You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)
Mastokavlidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
παντα ηθελα να κανω σεξ σε νεκροταφειο αλλα οχι με αυτους που ειναι και μεσα!!!
Αχαχαχα Κλαιwwwwww!!!!
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Κύριοι καλησπέρα μπορείτε να μου προτείνετε τις πιο ψηλές πουτάνες που γνωρίζετε? Να πατάει πάνω από 1,80.
Mastokavlidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Η Mιρελα αξιζει μεσα?? ποσες φορες την εχω δει απο κοντα αλλα φοβομουν μην ειναι κωμοδινο κ δε γουσταρω να πεταω χρημα ετσι, αμα ξερει κανεις ας γραψει τπτ να ξερω.
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.205
- Πόντοι
- 39.777
Η Mιρελα αξιζει μεσα?? ποσες φορες την εχω δει απο κοντα αλλα φοβομουν μην ειναι κωμοδινο κ δε γουσταρω να πεταω χρημα ετσι, αμα ξερει κανεις ας γραψει τπτ να ξερω.
Υπαρχει προσφατη κριτικη δικη μου
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.205
- Πόντοι
- 39.777
Κύριοι καλησπέρα μπορείτε να μου προτείνετε τις πιο ψηλές πουτάνες που γνωρίζετε? Να πατάει πάνω από 1,80.
Δυσκολα εισαι τυπε,αμα βαλεις και τα τακουνια κατι μπορει να γινει
papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 212
- Πόντοι
- 16
πάνε ΣαντάλΔυσκολα εισαι τυπε,αμα βαλεις και τα τακουνια κατι μπορει να γινει![]()
papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 212
- Πόντοι
- 16
κανα live θα παιξουμε σμρ η μπα?Δυσκολα εισαι τυπε,αμα βαλεις και τα τακουνια κατι μπορει να γινει![]()
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.205
- Πόντοι
- 39.777
πάνε Σαντάλ
Που να την βρει τη Σανταλ?
Mastokavlidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Υπαρχει προσφατη κριτικη δικη μου
Απο οτι διαβασα μαλλον καλα εκανα κ δεν πηγα αλλα καπιοι αλλοι γραφουν οτι αξιζε τι να πω? μπερδεμα η φαση !!
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
αμα βγαλουν τα τακουνια και οι 2 πουτανες που αναφερθηκαν ποιο πανω, ο τυπος θα τραβαει τα μαλια του...
ψιλη αυτη την στιγμη μονο η Μπαρμπαρα, αμα εχει λεφτα για πεταμα...
Χεχε....

zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 598
- Πόντοι
- 6.745
Πού μπορούμε να βρούμε τηv φλωριτα?
εγω την πετυχα στο σπιτακι διπλα απο το το venus angels μινωταυρου.
Και αν ψινεσαι να πας ξαναδιαβασε τι εγραψα για να μην με βρισεις μετα.
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.965
- Πόντοι
- 3.936
Tυπε ασε τις κριτικες που διαβασες μια χαρα αξιζει η Μιρελα αμα πας ειδικα καποιες φορες και γινεις και πελατης θα περνας σουπερ σουπερ παω χρονια απο εποχες βαρδαρη να φαντασεις και ξερω στην αρχη ηταν λιγο γαμα τα αλλα πλεον ξεσκιζει η τυππισαΑπο οτι διαβασα μαλλον καλα εκανα κ δεν πηγα αλλα καπιοι αλλοι γραφουν οτι αξιζε τι να πω? μπερδεμα η φαση !!
Mastokavlidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Tυπε ασε τις κριτικες που διαβασες μια χαρα αξιζει η Μιρελα αμα πας ειδικα καποιες φορες και γινεις και πελατης θα περνας σουπερ σουπερ παω χρονια απο εποχες βαρδαρη να φαντασεις και ξερω στην αρχη ηταν λιγο γαμα τα αλλα πλεον ξεσκιζει η τυππισα
Βασικα την δικια σου κριτικη διαβασα κ σκεφτομαι να δοκιμασω, οταν γινει θα γραψω εντυπωσεις, σαν εμφανιση μαρεσει πολυ στο σαλοναρισμα που την εχω δει ειναι καυλα αλλα φοβαμαι γτ οι ωραιες συνηθως ειναι κoμοδινα μεσα !!
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.509
- Πόντοι
- 4.587
ρε μην το σκεφτεσαι...το μιρελακι ειναι φωτια...βαλ την στα 4 να ευχαριστηθεις σφυροκοπημα....δες μονο την φωτο προφιλ μου και θα καταλαβεις!!Βασικα την δικια σου κριτικη διαβασα κ σκεφτομαι να δοκιμασω, οταν γινει θα γραψω εντυπωσεις, σαν εμφανιση μαρεσει πολυ στο σαλοναρισμα που την εχω δει ειναι καυλα αλλα φοβαμαι γτ οι ωραιες συνηθως ειναι κoμοδινα μεσα !!
Mastokavlidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
ρε μην το σκεφτεσαι...το μιρελακι ειναι φωτια...βαλ την στα 4 να ευχαριστηθεις σφυροκοπημα....δες μονο την φωτο προφιλ μου και θα καταλαβεις!!
Θα κανω μια επισκεψη... Με πεισατε χεχε!!
Επισκέπτης
Σιγα μωρε πως κανεις ετσι....θα πεταξεις και 25 ευρω και τι εγινε...Θα κανω μια επισκεψη... Με πεισατε χεχε!!
μαγκες καλησπερα...να κανω ενα γκαλοπ...ποιο ειναι το καλυτερο μιλφονι που κυκλοφορει?η μονικα η η ευα?και λεω καλυτερο κ εννοω κ ομορφια αλλα κ κυριοτερα σε υπηρεσιες....λεω να κανω μια καταθεση μιας κ ειμαι μιλφοβιος....βγαζω απεξω την εφη που ειναι μια κατηγορια μονη της....αναμεσα στις δυο που ανεφερα....

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις