα που την εχω δει ειναι καυλα αλλα φοβαμαι γτ οι ωραιες συνηθως ειναι κoμοδινα μεσα !!
Εμενα δεν με τρελενει τοσο πολυ η αποδοση της μεσα, οσο το κορυφαιο στηθος που εχει..Οχι απλα καλη τρελα ειναι η ρουφιανα
Δε ξερω τι κανει με σενα αλλα με μενα αυτα που κανουμε η αποδοση της ειναι κορυφαια γ αυτο και ειναι απο τις αγαπημενες μου κοψε φαση οτι παιζει να υποθει οτι την κανουμε και διαφημιση τωραΕμενα δεν με τρελενει τοσο πολυ η αποδοση της μεσα, οσο το κορυφαιο στηθος που εχει..![]()
μαγκες καλησπερα...να κανω ενα γκαλοπ...ποιο ειναι το καλυτερο μιλφονι που κυκλοφορει?η μονικα η η ευα?και λεω καλυτερο κ εννοω κ ομορφια αλλα κ κυριοτερα σε υπηρεσιες....λεω να κανω μια καταθεση μιας κ ειμαι μιλφοβιος....βγαζω απεξω την εφη που ειναι μια κατηγορια μονη της....αναμεσα στις δυο που ανεφερα....![]()
![]()
Κοιτα οσον αφορα τις κριτικες ειναι και η χημεια μεταξι εσενα και της κοπελας ετσι πχ την Εβελινα ειναι ποσοι που λενε οτι ειναι ενα χαλι μαυρο εγω ομως αντιθετα περναω τελεια μαζι της και ειναι απο τις αγαπημενες μου μαζι με την Μιρελα
Χεχε....![]()
![]()
εγώ λέω να τα πετάξω πάντως, μπας κι αναστήσω το πτώμα....... I' ll be back
![]()
Εμ πανω απο 1.80 η Μιρελα.??? ...ναι αν ανεβει πανω στο κρεβατι...![]()
Good luck με Μπαρμαρα... και εγω την εχω στο νου μου, λογο εμφανησης αλογα.!! να με παρει αγκαλεια να με νανουρισει.!!!![]()
αλλα κρατιεμε να μην πεταξω το 30αρι...περιμενω εντυπωσεις σου.
φριξου 15 μια ξανθια ψηλη χοντρη, αδιαφορη
εχει και βυζαρα να μας θηλασει;Εμ πανω απο 1.80 η Μιρελα.??? ...ναι αν ανεβει πανω στο κρεβατι...![]()
Good luck με Μπαρμαρα... και εγω την εχω στο νου μου, λογο εμφανησης αλογα.!! να με παρει αγκαλεια να με νανουρισει.!!!
εχει και βυζαρα να μας θηλασει;
Σε αυτο εχεις δικιο ειναι θεμα χημείας,καθαριότητας κτλπ. γτ μερικοι πανε και βρωμάνε κιολας οποτε τι περιμενεις?? εχει τυχει σε πολλες να περασω αψογα και μετα να διαβασω κακες κριτικες!! οπως και το αναποδο φυσικα. Θα δοκιμασω παντως και θα γραψω κριτικη.
Ισπανικο στα 40€.